- 1 Ocak 2017
- 1.918
- 3.264
- 133
Teşekkür ederim cevabınız için.Hayatta neyin garantisi var ki? Bugün koynunda yattığın kocanla yarın düşman oluyorsun.Sen gözü açık tedbirli ol bile bile ateşe yürümeye Allah'ın izniyle bir şey olmaz.
Herkese iyi geceler arkadaşlar.
Hemen konuya geçiyorum. 2 senedir evliyim çocuğum yok, 21 yaşındayım hem okuyor hemde okuduğum bölümün mesleğini icra ediyorum.
Çok erken evlendiğimin farkındayım ama o zamanlar eşimle birlikte yaşıyorduk ve aile baskısından dolayı evlenmeye karar verdik.
Bir imza ile bu baskıyı üstümden kaldırmaya çalıştım bir nevi.
Konu ise bugün eşimle hararetli bir şekilde tartıştık ve bana inceldiği yerden kopsun s...git dedi.
Bende o an bavulum toparlamaya yeltendim ama izin vermedi bu saate hiçbiryere gidemezsin diyerek ve tekrar tartışma başladı. Tartışma esnasında 'sen hayattan tokadı yiyince anlayacaksın benim değerimi, seni taklaya getirsinler de gör gününü' diye bir cümle kullandı, evet beni manipüle etmeye çalıştığını fark ettim ancak gerçekten korktuğumu hissettim o anda ( bu arada boşanma düşüncesi epeydir aklımdaydı ve bir gün biteceğini bilincindeyim ve istiyordum)
Etrafımda pek arkadaşım yok . Lisede yaşadığım tramva nedeniyle hayatıma hiç arkadaş sokmadım nerdeyse. Ve insanlardan da korkuyorum bu sebeple.
Sizce insalar çok mu kötü ? Tek başıma yaşamayı düşünüyorum ama korkuyorum ya gerçekten başıma kötü birşey gelirse diye
Anksiyetem yok. O kadar çok şey duyuyor ve görüyorum ki korkmamak elde değil gibi geliyor.İnsanlardan korkuyorum!!!!! Çok ilginc geldi. Evet korkulmayacak gibi değil ama. Genel anlamda herkesten korkman cok garip.bu benim süs köpeğinden bile korkmam gibi birşey.
Anksiyete bozukluğumu var ?
Evet öyle. Aslında ben bunu 17 yaşımda yediğim kazıktan öğrendim ve hayatıma bu şekilde devam ettim.Tabiki her insan kötü değil ama geneli maalesef kötü..çok arkadaşımı hayatımdan çıkardım az ve öz arkadaşım,dostum diyebileceğim kişiler hayatımda..sana şunu söyleyeyim kazık ne kadar çok yersen insanlardan o kadar nefret ediyorsun..ve ben çoktandır insanlardan nefret ediyorum bu yüzden de hayatım da az insan çok pati şeklinde gidiyorum..
Evet öyle. Aslında ben bunu 17 yaşımda yediğim kazıktan öğrendim ve hayatıma bu şekilde devam ettim.
Ama bana pek de yaramadı, resmen asosyalleşmişim onu fark ettim.
Çok teşekkür ederim çok tatlısınKimseye güvenme çünkü yüzüne gülüp arkandan basitçe konuşuluyor ki bu yüzden ben gaddar oldum..dostum dediğim arkadaşım dediğim çok kişi arkamdan iş çevirdiler ve yakaladım..sana yaramamış olabilir ama bana çok yaradı gerçekten..böyle daha mutluyum..inşallah sende mutlu olursun
Hiç gözüm parasında değil diyemeyeceğim çünkü ikimizde evlenirken beş kuruşumuz yoktu şuan neye sahipsek en az yarısı da benim hakkım ama birikim konusunda nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum çünkü ikimizinde maaşı direk ödemelere ve harcamalarımıza gidiyor.İnsanlar elbette kötü. Ama beterin beteri var diye katlanılmaz.
Yalnız fevri hareket etme. Birikim yap, sonra boşan ki ele düşme. Tekrar evliliğe sığınma.
Ekonomik ve ruhsal olarak güçlen.
Para biriktir, terapi al öyle boşan.
Engel oluyor derken?Aramızda 9 yaş fark var ve bakış açımız uymuyor, çok öfkeli biri her an herşeyi yapabilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum.
Ben evlenerek yaptığım hatayı daha önce fark ettim ve boşanmak istedim ama buna engel oldu ve her seferinde engel oluyor.
Ben eşi şiddet gösteriyor fikrine kapıldım bunu okuyunca. Gişe memuruyum ne yazık kı çoğu kadın gözü mor geliyor karşıma. Onların durumunu ekonomik özgürlüğü olmadığına yorumluyorum fakat bu hanfendinin ekonomik özgürlüğü de var. Sanırım eşine mazoşist bir şekilde bağımlı bırakamıyor.Engel oluyor derken?
Sizi bir odaya kilitleyip avukata gitmenize engel mi oluyor?
Adam işteyken gidip boşanma davası açacaksınız hepsi bu
Bence deBen eşi şiddet gösteriyor fikrine kapıldım bunu okuyunca. Gişe memuruyum ne yazık kı çoğu kadın gözü mor geliyor karşıma. Onların durumunu ekonomik özgürlüğü olmadığına yorumluyorum fakat bu hanfendinin ekonomik özgürlüğü de var. Sanırım eşine mazoşist bir şekilde bağımlı bırakamıyor.
Zayif halka olmayın. Evet bazi insanlar kötü ama bize ne bundan. Korkularinizdan arının. Panik yapmayın. Olacak olan olur zaten siz ayrı evde yasasanizda, caddede kalabalık yurusenizde... mutsuz olmaktansa mutlu bir hayatı kucaklamanizi isterim. Korkulariniz endişelerini için doktora basvurun derimHerkese iyi geceler arkadaşlar.
Hemen konuya geçiyorum. 2 senedir evliyim çocuğum yok, 21 yaşındayım hem okuyor hemde okuduğum bölümün mesleğini icra ediyorum.
Çok erken evlendiğimin farkındayım ama o zamanlar eşimle birlikte yaşıyorduk ve aile baskısından dolayı evlenmeye karar verdik.
Bir imza ile bu baskıyı üstümden kaldırmaya çalıştım bir nevi.
Konu ise bugün eşimle hararetli bir şekilde tartıştık ve bana inceldiği yerden kopsun s...git dedi.
Bende o an bavulum toparlamaya yeltendim ama izin vermedi bu saate hiçbiryere gidemezsin diyerek ve tekrar tartışma başladı. Tartışma esnasında 'sen hayattan tokadı yiyince anlayacaksın benim değerimi, seni taklaya getirsinler de gör gününü' diye bir cümle kullandı, evet beni manipüle etmeye çalıştığını fark ettim ancak gerçekten korktuğumu hissettim o anda ( bu arada boşanma düşüncesi epeydir aklımdaydı ve bir gün biteceğini bilincindeyim ve istiyordum)
Etrafımda pek arkadaşım yok . Lisede yaşadığım tramva nedeniyle hayatıma hiç arkadaş sokmadım nerdeyse. Ve insanlardan da korkuyorum bu sebeple.
Sizce insalar çok mu kötü ? Tek başıma yaşamayı düşünüyorum ama korkuyorum ya gerçekten başıma kötü birşey gelirse diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?