Kaç senedir evlisinizAramızda 9 yaş fark var ve bakış açımız uymuyor, çok öfkeli biri her an herşeyi yapabilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum.
Ben evlenerek yaptığım hatayı daha önce fark ettim ve boşanmak istedim ama buna engel oldu ve her seferinde engel oluyor.
Ok şimdi gördüm uykuluyum hala pardonKaç senedir evlisiniz
26 yaşındamıydı eşiniz tanıştınızdaEvet öyle. Aslında ben bunu 17 yaşımda yediğim kazıktan öğrendim ve hayatıma bu şekilde devam ettim.
Ama bana pek de yaramadı, resmen asosyalleşmişim onu fark ettim.
Bir diğer tartışmamız da ben gitmek yerine onu evden gönderdim iş yerindeyken bavulunu güvenliğe bırakıp kapının kilidini değiştirdim ve aynı sitede oturduğumuz bir avukatla görüştüm direk. Ama bana asla huzur vermedi 2 gün boyunca kapının önüne yattı kalktı işyerime gelip yalvarmaya başladı, ve gidip avukatımı tehdit etti ve avukat da geri çekildi ve henüz davayı açamamıştım.Engel oluyor derken?
Sizi bir odaya kilitleyip avukata gitmenize engel mi oluyor?
Adam işteyken gidip boşanma davası açacaksınız hepsi bu
Bu kavgada siz hiç sesinizi çıkarmadınız sanırım. Yani sizde bence ağır şeyler söylemiş olmalısınız ki durum bu noktaya gelmiş diye düşünüyorum. Burada sadece eşinizin size söylediği kötü cümleleri okuyoruz. Sizin söylediklerinizi bilmeden bu konuya yorum yapamam.Herkese iyi geceler arkadaşlar.
Hemen konuya geçiyorum. 2 senedir evliyim çocuğum yok, 21 yaşındayım hem okuyor hemde okuduğum bölümün mesleğini icra ediyorum.
Çok erken evlendiğimin farkındayım ama o zamanlar eşimle birlikte yaşıyorduk ve aile baskısından dolayı evlenmeye karar verdik.
Bir imza ile bu baskıyı üstümden kaldırmaya çalıştım bir nevi.
Konu ise bugün eşimle hararetli bir şekilde tartıştık ve bana inceldiği yerden kopsun s...git dedi.
Bende o an bavulum toparlamaya yeltendim ama izin vermedi bu saate hiçbiryere gidemezsin diyerek ve tekrar tartışma başladı. Tartışma esnasında 'sen hayattan tokadı yiyince anlayacaksın benim değerimi, seni taklaya getirsinler de gör gününü' diye bir cümle kullandı, evet beni manipüle etmeye çalıştığını fark ettim ancak gerçekten korktuğumu hissettim o anda ( bu arada boşanma düşüncesi epeydir aklımdaydı ve bir gün biteceğini bilincindeyim ve istiyordum)
Etrafımda pek arkadaşım yok . Lisede yaşadığım tramva nedeniyle hayatıma hiç arkadaş sokmadım nerdeyse. Ve insanlardan da korkuyorum bu sebeple.
Sizce insalar çok mu kötü ? Tek başıma yaşamayı düşünüyorum ama korkuyorum ya gerçekten başıma kötü birşey gelirse diye
İnanın bana herdefasında gerizekalı cümlesini kullanmasına rağmen sensin gerizekalı demekten başka ağzımdan kötü birşey çıkmadı. Zaten bitsin dediğinde bende boşanmak istediğimi söyledim ve çıldırdı.Bu kavgada siz hiç sesinizi çıkarmadınız sanırım. Yani sizde bence ağır şeyler söylemiş olmalısınız ki durum bu noktaya gelmiş diye düşünüyorum. Burada sadece eşinizin size söylediği kötü cümleleri okuyoruz. Sizin söylediklerinizi bilmeden bu konuya yorum yapamam.
"Gerizekalı" gibi bir kelime kullanması çok yanlış. Sizinde onunla aynı şekilde onun seviyesinde karşılık vermeniz yanlış.İnanın bana herdefasında gerizekalı cümlesini kullanmasına rağmen sensin gerizekalı demekten başka ağzımdan kötü birşey çıkmadı. Zaten bitsin dediğinde bende boşanmak istediğimi söyledim ve çıldırdı.
kavga küfre kadar gitti. benim gerizekalı örneğini sadece hangi yerde argo kullandığımı belirtmek için bahsettim. Ve kavganın genelinde yaptığım şey bağırmamasını ve geri dönüşü olmayan(çünkü her seferinde pişman olup sinirle söyledim diyor) kelimeleri kullanmamasını söylemekle geçti."Gerizekalı" gibi bir kelime kullanması çok yanlış. Sizinde onunla aynı şekilde onun seviyesinde karşılık vermeniz yanlış.
Boşanma konusunda birşey diyemem. Sizin kararınız.
Ama kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yoktur.
Biz burda oo bu tartışma bence boşanma sebebi diyemeyiz. Her birey farklı ve bu tamamen snein hayatın. Kimseyi değil kendini dinle derim.
Burda boşan diyenler yada boşanma diyenler kendine göre yorum yapıyor. Ben olsam buna dayanamam yada ben olsam bunu sorun etmem gibi düşünceler ile yorum yapıyorlar. Karar sizin ve sonuçlarına da siz katlanacaksınız..
Umarım hakkınızda hayırlısı olur.
Bildiğim kadarıyla ayağını kaydırsınlar da gör demek istiyor.Seni taklaya getirsinler ne demek ki
Ayrıca s.g diyen bir adam zaten kötüdür.
Bunu karısına diyen bir adam ise kötülüğün tescillisidir,onaylisidir.
Hepsi olmasa bile şu zamanda insanlar : fırsatçı,sinsi,riyakar ve hain genellikle.
Allah burdan sonra iyi olanına denk getirsin.
Lisede travma yaşadım diyorsun da bir erkekle ayrı eve çıkıp yaşamakta sıkıntı görmüyorsun.Ki bu yanlış bir şey değil tercih meselesi.
Ancak senin arkadaş edinmek yahut güven ile alakalı bir problemin yok bana kalırsa.
Yani 19 yaşında ayrı evde yaşamak,baskıyı azaltmak için imza atmak cesaret ve aşırı oz guven ister.
Hayir, herkes kotu degil, siz cahilsiniz.Herkese iyi geceler arkadaşlar.
Hemen konuya geçiyorum. 2 senedir evliyim çocuğum yok, 21 yaşındayım hem okuyor hemde okuduğum bölümün mesleğini icra ediyorum.
Çok erken evlendiğimin farkındayım ama o zamanlar eşimle birlikte yaşıyorduk ve aile baskısından dolayı evlenmeye karar verdik.
Konu ise bugün eşimle hararetli bir şekilde tartıştık ve bana inceldiği yerden kopsun s...git dedi.
Bende o an bavulum toparlamaya yeltendim ama izin vermedi bu saate hiçbiryere gidemezsin diyerek ve tekrar tartışma başladı. Tartışma esnasında 'sen hayattan tokadı yiyince anlayacaksın benim değerimi, seni taklaya getirsinler de gör gününü' diye bir cümle kullandı, evet beni manipüle etmeye çalıştığını fark ettim ancak gerçekten korktuğumu hissettim o anda ( bu arada boşanma düşüncesi epeydir aklımdaydı ve bir gün biteceğini bilincindeyim ve istiyordum)
Etrafımda pek arkadaşım yok . Lisede yaşadığım tramva nedeniyle hayatıma hiç arkadaş sokmadım nerdeyse. Ve insanlardan da korkuyorum bu sebeple.
Sizce insalar çok mu kötü ? Tek başıma yaşamayı düşünüyorum ama korkuyorum ya gerçekten başıma kötü birşey gelirse diye
Neden cahil olduğuma karar verdiniz.Hayir, herkes kotu degil, siz cahilsiniz.
Ben 18 yaşıma yeni girmiştim eşim ise 27 olmak üzereydi26 yaşındamıydı eşiniz tanıştınızda
Evet farkındayım.Sizi küçükten almış kendince eğitiyor. Klasik.
Basiniza kotu sey gelmis zaten. Sizin zaaflarinizi bilip ezmeye calisan esten sonra ne gelecek ki . Hayat zamanla herseyi öğretir birseycik olmaz. Atin kapiya kendini birsey sanan kocanizi. Gorsun bakalim cirkef birine dusup hayat ona ne öğretecekHerkese iyi geceler arkadaşlar.
Farkında olmanız güzel. Kesinlikle alttan almayın, manipülasyonları özgüveninizi yitirmenize neden olmasın. Vajınanıza kör tıpa vurmak dahil bütün doğum kontrol yöntemlerini uygulayın. En güçlü silahları çocuktur.Evet farkındayım.
Dayatmalarına boyun eğmediğim için anlaşamıyoruz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?