- 22 Kasım 2020
- 6.319
- 90.279
- 498
- Konu Sahibi neomiwattshayrani2
Anasayfaya gel orda paylasip silcemAllah aşkına burda da paylaşsana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anasayfaya gel orda paylasip silcemAllah aşkına burda da paylaşsana
Ben de görmek istiyorum amaAnasayfaya gel orda paylasip silcem
KoşuyorumAnasayfaya gel orda paylasip silcem
Bana da attı bizim kız süt dökmüş kedi olmuş hahahahaaKuafor bana yazısmalarini atti, resmen yalvarmis, odicem diye
mybiglove anasayfasında paylaşacakmış paylaştığı zaman etiketlerim siziii
Ay lütfen beni de etiketliyin, kızı ilk azarlayan benimmybiglove anasayfasında paylaşacakmış paylaştığı zaman etiketlerim siziii
Çok teşekkür ederim.İmybiglove anasayfasında paylaşacakmış paylaştığı zaman etiketlerim sizii
Ya bende merak ettimAnasayfaya gel orda paylasip silcem
Sayfama gelYa bende merak ettim
Kuaför nakit mi almış parayı ? Makbuz,fiş vs var mı onu da sorar mısınız ? Veya ibandan aldıysa ne olarak almış.Kuafor bana yazısmalarini atti, resmen yalvarmis, odicem diye
Madem olay yargıya intikal etti bence hiç bu topa girmeyin. Konu sahibi bir avukatla anlaşır olayı anlatır.Anasayfaya gel orda paylasip silcem
Yargilik bir sey yok suan ya bence odeyecekmis yarin")Madem olay yargıya intikal etti bence hiç bu topa girmeyin. Konu sahibi bir avukatla anlaşır olayı anlatır.
Avukatın ilk yapacağı 1 kuaför parayı ne şekilde almış ona bakmak Kuaföre yüklü vergi cezası çıkabilir de çıkmayabilir de.
2 buradan haberdar olursa ki olur beyanlarınıza dayanarak önce kuaförden sonra sizden şikayetçi olur. Whatsapp yazışmalarını sizinle paylaştığını söylüyorsunuz siz de başkalarıyla paylaşıyorsunuz. Haberleşmenin gizliliğini ihlal TCK m. 132/2 ve 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası var. Yatarı olan bir ceza değil ifadeye gitmek vs başınızı ağrıtır. Bence kimseyle paylaşmayın sizin iyiliğiniz için söylüyorum. Ben konu sahibinin avukatı olsam bu şekilde yapardım
Kuaförün bir sey yaptigi yok, parasini almadan islem bile yapmis. Ben konu sahibinin pek iyi bir psikolojiye sahip oldugunu sanmiyorum, sallamis gibi geldiKuaför de çakallık yapmış burdan koşa koşa kuaföre yazanlar kuaförü de tehdit etse iyi olur