• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan ilişkileri

rakbenadam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
579
471
103
32
Merhaba insan ilişkilerinde sorun yaşıyorum uzun süreli arkadaş ve ya sevgili edinemiyorum.
Yapı olarakta kendi halimdeyim kimseye karışmam bu biraz beni sıkıcı yapıyor sanırım.Eğlenmeyi bilmediğimin farkındayım hayattan uzun süredir zevk almıyorum zaten.Yaşım evlenmeye müsait olduğu için daha çok sevgili konusunda sizden yardım istiyorum taktiklerle olmaz demeyin bazen taktik yapmak gerekir.
Eski erkek arkadaşlarımın dediğine göre, 'çok düz ve kendimi sevdirmeyi bilmiyormuşum .'
Buna katılıyorum evden işe işten eve gelen bir insanım düz yaşıyorum.sohbet etmeyi bilmiyorum galiba karşı tarafta bir heyecan uyandırdığımı sanmıyorum dıştan görüp begenen insanlarla beraber oluyorum tanıyınca uzaklaşıyorlar zaten.

Bu durumdan kurtulmam için önerilerinizi bekliyorum :)

Həyatınıza yeni renkler katın ) uğraşlar bulun, hobi edinin, tiyatro balelere gidin, kitap okuyun... Sohbet edecek bir şeyiniz yok herhalde insanlarla. İlgi alanlarınızı keşf edin mesela

Həyatınıza yeni renkler katın ) uğraşlar bulun, hobi edinin, tiyatro balelere gidin, kitap okuyun... Sohbet edecek bir şeyiniz yok herhalde insanlarla. İlgi alanlarınızı keşf edin mesela
Evet ben de oyle düşünüyorum ama bir taraftan cevreme baktıgımda hobisi olmayan insanlar bile kendilerini dinletebiliyor :D nasıl desem dünyanın en ilginç olayını bile yaşasam karsı tarafa normalmiş gibi aktarıyorum ilgi çekici olmuyor yani :D

Ben de senin gibiyim. Bunu hep kendimde eksiklik olarak görürdüm. Arkadaş edinmekte zorlanırım senn dediğin gibi en değişik olayı bile sıradan gibi anlatıyorum kendimde olanı bile saklıyorum. Ama inan Allah herkesi birbirine göre yazıyo. Mesela sen çok düz insan olmaktan sıkılırsın bir adam gelir eski sevgililerimin populerliğinden ışıltılı hayatından bıktım. Evden işe biri olsa hayatımda keşke der . Bnce kendin gibi ol ve bol dua et

Back