• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insan evliyken başka birine ilgi duyabilir mi ?

mono roza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
109
39
28
36
ben sanırım çok beylik beylik konuştum kınadım büyük laf söyledim ki başıma geldi :(
hayatımda hiç flört dönemi yaşamadım eşimle tanıştım cok kısa süre sözlü kaldım ve evlendim.

eşimin arkadaşından bana karşı bir yakınlaşma seziyorum otururken sürekli bakışlarını yakalıyorum bende bakıyor mu diye bakarken hep göz göze geliyoruz eşime ihanet gibi oluyor ama biraz etkilendim sanırım. hatta okey oynarken eşimin arkadaşı benimle şakalaşınca eşimin hiç hoşuna gitmedi ve artık onları cağırmıyor bize.

asla eşimi aldatmam bu birincisi kendime saygım ıkıncısı eşime olan baglılıgımdan ama sorun şu dışarıdan bir erkeğin ilgisi beni çok mutlu ediyor suan evlilikten ziyade flört dönemi yaşamak istiyorum o duygular evlilikte gerçekten olmuyor malesef :(
eşimi çok seviyorum ama arkadaş gibiyiz bu duygularımı nasıl yenebilirim seytana uymaktan evliliğime zarar vermekten korkuyorum.

Aynı duyguları eşiniz yasasaydı hoşunuza gidermiydi??? Madem flort istiyorusn esinle yap iliskinizi heyecanlandırmakda sizin elinizde ama bu evliyim baskasından etkilendim leri anlamiyorum ben madem etkilendin flort istiyosun esinde olmuyosa bosan istediginle istediğin heyecsni yaşa

Aynı duyguları eşiniz yasasaydı hoşunuza gidermiydi??? Madem flort istiyorusn esinle yap iliskinizi heyecanlandırmakda sizin elinizde ama bu evliyim baskasından etkilendim leri anlamiyorum ben madem etkilendin flort istiyosun esinde olmuyosa bosan istediginle istediğin heyecsni yaşa

bakın bu kadar net ve sivri konuşmaları bende çok yaptım yapıyorum belki o yüzden suan bu duyguları yasıyorum. olmuyorsa boşan demek kolay ama benim bir kız evladım var kendim dahi aldatılsam kızım için boşanmam. ben yasadıgım vesveseden ve bu duygudan nasıl kurtulabileceğim konusunda danısıyorum aldatmıyorum!

eşinin bile rahatsız olacağı bir raddeye gelmiş olay fazla kaptırmışsınız kendinizi bence..
artık size gelmeyeceklerine göre görüşme şansınız kalmamış demektir unutursunuz ..

ben mesafeliyim zaten yapı gereği çekingenim ama karşı taraf abarttı sanırım. cunku benden kaynaklı bir durum olsaydı biz tartısırdık eşimle.

Evlilikte flört edemiyoruz diye hep beraber birbirimizi aldatalım o zaman. Ya bi insanla niye evlenirsin, sevdiğin için... He gönlün başkasına kayar, boşanırsın. Böyle seviyorum ama'lar biraz yapmacık oluyor.

ben aldattıgımı veya aldatacagımı mı söyledim ? gönlümün başkasına kaydıgı da yok sadece dısardan gelen ilgiyle malesef duygularımın esiri oldum ve evliliğime zarar gelmesini asla istemiyorum bu duygudan kurtulmak ıcın ne yapmam gerektiği konusunda fikir almak için açtım konuyu. rahatlamak istiyorum lakin yorumlarınız o kadar incitici ve sivri ki insan bataklıkta hissediyor kendini

bakın bu kadar net ve sivri konuşmaları bende çok yaptım yapıyorum belki o yüzden suan bu duyguları yasıyorum. olmuyorsa boşan demek kolay ama benim bir kız evladım var kendim dahi aldatılsam kızım için boşanmam. ben yasadıgım vesveseden ve bu duygudan nasıl kurtulabileceğim konusunda danısıyorum aldatmıyorum!
Böylr deyip geçmek size kolay geliyor bence üstelik aldatilsam kızim icin bosanmam diyorsunuz madem öyle eşinizde sizi aldstsın sizde eşinizi aldatin mutlu mesut yasayin ne diyelim!!!

Ancak ben normalde böyle sivridilli degilimdir asla ama siz kendinizle çelişiyosunuz madem oyle bisey var ve RAHATSİZ oluyosunuz o kisiyle görüşmezsiniz vesvesede kalmaz ortada hem eşinizde artık çağirmiyormus

ben mesafeliyim zaten yapı gereği çekingenim ama karşı taraf abarttı sanırım. cunku benden kaynaklı bir durum olsaydı biz tartısırdık eşimle.

bak canım ben seni anladım az buçuk..
ancak olaya şöyle bak bu adam eşinin arkadaşı evine girmiş çıkmış .. arkadaşının karısına o gözle bakacak kadar da karaktersiz bir tip.. üstelik çocuğunuzda varmış .. bu tip bir adamdan gerçekten etkilendiğinden eminmisin..
bana sanki senden hoşlanılıyor olmasından hoşlanmışsın gibi geldi..

Valla canım eşine aşık olmadığın belli.yoksa bu ilgi hoşuna gitmezdi.eşininde başka kadınların ilgisinin hoşuna gittiğini düşün...nasıl?normal hissettinmi?evlilikte bi süre sora arkadaş gibi olunuyor doğru ..e ozaman herkes herkesi aldatsın madem...bence bu düşüncelerden bi an önce uzaklaş.uzaklaşamıyorsan boşan ve sevgili hayatı yaşa.

ben sanırım çok beylik beylik konuştum kınadım büyük laf söyledim ki başıma geldi :KK43:
hayatımda hiç flört dönemi yaşamadım eşimle tanıştım cok kısa süre sözlü kaldım ve evlendim.

eşimin arkadaşından bana karşı bir yakınlaşma seziyorum otururken sürekli bakışlarını yakalıyorum bende bakıyor mu diye bakarken hep göz göze geliyoruz eşime ihanet gibi oluyor ama biraz etkilendim sanırım. hatta okey oynarken eşimin arkadaşı benimle şakalaşınca eşimin hiç hoşuna gitmedi ve artık onları cağırmıyor bize.

asla eşimi aldatmam bu birincisi kendime saygım ıkıncısı eşime olan baglılıgımdan ama sorun şu dışarıdan bir erkeğin ilgisi beni çok mutlu ediyor suan evlilikten ziyade flört dönemi yaşamak istiyorum o duygular evlilikte gerçekten olmuyor malesef :KK43:
eşimi çok seviyorum ama arkadaş gibiyiz bu duygularımı nasıl yenebilirim seytana uymaktan evliliğime zarar vermekten korkuyorum.
Bu hayata bir kere geliyoruz. Kalbinin sesini dinle bence :)

Böylr deyip geçmek size kolay geliyor bence üstelik aldatilsam kızim icin bosanmam diyorsunuz madem öyle eşinizde sizi aldstsın sizde eşinizi aldatin mutlu mesut yasayin ne diyelim!!!

Ancak ben normalde böyle sivridilli degilimdir asla ama siz kendinizle çelişiyosunuz madem oyle bisey var ve RAHATSİZ oluyosunuz o kisiyle görüşmezsiniz vesvesede kalmaz ortada hem eşinizde artık çağirmiyormus

size cevap vermeyeceğim artık. umarım hayatınızın bir evresinde büyük konusmanın bedelini ödemezsiniz

evlenince neden flört olmasın
bekarım bilmiyorum ama ben durmazdım gibi geliyor :P
gidip sataşırdım oyun bulurdum vs denemeye değer yani arkadaşlar bile çok eğleniyor ki

Back
X