• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan sevemiyorum ben mi cok abartıyorum

Delirmekuzereyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2023
1.677
3.149
53
Kizlar kendimi bildim bileli böyleyim soguk bir yapim var birinin başkasının arkasindan benim yanimda konusmasi bile mesafe koymama yetiyor aşırı mi bu hareketim bilmiyorum elimde degil su şöyle dedigi anda buz gibi soğuyorum arkadaş sayim bu yuzden cok az cevrem de aşırı küçük ben binadan bes ay önce ev aldim yenidogan bir bebegim var komşularım bebek gormeye gelmek istediler tamam dedim kabul ettim ama komsular bel aşağı konusmaktan cok haz alıyorlar aksam yedinmi vs gibi muhabbetleri var benmi cok katıyım?? Bilmiyorum aşırı itici geliyor aşırıı yatak odası muahabbetleri beni sarmiyor mahrem konular ben esim hakkında misal hicbirsey konusamam hele ki yatak odasi bunu da kahkaha atarak yapiyolar evime ilk defa gelmelerinde ya bu sadece bir örnek herkese bakarim çevresi çok geniş insanlar var hosuma gider ama ne akraba ne is ortami nede komsu su muhabbetleri görünce icim almiyor 😐 bana cok sert despotsun derler genelde ama ben eşler arasında bile bir mesafenin olmasi gerektigini düşünürüm saygi açısından bilmiyorum kizlar insanlarla yıllardır uzagimdir ama hep genis arkadas çevrem olsun diye heveslenirdim yani komsularla yasim yakin diye sevinirken dedikolar bel alti muhabbetler beni baydi

birinin başkasının arkasindan benim yanimda konusmasi bile mesafe koymama yetiyor
Yurtta kaldığım dönemde bizim yanımızda başkasından bahsedenler, o anlattıkları kişilerin yanında da bizden bahsetmişlerdi. O duruma şahit olduğum günden sonra ben de böyle insanlarla arkadaşlığa devam etmiyorum. Bugün sana başkasını kötüleyen yarın da seni aynı şekilde kötüleyecektir.

Bu akşam yedin mi ne kadar iğrenç bir tabirdir ya, midem bulandı. Koca koca kadınların toplanıp kocalarıyla olan seks hayatlarını konuşması normal değil zaten.
Valla haklısınız onlar ne iğrenç muhabbetler öyle bende olsam uzak dururum.
Bu sadece bir olay çok yanliz kaldim insanları böyle böyle eledim bende sorun var sandim demek ki olması gereken buymuş

Yurtta kaldığım dönemde bizim yanımızda başkasından bahsedenler, o anlattıkları kişilerin yanında da bizden bahsetmişlerdi. O duruma şahit olduğum günden sonra ben de böyle insanlarla arkadaşlığa devam etmiyorum. Bugün sana başkasını kötüleyen yarın da seni aynı şekilde kötüleyecektir.
Ayni düşüncedeyim

Bu sadece bir olay çok yanliz kaldim insanları böyle böyle eledim bende sorun var sandim demek ki olması gereken buymuş
Çevrenizde böyle insanlar olacağına yalnız kalın daha iyi, ben böyle insanlarla görüşmezdim

Bilmiyorum aşırı itici geliyor aşırıı yatak odası muahabbetleri beni sarmiyor
Yani öyle konularda sınır koymanız gerekirse terslemeniz lazım ki birdaha öyle konular açılmasın. Herkesle anlaşmak zorunda değiliz. Evet ben de çevrem geniş olsun isterdim ama kafadengi insanlar olmayınca yapacak bir şey yok kimseye katlanmak zorunda değiliz.

Değişik şehirlerde ve şehirlerin değişik semtlerinde oturdum. Komşuluk ilişkilerim de oldu. Ama daha böyle veya benzeri bir muhabbet duymadım. Bu muhabbetten haz etmemek, o kişilerle mesafeli olmak için insan sevmemeye gerek yok. Çoğu kişi bu ortamı sevmez zaten. Böyle bir çevreye denk gelmeniz kötü olmuş.

Kizlar kendimi bildim bileli böyleyim soguk bir yapim var birinin başkasının arkasindan benim yanimda konusmasi bile mesafe koymama yetiyor aşırı mi bu hareketim bilmiyorum elimde degil su şöyle dedigi anda buz gibi soğuyorum arkadaş sayim bu yuzden cok az cevrem de aşırı küçük ben binadan bes ay önce ev aldim yenidogan bir bebegim var komşularım bebek gormeye gelmek istediler tamam dedim kabul ettim ama komsular bel aşağı konusmaktan cok haz alıyorlar aksam yedinmi vs gibi muhabbetleri var benmi cok katıyım?? Bilmiyorum aşırı itici geliyor aşırıı yatak odası muahabbetleri beni sarmiyor mahrem konular ben esim hakkında misal hicbirsey konusamam hele ki yatak odasi bunu da kahkaha atarak yapiyolar evime ilk defa gelmelerinde ya bu sadece bir örnek herkese bakarim çevresi çok geniş insanlar var hosuma gider ama ne akraba ne is ortami nede komsu su muhabbetleri görünce icim almiyor 😐 bana cok sert despotsun derler genelde ama ben eşler arasında bile bir mesafenin olmasi gerektigini düşünürüm saygi açısından bilmiyorum kizlar insanlarla yıllardır uzagimdir ama hep genis arkadas çevrem olsun diye heveslenirdim yani komsularla yasim yakin diye sevinirken dedikolar bel alti muhabbetler beni baydi
Umarım evinizin bulunduğu semtin genel durumu ve seviyesi, bel altı konuşan komşularınızla aynı değildir.

Bebek görmeye gelen komşularınız bel altı konuşmalara geçtiği an "ben bu tür konuşmalardan hoşlanmıyorum vb" diyemediniz mi ?

Insan sevmiyor degilsiniz sadece size uygun degiller.
Benim de evlenip geldigim ve 10 sene yaşadigim yerde bir tane bile komşum olmadi kimseyle birak eve gelip gitmeyi merhaba disinda ayak üstü sohbet bile etmedim. Kotu bir sey yasamadim aslinda ve kotu bir semt degildi ama olmadi iste
Ama çevrem değişince komşularim da oldu. Hala ev oturmasini filan sevmem o ayri. 😄

Benim çevrem geniş ama hepsi çok iyi insanlar. Onlar denk gelmese bir şekilde ben de sizin gibi olurdum muhtemelen. Nedense bazı insanlara denk gelmiyor iyi arkadaşlık kuracak insanlar. Mesela evime evimi inceleyip dedikodusunu yapacak birini asla davet etmem. Siz de mecburen kabul etmişsiniz zaten bundan sonra görüsmeyin aynen o nasıl muhabbet öyle iğrenç. Aklıma ilk gelen bunları anlatıyorlarsa birbirlerinin eşlerine de yan gözle bakıyorlardır diye geldi. Şahsen o adamlardan biri ile karşılaşsam aklıma ilk eşinin anlattığı gelir iğrenç

Hayır katı değilsiniz.
Bırakın uygunsuz, üslupsuz konuları, tamamen gündelik olan, hiçbir faydası dokunmayacak daha masum meseleleri saatlerce dinlemek bile insanı çok yorar.
Komşularınız oturup kalkmak için çok uygunsuz insanlar.
Nasıl konuşmalar öyle?
Bu yalnız kalmanız için geçerli bir sebep.

Diğer türlü de hassassınız ve ilişkilerinizde ince kriterleriniz var.
Bu durumda samimiyet kurmanız zorlaşır ve zaten eksikliğini hissettiğiniz şeyler de günün sonunda size hiç iyi gelmez.

Yatak odası muhabbetini bende hiç sevmem yapmam,yaptirtmamda rahatsız olduğumu söylerim ama onun dışında çok dedikodu olmayan her konuda sohbet etmeyi severim onun için insan severim iki gün görmeyeyim 3.gun mutlaka görüşmek isterim...ama siz çok haklısınız

Ay ne varoş komşular onlar, bidaha alma evine bence ...

Back