• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan ölmek için dua eder mi

annene git. seni evladınla sokağa atacak değil. şeref yoksunu kocana katlanıyorsun ama annenin yaptıkları zor geliyor.
bence de bahane bunlar.

Ölmeyi düşünmeyi bırak, çocuğun için dik durman gerek, annen bakmıyor , sana bişey olsa o adam mı bakacak çocuğuna , yazık değil mi yavruna sana ihtiyacı var
Sadece dua et, Allah o adama karşı içini soğutsun ve en hayırlı şekilde seni bu durumun içinden çıkarsın inşallah, çok dua et
Allah yardımcın olsun

Çok üzüldüm durumuza. Bir kadın boşanamayacak kadar nasıl zor durumda olabilir ben anlamıyorum. Nasıl o adama muhtaç olduğunuzu düşünürsünüz anlamıyorum. Bu acıları çekmeye devam etmek istemiyorsun ama boşanamıyorsun da.

karaktersizliğin bi tedavisi olduğunu sanmıyorum. ne eşin düzelir ne sen boşanırsın. hakkınızda hayırlısı.

Her yataga girdiğimde Allahım önce benim canımı al diye dua ederdim.

ayrıca şu vıcık vıcık arabesklik bi bana mı itici geliyor. dünyanın en mükemmel insanı da olsa senin kocan da allahın bi kulu sne de allahın bi kulusun. aziz değil melek değil bişey değil, ne biçim dua bu.

Back
X