İnsanlar çok mu kötü😟

larinnia

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2022
176
469
23
Herkese iyi geceler arkadaşlar.
Hemen konuya geçiyorum. 2 senedir evliyim çocuğum yok, 21 yaşındayım hem okuyor hemde okuduğum bölümün mesleğini icra ediyorum.
Çok erken evlendiğimin farkındayım ama o zamanlar eşimle birlikte yaşıyorduk ve aile baskısından dolayı evlenmeye karar verdik.
Bir imza ile bu baskıyı üstümden kaldırmaya çalıştım bir nevi.

Konu ise bugün eşimle hararetli bir şekilde tartıştık ve bana inceldiği yerden kopsun s...git dedi.
Bende o an bavulum toparlamaya yeltendim ama izin vermedi bu saate hiçbiryere gidemezsin diyerek ve tekrar tartışma başladı. Tartışma esnasında 'sen hayattan tokadı yiyince anlayacaksın benim değerimi, seni taklaya getirsinler de gör gününü' diye bir cümle kullandı, evet beni manipüle etmeye çalıştığını fark ettim ancak gerçekten korktuğumu hissettim o anda ( bu arada boşanma düşüncesi epeydir aklımdaydı ve bir gün biteceğini bilincindeyim ve istiyordum)

Etrafımda pek arkadaşım yok . Lisede yaşadığım tramva nedeniyle hayatıma hiç arkadaş sokmadım nerdeyse. Ve insanlardan da korkuyorum bu sebeple.

Sizce insalar çok mu kötü ? Tek başıma yaşamayı düşünüyorum ama korkuyorum ya gerçekten başıma kötü birşey gelirse diye :KK43:

İnsanların hepsi değil ama çoğu kötü.
Size öyle dediğinde beni sen taklaya getirdin ya gözüm açıldı daha kimse bir şey yapamaz deseydiniz.

Bir de o kadar çok okuyorum ki burada karşı taraf git diyor kadın hemen bavul hazırlayıp gidiyor.
Bi durun ya niye siz gidiyorsunuz.

Şu erkekler s***** git deyince eğer adam olduğunu düşünüyorsanız ben s***** giderim ama senin adın pezevenk olur deyin.
Yok adam olmadığını anladıysanız sen s**** git deyin.
Yahu aynı evi paylaşırken bana git dedi diye ben niye gideyim.Totosu yerse o gitsin.

Evet insanlar çok kötü.
Ama sizde baskıdan kurtulmak için evlenilmeyeceğini anlamışsınızdır inşallah.
Sizi korkutmaya çalışmış ve amacına da ulaşmış, farkındasınız niye boyun eğiyorsunuz?
Evet ama artık iş işten geçtikten sonra anladım. Boşanmak asla evlenmek kadar kolay değilmiş gerçekten. Bu da benim seçimlerimin, tercihleriöin sonucu.
Asla boyun eğmiyorum aksine senden başka kimse bana bu kadar zarar veremez dedim. Ama içten içe korkmadım değil.

Zayiflığınızın oldukça farkinda ve sizi bununla korkutuyor. Kendiniz için, daha sağlıklı düşinebilmek için mumkunse yardim alin. Dünyadaki tek son iyi insan eşiniz değil, onun da iyiliği tartişilir sizi manipule ediyor. Ama bunlari soylesekte sizde ne kadar etki yaratir bilmem.

Her turlu insan var

Ben neden tartstinix ve surekl kavga etme sebeplerini merak etme neden boşanmak istyorsunuz?asla yarglamak için değil daha objektif yorum icin
Aramızda 9 yaş fark var ve bakış açımız uymuyor, çok öfkeli biri her an herşeyi yapabilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum.
Ben evlenerek yaptığım hatayı daha önce fark ettim ve boşanmak istedim ama buna engel oldu ve her seferinde engel oluyor.

Cocuk musunuz?
Cocuk olmaniz lazim cunku bu soruyu sormak icin.
Evet hanimefendi, dunya berbat, insanlar berbat.
Ama bu size s. git diyen bir adamin yaninda kalmaniza sebeb degil.
Çocuk değilim. Buraya rencide edici cevaplar yazın diye konu açmadım hayatta edindiğiniz tecrübelerinizle birlikte bir kız kardeşiniz olarak bana fikir ve tavsiyelerinizi vermenizi istedim.

Herkese iyi geceler arkadaşlar.
Hemen konuya geçiyorum. 2 senedir evliyim çocuğum yok, 21 yaşındayım hem okuyor hemde okuduğum bölümün mesleğini icra ediyorum.
Çok erken evlendiğimin farkındayım ama o zamanlar eşimle birlikte yaşıyorduk ve aile baskısından dolayı evlenmeye karar verdik.
Bir imza ile bu baskıyı üstümden kaldırmaya çalıştım bir nevi.

Konu ise bugün eşimle hararetli bir şekilde tartıştık ve bana inceldiği yerden kopsun s...git dedi.
Bende o an bavulum toparlamaya yeltendim ama izin vermedi bu saate hiçbiryere gidemezsin diyerek ve tekrar tartışma başladı. Tartışma esnasında 'sen hayattan tokadı yiyince anlayacaksın benim değerimi, seni taklaya getirsinler de gör gününü' diye bir cümle kullandı, evet beni manipüle etmeye çalıştığını fark ettim ancak gerçekten korktuğumu hissettim o anda ( bu arada boşanma düşüncesi epeydir aklımdaydı ve bir gün biteceğini bilincindeyim ve istiyordum)

Etrafımda pek arkadaşım yok . Lisede yaşadığım tramva nedeniyle hayatıma hiç arkadaş sokmadım nerdeyse. Ve insanlardan da korkuyorum bu sebeple.

Sizce insalar çok mu kötü ? Tek başıma yaşamayı düşünüyorum ama korkuyorum ya gerçekten başıma kötü birşey gelirse diye :KK43:
Hayatta neyin garantisi var ki? Bugün koynunda yattığın kocanla yarın düşman oluyorsun.Sen gözü açık tedbirli ol bile bile ateşe yürümeye Allah'ın izniyle bir şey olmaz.

Çocuk değilim. Buraya rencide edici cevaplar yazın diye konu açmadım hayatta edindiğiniz tecrübelerinizle birlikte bir kız kardeşiniz olarak bana fikir ve tavsiyelerinizi vermenizi istedim.
Yaşın küçük olduğu için ailenle paylaştın mı diye sormak istedim.

Konunun böyle bir soruyla bitmesi beni epey güldürdü. Çalışmadığım yerden çıktı resmen.

Yaşın küçük olduğu için ailenle paylaştın mı diye sormak istedim.
Hayır henüz ailemle paylaşmadım ama arkamda duracaklarını biliyorum. Ve yanlarına dönmemi isteyecekler, zaten ben ailem ile anlaşamadığım için ayrı eve çıktım eşimde gel beraber yaşayalım o zaman dedi ve olaylar gelişti.

suan herseyin zirvesindeyiz. Edepsizligin, kötülüğün, sefaletin, acimasizligin, hainligin, arkadan vurmanin...
Ve siz gelmissiniz, insanlar kotu mu😔?
diye soruyorsunuz.
Kusura bakmayın ama, ciddiye alip cevap veremedigim bir konu oldu.

Hayır henüz ailemle paylaşmadım ama arkamda duracaklarını biliyorum. Ve yanlarına dönmemi isteyecekler, zaten ben ailem ile anlaşamadığım için ayrı eve çıktım eşimde gel beraber yaşayalım o zaman dedi ve olaylar gelişti.
Aileniz arkanızdaysa neden korkuyorsunuz insanlardan?

Biraz kafa dinleyin bence ayrı kalın ama hayat tarzınız, hayata bakış açılarınız farklıysa bunun değişmesi çok zor.

Back