• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insan kendini tedavi edemez mi?

huyumkurusun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
233
252
18
32
benim sorunum sanırım ankisiyete bozukluğu. Daha önce yaşadıgım ağir travmalar insanlara olan güvenimi azalttı sevmek istiyorum çok seviyorum ama güven problemim var korkuyorum her an aldatılıyorum hissi yaşıyorum. sebebi ise tabi ki hayatımda ki kişi. Şimdi ayrıl diyeceksiniz ama bu kanayan kolu kesip atmak gibi bir şey yani hep acı hep boşluk çare değil benim için peki bi uzman şart mı bi kızım var 7 yil önce sorunlu bi boşanma yasadim eski esimin psikolojik tedavi gördüğümü öne sürüp velayet davası acacagindan eminim cocugumla ilgili asla bi problem yok ailemle berqber yasiyorum zaten kizim beni ben onu cok seviyorum arkadas gibiyiz 9 yasinda dedim ya tek sorunum ikili ilişki güvensizligi bunun kendi basima üstesinden gelmem için bi caresi yok mu?? cok üzülüyorum kendi halime

Gidebiliyosan psikologa gitmeni tavsiye ederim ama su kitaplari da okuyabilirsin. Bana cok iyi geldi. "Iyi hissetmek - Dr. David Burns" ve "Hayati yeniden kesfedin - Jeffrey E. Young, Janet S. Klosko".

Gidebiliyosan psikologa gitmeni tavsiye ederim ama su kitaplari da okuyabilirsin. Bana cok iyi geldi. "Iyi hissetmek - Dr. David Burns" ve "Hayati yeniden kesfedin - Jeffrey E. Young, Janet S. Klosko".
inanın gitmeyi çok isterim ama o kadar degisik bi adalet sistemimiz var ki bu kadin savasiyor tedavi oluyor akil danisiyor demiyor psikolojik tedavi görüyor cocuk bununla kalamaz diyor bu cok yipratici inanin cok fazla acik var bizim ülkemizde ki kanunlarda :(

inanın gitmeyi çok isterim ama o kadar degisik bi adalet sistemimiz var ki bu kadin savasiyor tedavi oluyor akil danisiyor demiyor psikolojik tedavi görüyor cocuk bununla kalamaz diyor bu cok yipratici inanin cok fazla acik var bizim ülkemizde ki kanunlarda :KK43:
O zaman bu kitaplari oku canim. Iclerinde bircok hayat hikayesi de var. Olaylari nasil gordugumuzu ve sorunlari nasil asabilcegimize dair fikirler var. Bana psikologum onermisti. Okudum ve icindeki onerileri uyguladim. Bir gunde olmasa kisa zamanda degisim gordum kendimde. Artik daha az endiseleniyorum.

O zaman bu kitaplari oku canim. Iclerinde bircok hayat hikayesi de var. Olaylari nasil gordugumuzu ve sorunlari nasil asabilcegimize dair fikirler var. Bana psikologum onermisti. Okudum ve icindeki onerileri uyguladim. Bir gunde olmasa kisa zamanda degisim gordum kendimde. Artik daha az endiseleniyorum.
çok ama çok tesekkür ederim ekran ss i aldım mutlaka edinecegim bu kitaplari sağolun yardiminizi esirgemediginiz icin

Travmalariniz olduğunu soylemissiniz. Hanimefendinin önerdiği kitaplar oldukca başarılı kitaplar ama travma dediginiz şey hayatinizin farklı farklı alanlarını etkileyen ve nedenini anlayamadığınız pek çok şeyin sebebi. Kendine yardım kitaplarından ziyade gercekten bir uzmanla çalışmanız gerekir. Lutfen hafife almayın bugün alamasaniz bile daha sonra mutlaka ayarlamaya çalışın. Hiçbir şey yapamiyorsaniz Metin haranin yol kitabında bazi meditasyonlar vardı onları deneyebilirsiniz ama tabii ki tecrübeli bir uzmana danismaniz daha önemli. Kolay gelsin.

Siz ilinizde bulunan sosyal hizmet merkezine gidin. Orada ücretsiz danışmanlık hizmeti veriliyor. Çocuğunuz için rehberlik almak için başvuruyor görünün ama kendiniz için destek alın ve bunu psikologunuzla görüşerek halledebilirsiniz

inanın gitmeyi çok isterim ama o kadar degisik bi adalet sistemimiz var ki bu kadin savasiyor tedavi oluyor akil danisiyor demiyor psikolojik tedavi görüyor cocuk bununla kalamaz diyor bu cok yipratici inanin cok fazla acik var bizim ülkemizde ki kanunlarda :KK43:
Çok haklısınız ancak özelde bir psikoloğa gittiğinizde sizin izniniz olmadan paylaşamaz bilgilerinizi kimseyle. Yani ne eski eşiniz ne de bi başkası sizin psikolojik bir destek aldığınızı öğrenemez siz söylemediğiniz sürece

Back