• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlar nasıl bu kadar pis olabiliyor?

Gulbahcesii96

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2018
926
1.003
113
28
Tüm kk üyelerine merhaba

İnternette bi istatistik görmüştüm, tuvaletten çıkanların %70'i elini yıkamıyor diye. İnanmamıştım. Ama sonra çevreme dikkat etmeye başlayınca malesef ki doğru olduğuni gördüm.

Üniversite son sınıf ögrencisiyim. Sıniftaki kız arkadaşlarımla bazen tuvalette denk geliyorum. Sınıfın en bakımlı, makyajlı kızları tuvaletten çıkınca ellerini yıkamıyor.

Gece gece yine aklıma geldi. Çok sinie bozucu. Sizce?

tuvalette kullandığı şeyleri mutfağında kullanan kişileri okudu bu gözler, el yıkamamak ne ki :issiz:

Tüm kk üyelerine merhaba

İnternette bi istatistik görmüştüm, tuvaletten çıkanların %70'i elini yıkamıyor diye. İnanmamıştım. Ama sonra çevreme dikkat etmeye başlayınca malesef ki doğru olduğuni gördüm.

Üniversite son sınıf ögrencisiyim. Sıniftaki kız arkadaşlarımla bazen tuvalette denk geliyorum. Sınıfın en bakımlı, makyajlı kızları tuvaletten çıkınca ellerini yıkamıyor.

Gece gece yine aklıma geldi. Çok sinie bozucu. Sizce?

El yıkayınca geçer. İnsanın ruhu pis olmasın. Şaka bir yana insanlara belli bir yaştan sonra temizlik öğretemezsin. Baktın pis insan tokalaşma dokunma aynı şeylere. Gece gece de aklına böyle şeyleri getirme.

Back
X