- 22 Temmuz 2015
- 460
- 424
-
- Konu Sahibi Kendiniarayankiz
Bence hak ettiğini yaşar....
başka türlüsü mümkün değil diye düşünuyorum....
kötü bir ruha sahip olup,sonsuz iyiliğin huzurun içinde yaşanılmaz...mümkün değil...
Bence kaldırabileceği kadarını....
Hiç sanmıyorum :)...
onlarda huzurun esamesi bile yok..
iyilik karşıtı oldukları için devamlı bir hinlik peşinde...
ama bu bahsettiğin bolluk bereket,rızıkla alakalı...biraz daha derin bakarsan fakir zengin fark etmez,karanlık bir ruha sahipsenkaranlık doludur etrafındaki herşey,herkes...Allah bir kulunu sevmiyorsa ona her seyi verirmis ,yeterki dua etmesin , sesini duymayayim diye.
eger seviyorsa da musibet verirmis ki , kul Allah'i ansin diye.
dedem anlatmıştı zengin bir adam varmis baya kotuymus , bir kuruş parasi kaldi mi insanlarda tefeci gibi tepesine cokerms. Bır gün birisi isyan etmis bu adam böyle kötü ama Allah ona veriyor diye.
Baska bir adamda birakin birakin karismayin , Allaha dua edin de daha fazla versin ona ki bizlere bulaşmasın . Bu da farkli bir bakis acisi. Ama görüyorum bu kötü ama mutlu tiplemelerini . Ama bu dunya da çıkmayan oteki tarafta çıkıyor . Her halükarda herkes hak ettiğini yaşıyor dediginiz gibi :)
ama bu bahsettiğin bolluk bereket,rızıkla alakalı...biraz daha derin bakarsan fakir zengin fark etmez,karanlık bir ruha sahipsenkaranlık doludur etrafındaki herşey,herkes...