A
alpert
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
gerçekten de çok üzüldüm.sonuçta oğulları.o kadar yıl beslemişler,büyütmüşler,masraf etmişler,okutmuşlar...şimdi o paramı gözlerine batıyor,anlamıyorum..sonuçta senin çocuğunun iyiliği senin iyiliğin demek....ne düşünülüyor? yani aman biz destek olmak istiyoruz ama olmayalım bakarsın iş bulmaz,erteler.ekmek elden su gölden yaşar diyemi düşünüyorlar...nedir? anlamadım ki........
evet canım haklısın aslında biliyor musun bizim kayınvalidemle öyle büyük sorunlarımız hiç olmadı iyi anlaşırız aslında ama nasıl öyle bir düşüncesizlik yapabildiler hala aklım ermiyor..
ama şuda varki herkes ne ekerse onu biçer bu dünyada kimin kime muhtaç olacağı hiç belli olmuyor herşey insanlar için o zor günler geçiyor çok üzücü oluyor,çok yaralanıyor insan belki ama geçiyor.ve insana çok şey öğretiyor..
inşallah sizde bu zor günleri atlatacaksınız.
seni en iyi ben anlarım canım,işsizlikten çektiğim kadar kimse çekmemiştir herhalde,dost dediğimiz insanlar birden yabancılaşıyor ihtiyacımız olduğunda,aylardır yaşıyorum bu durumu,valla allah yardım etsin ne diyeyim,bizde daha yeni iş bulduk inşallah yavaş yavaş çalışarak ödeyeceğiz borçlarımızı,bence sende hemen bi iş bul,iyi kötü deme,maaşı az deme,hiç yoktan iyidir,biryerlerden başlamak gerek,tekrar allah yardımcımız olsun,bu sayede dostunu düşmanını tanıyacaksın tecrübe edilmiştir
bir de buğün bizim evlilik yıldönümümüzzzz..:teytey:a.s.
biraz buruk oluyor ama napalımmmmm...birlikte olmamız yeter değilmi?
2 yıl önce benim eşimde 1 ay kadar işsiz kalmıştı o dönemde yaşadığım birşey var ki hiç unutmam aklıma geldikçe boğazım düğüm düğüm olur.
işten ayrılalı 3 filan hafta olmuştu ve birkaç yere başvuru yapmıştı , cevap bekliyordu. başvuru yaptığı firmalardan birinden aramışlar ve ertesi gün için görüşmeye çağırmışlar ben işteydim arayıp haber verdi bana çok sevindim tabi..
o akşam beni işten almaya geldiğinde "aşkım sende 10 lira var mı annemlere vereceğim yarın iş görüşmesine gitçem ya berbere gittim benim yanımda yoktu babamdan aldım,akşama veririm dedim" dedi.
o akşam kayınvalidemlere yemeğe gidecektik ve gider gitmez verdik paralarını ve o parayı aldılar bizden biliyor musun..
oğulları işsiz ve iş görüşmesine gitmek için berbere gidiyor altı üstü 10 lira para alıyor ve onu borç olarak veriyorlar...
eşime hiç birşey söylemedim ama o kadar üzüldüm ki o duruma anlatamam.. o iş görüşmesi çok iyi geçti ve eşim işe alındı..
hemde eskisinden çok daha iyi şartlarla başladı işe...
sonu mutlu bitsede o olay hep içimde yaradır..
gerçekten de çok kırıcı bir durum.senın yerıne koydum da kendımı aynı hisleri duyardım.burda yazılanlara inanamıyorum.nasıl anne babalar var aklım almıyor.bir anne baba için evlattan daha değerli ne olabilir ki?inanın evlatların ailelerıne yaptıklarına bu kadar şaşmıyorum.ama annelik,beblık başka birşey ya.:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?