İnsanlar senin arkandan ne konuşuyor?

İnsanlar hakkında
çok iyi niyetli olduğunu söylüyor!
İnsanlar hiçbir zaman sarsılmayan iyimserliğini anlamıyor. “Bir insan nasıl hep bu kadar pozitif olabilir?” sorusuna bir cevap bulamazlar ve seni biraz naif yerine koyarlar. Ama aldırışsız kişiliğin ile umursamayacağını ve seni pek rahatsız etmeyeceğini tahmin ediyoruz.

İnsanlar hakkında
çok çekici olduğunu söylüyor!
Tanrı güzelliği dağatırken kendi dikkati dağılmış olmalı. İnsanlar “Bir insan nasıl bu kadar güzel olabilir?” diye sorarlar. Senin özelliğin: Güzelliğin içten geliyor. Kendinle barışık olduğun için güzelliğini dışa doğru yansıtabiliyorsun ve gülümseyişin ile herkese gereken cevabı veriyorsun.

insanlar hakkında
çok atılgan olduğunu söylüyor!
Eline aldığın her şeyi başarman insanları rahatsız ediyor. Senin yanında solgun gözüktükleri için “Daha ne istiyor ki bu?” sorusuna kafalarını yoruyorlar. Başarıyı çoğu kişi risk alma ve acımasızlık ile bağlantıya getiriyorlar. Senin acımasız biri olduğunu düşünmeleri böylece çok doğal.

Tanrı güzelliği dağatırken kendi dikkati dağılmış olmalı. İnsanlar “Bir insan nasıl bu kadar güzel olabilir?” diye sorarlar. Senin özelliğin: Güzelliğin içten geliyor. Kendinle barışık olduğun için güzelliğini dışa doğru yansıtabiliyorsun ve gülümseyişin ile herkese gereken cevabı veriyorsun.

aman bu anketlere inanmıyorum ama görünce de duramıyorum:)

İnsanlar hakkında
Tanrı güzelliği dağatırken kendi dikkati dağılmış olmalı. İnsanlar “Bir insan nasıl bu kadar güzel olabilir?” diye sorarlar. Senin özelliğin: Güzelliğin içten geliyor. Kendinle barışık olduğun için güzelliğini dışa doğru yansıtabiliyorsun ve gülümseyişin ile herkese gereken cevabı veriyorsun

İnsanlar hakkında
fazla iyi olduğunu söylüyor!
Her konuda çekici olman insanları rahatsız ediyor. Sırf güzel değil, aynı zamanda çok ta iyi ve nazik birisin - biraz çok mükemmelsin. Bu durumda sende hata aramalarına şaşırmaman lazım. Ve hiç bir hata bulunulmadığında insanlar “Biraz çok iyi!” deyip kesip atıyorlar işte.

nolcam ben böyle ya

İnsanlar hakkında

İnsanlar hakkında

çok iyi niyetli olduğunu söylüyor!
İnsanlar hiçbir zaman sarsılmayan iyimserliğini anlamıyor. “Bir insan nasıl hep bu kadar pozitif olabilir?” sorusuna bir cevap bulamazlar ve seni biraz naif yerine koyarlar. Ama aldırışsız kişiliğin ile umursamayacağını ve seni pek rahatsız etmeyeceğini tahmin ediyoruz.

Yeaaa söyleseler kac yazar anlamiyorum ki. Yine olan bana oluyor. Dedikodum yapiliyor, cadilar! Iyi niyetimi ömrüm boyu suistimal ettiniz. Bundan sonra selam vermeye dahi tenezzül etmeyecegim artik. Oh bee.. Iyi olmak cogu zaman enayilik oldu benim icin.

çok akıllı olduğunu söylüyor!
Sırf bir beyine sahip olmadığını, onu kullanmayı da bildiğin için insanlar rahatsız oluyor. “Bir insan bu kadar zeka ile ne yapar ki? Sonunda dünyayı mı eline geçirecek?” sorusuna İQ'ları yetmediği için bir cevap bulamazlar.

Bir çekici daha geldi hanımlar.
O arkamdan konuşanlar, azıcık da yüzüme söyleyin yav!

İnsanlar hakkında
Sırf bir beyine sahip olmadığını, onu kullanmayı da bildiğin için insanlar rahatsız oluyor. “Bir insan bu kadar zeka ile ne yapar ki? Sonunda dünyayı mı eline geçirecek?” sorusuna İQ'ları yetmediği için bir cevap bulamazlar.

İnsanlar hakkında

İnsanlar hakkında
çok atılgan olduğunu söylüyor!
Eline aldığın her şeyi başarman insanları rahatsız ediyor. Senin yanında solgun gözüktükleri için “Daha ne istiyor ki bu?” sorusuna kafalarını yoruyorlar. Başarıyı çoğu kişi risk alma ve acımasızlık ile bağlantıya getiriyorlar. Senin acımasız biri olduğunu düşünmeleri böylece çok doğal.

nsanlar hakkında
fazla iyi olduğunu söylüyor!
Her konuda çekici olman insanları rahatsız ediyor. Sırf güzel değil, aynı zamanda çok ta iyi ve nazik birisin - biraz çok mükemmelsin. Bu durumda sende hata aramalarına şaşırmaman lazım. Ve hiç bir hata bulunulmadığında insanlar “Biraz çok iyi!” deyip kesip atıyorlar işte.

Şımardım bak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…