Insan babasinin ölmesini ister mi

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
Evet kendimi bildim bileli hep aglarim babam anneme cok cektirdi halada cektiriyor valla biktim bu kiskanclik krizlerinden artik olmesini istiyorum sonra yine babamdir diye cok üzülüyorum artik dayanacak takatim kalmadi herkes bikmis kimse yardimci olmuyor benden baska çabalayan yok her zaman ben konuşurum ben yumusatirim barisirlar artik bende evde degilim kardesim de herseyden vazgecmis hic konuşmaz onun icin sadece kendisi var annem de cok üzülüyor kimsesi yok yaninda gurbette allahim ne zaman gulecek annemin yuzu diyorum hz allah tum annelerimizin yuzunu guldursun benim annemide

Yine Samire, yine kiskanclik konseptli bi konu.
Sen aralarini yapinca barisiyorlar mi peki? Niye cikiyor kavgalar, baban bu yastaki kadini neyden kiskaniyor?
Herseyden komsudan abisinden kardesinden enistesinden evet genelde sözümü dinler babam onlarin yaninda olmadigim icinde üzülüyorum

Bence kimse ölmesin, siz de böyle şeyler dilemeyin.
Bence de boşansınlar madem çok sorunlu bir baba ve madem şikayetçisiniz neden engel oldunuz ki?

Bence kimse ölmesin, siz de böyle şeyler dilemeyin.
Bence de boşansınlar madem çok sorunlu bir baba ve madem şikayetçisiniz neden engel oldunuz ki?
Bilmiyorum o zaman saglikli dusunemiyordum dogum yapmistim anne özlemi cekiyirdum gunde iki uc kere agliyordum babamda dayanamadi baristilar

Evet sacmaladigimin farkindayim ama kimse beni anlamiyor kimse sahip cikmiyor ne amcalarim ne halalarim kimse birsey demiyor onlarda hakli diye diye usandilar artik

Yaş küçük herhal senin , büyük kardeşin yok mu annene baksınlar kurtarsınlar babandan madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…