insanlar bu kadar patavatsız olmak zorunda mı?

densizler yaa
gereksiz insanları takmamayı öğrettim kendime
önceden herşeye sinir olurdum
artık laf yesem de bazen amaan diyip kafamdan atıyorum unutuyorum
unutucam takmıcam diyorum yapıyorum da
bazı şeylereyse unutamıcak gibi olduklarıma anında çok ters cevap veriyorum
ben sinir olucağıma o olsun hem de rahatlıyorum aklıma gelmiyor sonra
tavsiye ederim bebişine allah uzun ömürler versin

bilemiyorum yanlış düşünüyo da olabilirim de 'maşallah ne güzel büyütmüşsün, kocaman olmuş' demekle, 'karnın kocaman, hiç ilk hamilelik gibi değil' demek arasında fark varmış gibi geliyo bana..:111:

ne güzel.. ben de öyle olmak istiyorum bu tarz insanlara karşı ama sonra da kendi kendimi yiyorum neden öyle söyledim, keşke söylemeseydim, kırdım galiba falan filan. sanki benim kırılmam onların umrundaymış gibi..

patavatsızlıkta bana yapılandan ötesini tanımıyorum,
bebeğimi kaybedişimin 2. gününde gelip 3 aylık göbeğini okşarayak bebeğimle mutluyum diyen bir şuursuz var.
O sebepleki size yapılan bunun yanında devede kulak,
bazı bünyeler hamilelik döneminde çok hassas oluyor,
eşimin amcası hamileyken bana kilo alıyorsun sen demişti halbuki hamileyim kilo almam gayet normal
bunu nasıl içime dert ettiysem banyo yaparken hüngür hüngür ağlamaya başlamıştım,
şimdi herkes huzur bulsun ne göbek kaldı ne bebek...

Bi de bu patavatsız insanlar kendilerini çok zeki görürler ya deliriyorum.

Cahil olarak görüyorum böyle insaları..

Geçmiş olsun canım, Allahım tez zamanda en hayırlı şekilde bir evlat versin sana inşallah.
Öyle şuursuzlara çok şaşırıyorum ben, yahu Allah var..! Hiç mi korkmuyorsun bu lafları etmekten, ya yutmak zorunda kalırsan ettiğin lafı.:47
:

canım gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sen yeterince hassassın aldırma onlar hamile bayan görmemiş heralde 7aylık hamilede karın olur bebeğin sağlıklıysa gerisini boş ver

Amin canım Allah razı olsun, benimle beraber tüm evlat hasreti çekenlere inşallah.
İnsanda akıl olsa lafını tartıp konuşur, Allah akıl fikir ihsan etsin, bu acıyı kimseye yaşatmasın inşallah.

off o patavatsızlardan o kadar çok var ki

ben de tiroid kanseri sonrası radyoaktif iyot aldım bebek bir yıl yasak hoş zaten istemiyorum da şimdilik bakalım nasip

neyse eski iş yerime gittim bir erkek arkadaşın kızı var kocaman olmuş resimlerini gördüm facete dedim maşallah ne güzel olmuş kızınız o da darısı size dedi ben de inşallah vakti gelince dedim

o arada yanımızdaki hatunlardan biri zamanı gelmiş de geçiyor kaç yaşına geldin kartlaşacan artık ne zamanı dedi ben ses çıkarmadım sonra erkek arkadaş yanımızdan gidince bana doktor yasakladı bir yıl kanser geri gelmesin diye bebek yaptırmıyorlar dedim ama surat ifadesini görmeniz lazımdı eminim bir daha kimseye patavatsızlık yapmaz

gene de üzüldüm valla ki istemediğim halde bir de bebek istesydim ne olurdu kim bilir Allah akıl fikir versin herkes herkesin hayatına burnunu sokma peşinde

takmayın arkadaşım siz de onları bozun aklınıza ne gelirse kapasınlar çenelerini

Son düzenleme:

Buna patavatsızlık değil boş boğazlık, kendini bilmezlik, hadsizlik deniyor. Sinir oluyorum böyle tiplere ya. Sana ne arkadaş! SANA NE! 2. değil 5. olur SANA NE! O kadar çok ki böyleleri off..

ya aslında gayri ihtiyarı söylenmiş bir söz gibi geldi bana tabı sen hamıle oldugundan ve hormonların tavan yaptıgından hassas yaklaştın ve bozuldun kafana takma karnın buyukse bi tosuncuk dunyaya gelır dert etme şaka bir yana dogum kesesı buyukse karnın buyuk gözükür allah ciddi bi rahatsızlık vermesınde

Sözüm ona ilgi göstermek istemis kadinlar kendince herhalde. Patavatsiz insan cok var valla, buda neki? Ben bikere yakin bir tanidigimiz dogum yapmisti hastaneye ziyarete gittim, baska bir bayan daha geldi ziyarete ve girdigi gibi söyledigi laf suydu yeni dogum yapmis kizcagiza: "Aaaayy masallah dogum yapmissin ama bütün kilolari kendine almissin herhalde, göbege baksana icinde kalmis resmen"
Yemin ediyorum neye ugradigimizi sasirdik. Bukadarda patavatsiz olunmazki canim. Cok sinirlenmistim vallahi.

toplumda böyle insanlar o kadar çok ki bi tanıdığımın eşi kanser hastası kemoterapi görüyo kadına hastande babanızmı diye soruyolarmış tanıdığım eşi duyması diye hem çok teleşlanıyor hemde çok üzülüyor yani sizemi düştü böyle insanlara çok sinir oluyorum sende kafanı takma lütfen boşver.

Son düzenleme:
benim de başıma çok geliyor.mesela dışardayız karnım burnumda kalkıp yer verenine daha şahit olmadım.hadi erkekler odundur der geçerim, ama kadınlar da yapıyor bunu.bazıları inadına yapıyor hatta.

aynen canım bende bıktım çevrem patavatsız dolu.geçen sene beyaz montum vardı benim.patavatsız tanıdğımız her gördüğünde doktor gibi olmuşsun diyordu.aslında kötü bişe deil.ama ben karışmasına sinir oluodum sanane? 20 olmuştur deyişi sinir oldum ve birdaha giymedim.yahu sizene.çekemiyor herkes ya okuduum okula kadar küçümsüyor millet.takma kafana boşver.sen bebişini sağ salim kucağına alda gerisini boşverrr.

Son düzenleme:
hamilesiniz belki hassas döneminizdesinizdir
bunu söylediğiniz iyi oldu bende bir daha düşünerek söylerim
gerçi o da bir şey mi demek istiyorum
siz yine hamileyken göbeğinize laf söylenmiş
biz otobüste ayaktaydık arkadaşımla
yaşlı bir teyze kalktı yer verdi arkadaşıma
''kızım hamilesin galiba otur'' dedi
kiiii o sadece göbektii

Allah'ım ya.patavatsız işte söylenirmi o

yaşlı amcalara teyzelere pek bişey diyemiyorum ben yaa

patavatsız insan çok ama yanlış anlayanda çok benim bi arkadaşım var komşusuda hamile ben oraya gittim komşusuda geldi işte kaç aylık dedim 5 dedi ama inanın hiç göstermiyor bende hiç belli değil dedim biri bana dese mutlu olacağım bi cümle meğersem o takıntı yapıyomuş arkadaşım dedi neden dedin ona biz ay ne kocaman göbeğin var çok büyük falan diyoruz dedi bana küstü şidi bile soğuktur bende karar verdim kimseye yorum yapmıyorum ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…