İnsan Sevmediği Birini Nasıl Özler?

doroty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2008
30
0
34
Kızlar, benim geçen sene haziran ayında 1 ay süren bi ilişkim oldu sadece 1 ay sürdü yani daha fazla diil. Ama çok sevmiştim onu o da beni seviyo sanıyodum ki zaten 1 ay icinde sacma sapan nedenlerden dolayı 3 kez terketti beni. Sonra 6 ay geçti aradan yine karsıma cıktı msne ekledi tel.den msj attı yine girdi hayatıma gündüz seni seviyorum derken akşam olunca benden senin sevgilim olmanı bekleme ben başkasını seviyorum dedi. Defalarda kandırdı beni böyle hep. Hatta en son çok çirkin bişey yaptı sonra da nefret ettim ondan. Şu anda nişanlı o. Benle uğraşıyo hala arada. Üzmek icin mi, dikkat çekmek için mi bilmiyorum ama uğraşıyo. Son yaptığı şey yüzünden ondan nefret ettim ama adını duyunca, biri ondan bahsedince onu özlediğimi hissediyorum. Evinin yakınlarından geçerken onu belki görürüm diye sağa sola bakıyorum. İnsan sevmediği birini bu kadar çok özler mi? Yoksa ben sevmediğimi mi zannediyorum :KK43: Biliyorum uzattım ama bana yardım edin :KK43:

bir insan sevmediği birini nasıl özleyebilir ki :kahve:
birbirinizi sevdiğinizi zannetmiyorum...
adını duyunca ne hissettiğini bilmiyorsun bence :nazar:
ama özlemediğin kesin özlediğini zannediyorsun mirmirmirmir

canım bence unutmaya çalış olanları... güzel ve kötü her anı... kaldı ki anladığım kadarıyla bu süreçte hatırlayabileceğin güzel anların kalmamış olması gerek... böyle birinin hayatına girmiş olduğunu bile unut... kendin için yapabileceğin en güzel ve doğru şey bu olacaktır...

elde edilemeyen şey akıldan hiç çıkmaz ya asıl nedeni bu... ama bence çıkar aklından ve insan gibi biriyle güzel şeyler yaşa :)

Haklısın küçük böcük elde etseydim belki ben terkedicektim bu yüzden böyle oldu sanırım.

lady34 şu anda sevmiyoruz birbirimizi. Bi sevgi vardı ama sanırım tek taraflıydı...

terkedilen terkedeni asla unutmaz bence bu laf cok dogrudur
ve bahsettiğin kişinin tek derdide capkınlık gibi gözüküyor:eek:
bir an önce unutmanı ve asla yüzvermemeni tavsiye ederim
sana üzüntüden baska bir katkısı olmayacaktır bu insanın:nazar:
ha özlermiyim diyorsun ewet bazen en kötü insanı bie özleyebilirsinCADIARZU

Ben terkedilen terkedeni unutmaz sözüne hiç katılmıyorum,sadece bi kere terkedildim ilk kez olduğu içinde çok koydu başlarda,zoruma gitti,sevdiğimi de düşünüyordum,hatta ilk kez hayatımda çıkmaya başlamadan önce aşık olmuştum ona,çok istemiştim sevgilim olmasını aylarca,ee bi de terkedince çok koydu ama bi süre sora benim için zerre bişi ifade etmediğini farkettim,sanki öle bi insan hiç hayatıma girmemiş gibi,şimdi ii ki terketmiş beni oohh eline sağlık süper olmuş diyorum :icecream:
Ben genellemelere hiç prim vermem,ama şu sanırım doğru terkeden bi süre kıymetli oluyo seni istemedi die ama bu geçici bi durum,konu sahibi arkadaş için de şunu diyebilirim devamlı seni kandırmasına izin verdiğine göre ona değer verdin,onu hayatında istedin,sevdin demek ki ya da hoşlandın elde edemedin die iice değerlendi,özlemin de bundan kaynaklanıyordur çünkü insan sevmediği birini özlemez bence,hatta onu görmediği için memnun bile olur

Canım sen terk edilmeyi hazmedemediğinden,onu unutamıyorsun,bunuda sevgi diye adlandırıyorsun bence,bak ev arkadaşımda aynı senin gibiydi,1 aylık çıktığı ve terk eden kişiyi herzaman düşünür arkadaşlarından ve okuduğu okuldan birini görse belki tanırda onu haber alırım diye bakardı,sonra okuldan kaç kişiyle çıktı,ama onu unutamıyorum derdi,birgün çocuk aradı bunu bir görüşelim dedi,ve çıktığı kişi varken ok dedi,adapazarından ist çocukla buluşmaya geldi,bizde okuldakine yalan atmayla meşgulüz neden gittiğinle alakalı,sonra geldi kız ve konuştuklarını biraz görüşeceklerini söyledi,ama çocuk pek aramadı öyle muallakta kaldı,okul bitince bunlar yine görüştüler,çocuk fena tutuldu buna ,ama kız bu sefer terk eden oldu,benimki bir saplantıymış terk edilmenin acısıymış,elde edince cazibesini kaybetti dedi.Bence senin yaşadığında aynı bu olay gibi geliyor bana.

belki suanda bi boslukta hissediyorsun kendini ve o bir ay icinde yaninda birinin olmasini özlüyorsun o kisiyi özlemiyorsun..

X