Gecen gün konu açmıştım boşanma sürecine giriyorum diye... esime boşanmak istedigimi söyledim ki(ilk kez degil)ya tek basina gidersin yada cocuklar icin yine deneyecegiz şartını sundu bana. Busefer kararimda netim geri dönmicem bu karardan dedim.beni tehdit ettigi için evden habersiz gitmek mecburiyetinde hissediyorum... ailemden uzakta oturuyorum bilet bulamadigim icin 10 gündür bekliyorum iki gun sonra gidiyorum...yani beni normal bir şekilde ailemin yaanina gidiyorum ve döneceğimi düşünüyor.. vizdanim rahat degik ama beni buna o mecbur bıraktı. Avukatimi bike tuttum bu sefer okadar kararlıyım.
Şimdi anlayamadigim şu. Defalarca bu noktaya geldik. Bu seferki konuşmam gayet net ve ciddiydi.
Beni tehdit ettigi gunden sonra susstum ve asla sesimi çıkarmıyorum konuşmuyoruz zaten. Bi insan hicmi korkmaz yada tedirgin olmaz bu kadin bana okadar konuştu ciddi oldugunu söyledi ya giderde donmezse diye. Yada hicmi sormaz ogunden sonra fikrin degistimi sustun kafanda neler var. Ben bisey yokmus gibi davrandim oda ayni sekilde devam ediyor. Nasil bu rahatlik anlayamıyorum...
Daha once evden gitmisligin var 7 ay ayri yaşadık. Bunu yaşadığımız halde yine bisey yokmuş gibi davrana biliyor
Şimdi anlayamadigim şu. Defalarca bu noktaya geldik. Bu seferki konuşmam gayet net ve ciddiydi.
Beni tehdit ettigi gunden sonra susstum ve asla sesimi çıkarmıyorum konuşmuyoruz zaten. Bi insan hicmi korkmaz yada tedirgin olmaz bu kadin bana okadar konuştu ciddi oldugunu söyledi ya giderde donmezse diye. Yada hicmi sormaz ogunden sonra fikrin degistimi sustun kafanda neler var. Ben bisey yokmus gibi davrandim oda ayni sekilde devam ediyor. Nasil bu rahatlik anlayamıyorum...
Daha once evden gitmisligin var 7 ay ayri yaşadık. Bunu yaşadığımız halde yine bisey yokmuş gibi davrana biliyor