- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
- 398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karşımdaki insana söylemekten çekindiim şeyler oluyor söylemiyorumhep içime atıyorum aman kalp kırmayım ama o sözü söylesem bana küser mi vs diye içimden geçenleri söyleyemiyorum halbu ki o kadar çok söylemek istediklerim var ki ?
karşımdaki insana söylemekten çekindiim şeyler oluyor söylemiyorumhep içime atıyorum aman kalp kırmayım ama o sözü söylesem bana küser mi vs diye içimden geçenleri söyleyemiyorum halbu ki o kadar çok söylemek istediklerim var ki ?
aynen canım ben de böyle br özlelik var işte de bend e iyimi kötü mü çözemedim :)aynen ya benimde öyle hep karsimdaki kirilirmi veya ona bisi desem herkes kizarmi yine mi ben suclu olurum cok kötü bi huy ama bi yandan da iyi bazilari cok patavatsiz kalp kirio demek istemiyorum ama öyleleri yaranio galiba
iyi bir huy olduğunu duymak güzel teşekkür ederim ama içime atmak nazen yoruyor işte
bence iyi bir huy,patavatsızlık kötü.söylemek istediklerinizi yumşak uygun bir dil kullanarak karşınızdakine iletmek bence doğru ama ben tersi davranıyorum ve hoş değil benimki!
aynen anım ben de işte insanları önemsemekten bir hal oldum aman o ne der bu ne der kendimi düşünmez oldum halen öyleyim de biz mi iyi yapıyoruz ki acaba yoksa yanlış mı bilemiyorum da :/offf gerçekten insanlar beni yoruyor.........kızıyorum bazen kendime senin düşündüğün kadar onlarda seni düşünmeli diyorum hep benmi susucam eskiden böyle değildim ahh ahhh! ne olduysa 1 yıl önce oldu yaşamak zorunda olduğumuz yer ve oradaki insanlar yüzünden kabuk ördüm kendime şimdi de çıkamıyorum... aradan 1 yıl geçti ama hala etkisini atamadım isyan edicem geliyor bazen ya! Allahtan şimdi hepsinden uzaktayım ama değişen ne hiççç hala üstümde taşıyorum
aynen anım ben de işte insanları önemsemekten bir hal oldum aman o ne der bu ne der kendimi düşünmez oldum halen öyleyim de biz mi iyi yapıyoruz ki acaba yoksa yanlış mı bilemiyorum da :/
aynen ben de çok yıprandım ve halen de yıpranıyorum çok güzel bir karar almışsın en iyisi çünkü kimse bizlerden değerli değil ki neden kendimizi yıpratalım bende o zaman seni örnek alaraktan bundan sonra bu huyumu yavaş yavaş azaltmak istiyorum çünkü evet ben de değerliyim :)bence yanlış yapıyoruz canım...görüldüğü üzere biz yıpranıyoruz yani ben yıprandım........biriyle konuşayım bütün konuşmayı tekrarlıyordum kendime yanlış bir şey dedimmi diye düşün artık kendimi tanıyamaz olmuştum ama şimdi daha iyiyim daha da iyi olucam kimse benden değerli değil yeter yani
aynen ben de çok yıprandım ve halen de yıpranıyorum çok güzel bir karar almışsın en iyisi çünkü kimse bizlerden değerli değil ki neden kendimizi yıpratalım bende o zaman seni örnek alaraktan bundan sonra bu huyumu yavaş yavaş azaltmak istiyorum çünkü evet ben de değerliyim :)
ben önceden tam tersi bir insandım ...kendimden başka kimseyi önemsemezdim ! Allah beni öyle bir yere ve ortama yolladıki 2yıl kişiliğimi kaybettim neredeyse mecburiyetten susa susa konuşamaz oldum birde sinirlenince cevap veremeyip ağlamak geliyodu bana deli oluyodum...ki çok hazır cevap biriyimdir normalde .......baktım insanlar ses çıkarmıyor diye iyice tepeme çıkıyor bir anda oldu ne olduysa ehhh dedim be salak mısın? kızım! deyiş o deyişhem gariptir çoğu insan değer vermeyince sen daha değerli oluyorsun gözlerinde bunuda anlamış değilim madem o dilden anlıyorlar biz de öyle konuşuruz !
kendini telkin et sürekli çok faydası oluyor ...normale dönücez az kaldı tutmayın biziiiiiiiiiiiiiii..........
sen önceden tam tersiymiştin bir anda olmuş anlaşılan ben kendimi bildim bileli böyleyim ya insan kendisinden nefret der mi ben bu huyumdan dolayı ciddi anlamda nefret etmeye başaldım yani çok kötü gerçekten ya başkaları yüzünden yıpranıyorsun ama o duyguna da sahip olamıyorsun aynen o mantığı ben de anlamıyorum değer vermeyince çok kıymetleniyorsun bununda canlı örneğini çok gördüm şahsen yaa ben ben de dediğin gibi kendi kendime telkin vereceğim bundan sonra içten içe bu duyguyu bastırmaya çalışacağım ya yeter artık ondan sonra zaten kimse tutamaz bizii :)
biraz insanın kendini zorlaması gerekiyor canım gerçekten yoksa iyice içe kapanıyor...arkadaşlarım bile seni tanıyamıyoruz diyorlardı onlardan bile kaçar olmuştum gerçekten ruhsal eziyet ...........hep böyleydim diyorsun ama görüyorsun kaç yaşından sonra yaşadığım olay ve yerden dolayı ben bile değiştim ama kötü yöndedemekki olabiliyor neden olumlu yönde de değişim olmasın değil mi?