- 23 Temmuz 2021
- 78
- 44
- 32
- Konu Sahibi isikliyoll
30uma sayılı günler kala ne kadar aptal bir insan oldugumu bir kez daha gördüm. Etrafa akıl verirken o aklı kendim için kullanmadım hiç. Eski sevgilimi 7 yıldır tanıyorum. Fakat 4 yıl oluyor biz sevgili olalı. Ben istemstim sevdiğimi ben söyledim. Başta istemedi. Kandirmak istemiyorum seni dedi. Neyse ben üniversiteyi bitirdgim gibi bana yazdı. Duygularım vardı ve sevgili olduk. Beni tam anlamiyla sevmedigini düşünüyordum öyle hissediyordum. Ama zaman içinde bana çok asik oldugunu söyledi. Kavga ettik yeri geldi. Tartıştık da. Ama bitiren giden ve gelen hep o oldu. Ne yoluma bakmama iizn verdi ne de onunla bir yola girebildik. Ailem onunla olan tartışmalarima şahit oldu çünkü. O üni terk ailesinin dukkanina bakıyordu bir de ticaretle uğraşıyor kendince. Ben atanmıştım. Ama surekli beni ezen, en ufak tartismada hakaret eden biriydi. Annesi bile çok sinirlidir ama şu kapidan çıkınca unutur diyordu. Ben acaba desem de sanki yaptığı onca şeye rağmen onsuzluk nefessiz bırakıyordu beni. Bundan beş ay önce ayrıldık 1 ay sonra yine altından girdi ustunden çıktı ailesiyle konuşturup ikna etti beni. Aile yemeğine gittim . Artık evliliğe bi adım daha yakin hissediyordum. Begendigim nisanlik gelinlik modellerini hep kaydettim. OrganiZasyon şirketiyle fiyat bile konustuk. Bir daha beni bırakmaz dediğim adam bir inat ugruna hayatimdan çıktı. 2 aydır ara ara tartissak da aklınıza neresi geliyorsa hepsinden engellemis beni. Ve uzun zmaandir da açmadı. Normalde dayanamaz açardı. Ama açmıyor. 2 ay bizim icin uzun bir süre. Belki de bahane aradı. İkimizde farklı memlekette de olsak doguluyuz. Çok Altin isterler mi ben sana yeter miyim ya issiz kaldığımda yuzume vurursan gibi şeyler söylüyordu. Ki ben her şeyin makul olani olacak diyordum. Beni engellemeden önce de seni uzuntuden mahvedecem dedi. Evet şuan cok kötü hissediyorum. Haksızlığa uğradım. Belki de baskasini buldu ondan böyle. Ya da aldatıldım belki de. Hayatım kaydı gibi oynandı sanki benimle. Bu ruh halinden kurtulup nasıl toparlanirim.