- 20 Ekim 2018
- 2.342
- 3.727
- 133
- Konu Sahibi neomiwattshayrani2
O insanlar emek verip o kadar uğraşıyor sizin yaptığınız dolandırıcılık inşallah kuaför de gereğini yaparda fazla fazla alir sizden emeğinin karşılığını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki bu konu kuaförün reklamı..Dünya kadar para alacak saçı essegin bilmemneresine benzetecek.
Hakedene her pisliği yaparım bu saatten sonra kimse kusura bakmasın.Uzerine birde asagilanacagim yok yaaaa .
Öyle olsa yapamamış kaynaklar koptu demezdi herhaldeSanki bu konu kuaförün reklamı..
Reklamın iyisi kötüsü olmaz
Aha mis gibi dava geliyor.Kuafor bana geri dönüş yapti bu arada
Attim buradaki yorumlarinizi adama, haberiniz olsun.
Fotoğraflari istedi, yapilmasi gerekeni yapacaktir umarim.
Ekran görüntüsü atmış ya adam 6700 demiş. Üstüne para mı istemiş orasını anlamadımAdamın 6700 demediğine adım gibi eminim, siz kafanızda 6700 biçtiniz muhtemelen ona göre de çalıp oynadınız yine her zamanki gibi.
O zaman üstünü istememiştir. Neomi suyun donmuş hali buzdur dese ben şüpheyle yaklaşırımEkran görüntüsü atmış ya adam 6700 demiş. Üstüne para mı istemiş orasını anlamadım
Memnun kalmadığınızı ve kaynağın olmadığını söylemek yerine neden böyle bir şey yaptınızKötü insan kötülügu hakediyor kötülüğe kötülük olarak cevap vermezsek bu adamlar soymaya devam eder .Para kolay kazanılmıyor 5 aylık birikimimi feda ettim bu salağa.
Öğrenciyim ben.azicik empati kur .
Anladığım kadarıyla mesajda 6700 olarak konuşmuşlar saçı görünce ekstra 5000 istemiş ben böyle anladım yani yanlışta olabilirEkran görüntüsü atmış ya adam 6700 demiş. Üstüne para mı istemiş orasını anlamadım
OhaaaaaBu sen misin kız?
Bu haber neredeBu sen misin kız?