• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insan evliyken başka birine ilgi duyabilir mi ?

Sevgilimden vazgeçmeye başladığım zamanlardı başka birinin bakışı hoşuma gitmişti.Oysa onu severken farketmiyordum bile bakışları..
Artık etrafta heyecan dolu bakış arar olmuştum ilşkimi bitirdim zaten o günlerde..
Demek istediğim sevginiz bitmişse etrafta arıyor insan o duyguyu..Bitiyor işte..yanlış evlilik yanlış kişi belki ..ama bitmiş sevgi

önceyi sayma .. bende de çok sene var öncesinde ..
eşim dalga geçiyor zaten artık geçen bir arkadaşı aramış onu anlatıyor sanki tanıyormuşum gibi .. dedimki tanımıyorum ben.. nasıl ya diyo sünnetten beri beraberiz :KK70:
:rolleyes:
bu arada çaktırma eşime böyle konuşmuyorum tabi ki :)
sen benimle ilgilenmiyorsun, sen beni sevmiyorsun falan filan.
yoksa adam ondan bu kadar memnun olduğumu bilse hemen cozutur.

Bir kişi eşinden başka birinden hoslaniyorsa o iliskide bir şeyler eksik demektir. Yerinde olsam eksik olan ne bulup onun üzerine yogunlasirdim. Flört etmiyoruz dedin. Bunu tatlı dille davranislarinla eşine hissettir derim. Kim bilir belki adamın da cok hoşuna gidecek bu durum;-)

git siyaset topiğine gir, Hugh Jackman ile karısını gör.
valla liseli aşıklar gibiler, hemi de kadın 60 yaşında adam 48 yaşında.

Cevremde capcanli ornekler varken siyaset topigi beni paklayamaz. :)

psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum dogmdan 6 ay sonra tedavi görmek istiyorum ne yapmam gerek nereye gitmeliyim. depresyondayım ve gececek gibi değil son 4 senedir allak bullak oldum.
psikologa mı gitmeiyim psikiyatrıye mi bilemedim ve bu tedavi ne kadar sürüyor yararı var mı hipnoz vs nasıl oluyor bilginiz var mı

Bu konu sahibinin bi önceki konusu.
Kendini zaten iyi hissetmiyor ve anladigim kadariyla hamile ya da yeni dogum yapti.

Lütfen bunu göz önüne alarak yorum yapalim.

kendine göre birini bulduysa neden ürkütücü olsun ki.
asıl özgür ruhlu kadına iyi gelir.
mesela tek başına Türkiyede kampa gidemez bu kadın, ama kocasını kandırıp gider dağ tepe.
özgürlük derken neyi kastettin bilemem de.
kendi gezmeyi seven kadın evde oturmayı seven kocayı da almasın zaten, o işin sonu başından belli elbette.

Ya gohacığım yukarıda dedim ya: bu konuda bilemiyorum işte.
Kafam baya karışık.:mad::mad:

Kınamak istemiyorum. Allah yanlış yoldan döndürsün sizi. Şeytana uymayın. Kızınızı ahlaksız bir anneye mahkum etmeyin. Onun geleceğini kirletmeyin.

Ya zaten ben korkuyorum evlenmekten.
Ama çok süper çiftler de var.
Bilemedim.
Bildiğim tek şey ben sıkılınca adam biraz gitsin dolaşsın.
2-3 gün anasında kalsın filan.:KK48::KK48:
Ben asla derdim
24 te evlendim
Evlenmek istiyosan büyük konuş :D

Sizi kınamayacağım zira insan kınadığını mutlaka yaşarmış gönlünüz boşluğa düşmüş lütfen en kısa zamanda toparlanın şeytana uymayın. eşinize karşı duygularınızı ölçün biçin severken insanın gönlüde, aklıda kimseye kaymaz flört istiyorum saçmalıklarını unutun Allah a tövbe edin zira çok yanlış yola girmek üzeresiniz....dönülmez hatalar yapmayın bunlar şeytanın pis oyunları...

Konu sahibine fazla yuklenilmis bence cesaret edip taslanacagini bile bile buraya yazmış ve çözüm için yardım istemiş. Sonuçta olmayan bişey değil bu insan duygularını kontrol edemez. Ancak tabii ki olmamalı buna fırsat vermemelisiniz.
Dönemsel olarak esinizden soğumuş olabilirsiniz, o yüzden onun iyi taraflarina odaklanin, o yakasmiyorsa siz yaklaşın güzel günler geçirmeye çalışın, mutlu olun, diğer heriften de uzak durun. İnşallah eski halinize dönersiniz.

Mut
ben sanırım çok beylik beylik konuştum kınadım büyük laf söyledim ki başıma geldi :KK43:
hayatımda hiç flört dönemi yaşamadım eşimle tanıştım cok kısa süre sözlü kaldım ve evlendim.

eşimin arkadaşından bana karşı bir yakınlaşma seziyorum otururken sürekli bakışlarını yakalıyorum bende bakıyor mu diye bakarken hep göz göze geliyoruz eşime ihanet gibi oluyor ama biraz etkilendim sanırım. hatta okey oynarken eşimin arkadaşı benimle şakalaşınca eşimin hiç hoşuna gitmedi ve artık onları cağırmıyor bize.

asla eşimi aldatmam bu birincisi kendime saygım ıkıncısı eşime olan baglılıgımdan ama sorun şu dışarıdan bir erkeğin ilgisi beni çok mutlu ediyor suan evlilikten ziyade flört dönemi yaşamak istiyorum o duygular evlilikte gerçekten olmuyor malesef :KK43:
eşimi çok seviyorum ama arkadaş gibiyiz bu duygularımı nasıl yenebilirim seytana uymaktan evliliğime zarar vermekten korkuyorum.
mutlu deyilsin farkli heyecanlar ariyorsun amma bu seni cikmaza sokar felakete surukler

Cevremde capcanli ornekler varken siyaset topigi beni paklayamaz. :)

ya canım biliyorum ben de,
zaten Türkiye genel olarak mutsuz insanlar ülkesi, bu durumda mutlu evliliklerin sayısı da çok az, ki çiftler uyumlu olsa bile hayat o kadar yıpratıyor ki, o uyum da bozuluyor.
benim demek istediğim sadece, var yani oluyor, kişisel olarak ben insanların yüzde doksanı bunu başaramamış diye vazgeçmem, çünkü bu doktor olmak gibi bir hayal değil, bu mutlu olmakla ilgili.
elbette evlilik mutluluğun tek kaynağı demem.
ama şunu derim, hayatta sana yoldaş olacak birini bulmak, bulamasak bile aramak da güzeldir. çocuk sahibi olmak, bir insana hayatta rehberlik etmek de insan hayatına inanılmaz anlam katıyor.

yoksa isteyen hayatını istediği gibi yaşasın, herkes nasıl mutluysa öyle olsun elbette.

insanlık bozuldu zaten :)
Geçenlerde bir makale de okudum. Türk kadınlarini ankete almışlar. Aldatan kadınlarin nedenleri sunlarmis.
1)Eşin ailesine çok bağımlı olmasi
2)Eşin karısına saygı duymamasi
3) Kötü cinsel yasam.
Ek olarak; kadinlar daha zor ve az aldatiyorlarmis ama aldatmalarin duygusal boyutu çok yuksekmis. Erkeklerde ise fiziksel aldatma daha çokmus.

Ya gohacığım yukarıda dedim ya: bu konuda bilemiyorum işte.
Kafam baya karışık.:mad::mad:

aç bir konu çözeriz pinoli :cool:

ha ha yaş gençse zaten evlilik falan çok şeyapmamak lazım.

27de evlendim, 30 da olurmuş şimdi düşününce.

Geçenlerde bir makale de okudum. Türk kadınlarini ankete almışlar. Aldatan kadınlarin nedenleri sunlarmis.
1)Eşin ailesine çok bağımlı olmasi
2)Eşin karısına saygı duymamasi
3) Kötü cinsel yasam.
Ek olarak; kadinlar daha zor ve az aldatiyorlarmis ama aldatmalarin duygusal boyutu çok yuksekmis. Erkeklerde ise fiziksel aldatma daha çokmus.

ha ha bahaneler değişikmiş hakikaten, bunlar da sadece Türkiyeden çıkardı zaten.

ama ek olarak kısmına katılıyorum yüzde yüz, genel kadın erkek farklılığı bence, her yerde böyledir.

ya canım biliyorum ben de,
zaten Türkiye genel olarak mutsuz insanlar ülkesi, bu durumda mutlu evliliklerin sayısı da çok az, ki çiftler uyumlu olsa bile hayat o kadar yıpratıyor ki, o uyum da bozuluyor.
benim demek istediğim sadece, var yani oluyor, kişisel olarak ben insanların yüzde doksanı bunu başaramamış diye vazgeçmem, çünkü bu doktor olmak gibi bir hayal değil, bu mutlu olmakla ilgili.
elbette evlilik mutluluğun tek kaynağı demem.
ama şunu derim, hayatta sana yoldaş olacak birini bulmak, bulamasak bile aramak da güzeldir. çocuk sahibi olmak, bir insana hayatta rehberlik etmek de insan hayatına inanılmaz anlam katıyor.

yoksa isteyen hayatını istediği gibi yaşasın, herkes nasıl mutluysa öyle olsun elbette.

Evlilige bakisim o kadar negatif ki bu anlattiginiz guzellikleri gercekci olarak algilayamiyorum. :/

Back
X