- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
-
- Konu Sahibi Samire tmv
Yok gecen sene bosanacaklardi biz engel olduk simdu o kadar pismanim ki bosanmadiklarinaBoşansınlar bunun olanağı yok mu
Yok gecen sene bosanacaklardi biz engel olduk simdu o kadar pismanim ki bosanmadiklarina
Herseyden komsudan abisinden kardesinden enistesinden evet genelde sözümü dinler babam onlarin yaninda olmadigim icinde üzülüyorumYine Samire, yine kiskanclik konseptli bi konu.
Sen aralarini yapinca barisiyorlar mi peki? Niye cikiyor kavgalar, baban bu yastaki kadini neyden kiskaniyor?
Evet sacmaladigimin farkindayim ama kimse beni anlamiyor kimse sahip cikmiyor ne amcalarim ne halalarim kimse birsey demiyor onlarda hakli diye diye usandilar artikiyice saçmaladın ha samire
eski konuların daha iyiydi
Bilmiyorum o zaman saglikli dusunemiyordum dogum yapmistim anne özlemi cekiyirdum gunde iki uc kere agliyordum babamda dayanamadi baristilarBence kimse ölmesin, siz de böyle şeyler dilemeyin.
Bence de boşansınlar madem çok sorunlu bir baba ve madem şikayetçisiniz neden engel oldunuz ki?
Evet sacmaladigimin farkindayim ama kimse beni anlamiyor kimse sahip cikmiyor ne amcalarim ne halalarim kimse birsey demiyor onlarda hakli diye diye usandilar artik
Yasim 22 evliyim babam birakmaz annemiYaş küçük herhal senin , büyük kardeşin yok mu annene baksınlar kurtarsınlar babandan madem
Yasim 22 evliyim babam birakmaz annemi
Siddet var mi peki?Herseyden komsudan abisinden kardesinden enistesinden evet genelde sözümü dinler babam onlarin yaninda olmadigim icinde üzülüyorum
En azindan tedaviyi kabul ettirsem onuda kabul etmezbüyükmüşsün,
Bırakmazsa yapıcak bir şey yok
VarSiddet var mi peki?
En azindan tedaviyi kabul ettirsem onuda kabul etmez
Keske bosanma karari aldiklarinda karsi cikmasaydin.
Valla başlıktaki gibi olsa diyorum hersey iyi olacak gibi geliyor icimdem hep oyle düşünüyorumAy bu erkeklerin bir de kendini kadının sahibi gibi görmesi öff
Valla başlıktaki gibi olsa diyorum hersey iyi olacak gibi geliyor icimdem hep oyle düşünüyorum