• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insan evliyken başka birine ilgi duyabilir mi ?

bence evlilik çok sıkıcı ve saçma sapan bişey.
resmen toplum ahlakı bozulmasın diye meşru sevişme ve çocuk yapmak için uydurulmuş bi olay.
3 yıllık evliyim kendimi yirmi yıldır evli gibi hissediyorum.
daha da ötesi kandırıldığımı düşünüyorum.

biz daha evlenmeden önce takıldığımız sıralarda bana özenle kıyafet seçen ve alan, oje alışverişime kadar benle gelen, sigaramı yakan, kolamı açan, kibar, düşünceli ve ince adam gitti yerine afedersin tam bi hayvan geldi.evlilik böyle bişey işte.yaza boşancam inşallah bidaha da evlilik tövbe.

böyle ayılar aldatılmayı hak ediyo mu hayır aldatılmayı kimse hak etmez ama bu kadar öküz her şeyi boşlamış karısına askerlik arkadaşı gibi davranan adamlar da neden aldatıldım diye bi düşünsünler bence.

:KK70:oldu mu şimdi, hoppalaaaa...

aynen ya 10 yıl aynı kadınla/adamla sevişip bundan keyif alan insanları uzaylı gibi görüyorum üzgünüm.bütün heyecan bitmiş aşk bitmiş nedir bu ya valla eziyet.

ha ha, canım ben de insan sevdiği birinden nasıl ve neden bıkar onu anlayamıyorum.
5 yıldır evliyim, öncesinde bir 8-10 yılımız var.
bıkmadık yani.
heyecan da var aşk da var hemi de, duble yol gibim

bi soru sormak istiyorum fıtrat olarak allah bizi doyumsuz yaratmamış mı.
zaten yaratılışımızda var beğenilmek ve beğenmek ve fıtratımızda da doyumsuzluk.
eee o zaman bu kadın doğasına aykırı bişey yapmamış oluyo
toplum baskısı sonucu aslında herkes içindekileri bastırıyo olan bu.

Diogenes den incileri dökelim... Zaten bence de evlilik saçma. Herkes herkesle sevişmeli, wuhuuuu :D

zaten yaratılışımızda var beğenilmek ve beğenmek ve fıtratımızda da doyumsuzluk.

Sinirsiz isteklerimiz ama sinirli bi gücümüz var. Iste irade burda devreye giriyor. Yoksa paranin da sonu yok. Sehvetin de . Hirsin da.

canım fıtrat ve yaradılış konusunu tartışırsak konu sahibinin konusuna olur olan, kapanıverir.

böyle desem de fikrimi söylemeden geçemeyeceğim :KK71:

tam tersi olarak ben insanın fıtratında tek eşlilik olduğunu düşünüyorum.

e bi zahmet o tek eşi bulana kadar birazcık canı yanacak.

3 yıllık evliyim bence de saçma bu evlilik olayı..Sevgiliyken ne güzeldi ayrılalım diyodun sen sag ben selamet ..Şimdi olmuyo beni de evliliğin bu yönü sıkıyo haa deyince tekmeyi basamıyon:confused:

evlilikten sıkılan arkadaşlar merak ettim, çok mu genç evlendiniz?
zaten evlilik dediğiniz gibi ömürlük için başlayan bir şey, insan çok genç yaşta karar verip kendini bağlamışsa bu kararından pişmanlık duyması normaldir.
o yüzden çok sevse bile bir yaşa kadar evliliği ertelemekte fayda var gibi duruyor.

canım fıtrat ve yaradılış konusunu tartışırsak konu sahibinin konusuna olur olan, kapanıverir.

böyle desem de fikrimi söylemeden geçemeyeceğim :KK71:

tam tersi olarak ben insanın fıtratında tek eşlilik olduğunu düşünüyorum.

e bi zahmet o tek eşi bulana kadar birazcık canı yanacak.

şu an dünyada evliliklerde aldatma oranı yüzde kırk küsürü bulmuş durumda.
başka bişi demiyorum.

çocuk olunca görürüm seni :KK70:

canım var bir tane 2,5 yaşında ellerinden öper :)
hatta oğlum babası ile samimiyetimize izin vermediği için tam olarak flörtleşme dönemimizi yaşıyoruz, ne kadar heyecanlı değil mi.
ha ha adam elimi tutamıyor oğlumun yanında, kaş göz yapıyor, azıcık başka odaya geçse diye fırsat kolluyoruz liseliler gibi.

hatta geçen haftasonu memlekete gittik, verdik çocuğu dedesine, doğru sinemaya :KK19:

canım var bir tane 2,5 yaşında ellerinden öper :)
hatta oğlum babası ile samimiyetimize izin vermediği için tam olarak flörtleşme dönemimizi yaşıyoruz, ne kadar heyecanlı değil mi.
ha ha adam elimi tutamıyor oğlumun yanında, kaş göz yapıyor, azıcık başka odaya geçse diye fırsat kolluyoruz liseliler gibi.

hatta geçen haftasonu memlekete gittik, verdik çocuğu dedesine, doğru sinemaya :KK19:

ikinci olunca görürsün o zaman :KK70:
ille gördürcem yalnız :KK70:

ikinci olunca görürsün o zaman :KK70:
ille gördürcem yalnız :KK70:

ha ha canım illa ki her zaman aynı değiliz, birbirimize girdiğimiz de oluyor, sevgi yumağı olduğumu da, ama bıkkınlık henüz olmadı, olmaz da umarım. olursa da buraya yazarım, yardım isterim, adam gibi adam bulmuşum, bir şekilde çözerim herhalde, kolay mı bu devirde güvenilecek birini bulmak, aynı yastığa baş koymak yıllarca...

şöyle istatistikler buldum ve çevirisini yaptım (alıntıdır):

evliliklerde eşlerin,ikisinin ya da birinin fiziksel ya da duygusal aldatma oranı: 41 %
erkeklerin yaşadığı herhangi bir ilişkide aldatma oranı: %57
kadınların yaşadığı herhangi bir ilişkide aldatma oranı: % 54
evliyken en az bir kez yoldan çıkan erkeklerin oranı: %22
evliyken en az bir kez yoldan çıkan kadınların oranı: %14
iş arkadaşıyla ilişki yaşayan kadın ve erkeklerin oranı: %36
iş gezisinde aldatan kadın ve erkeklerin oranı: %35
aldatılma anlaşıldıktan sonra evliliklerin devam etme oranı: %31
eğer aldattığım kesinlikle anlaşılmayacaksa aldatırım diyen erkeklerin oranı: %74
eğer aldattığım kesinlikle anlaşılmayacaksa aldatırım diyen kadınların oranı: %68
evlilik dışı çocuk oranı: %2.5

Back
X