Insan babasinin ölmesini ister mi

Evet keşke diyorum ama keskeler fayda etmiyor bosansalrdi yurt disina gidecekti annem onu cok ozluyecektim ne bileyim belki tam dogum yaptigim zamana dek geldigi icin cok duygusaldim
Keske bosanma karari aldiklarinda karsi cikmasaydin.
Valla yazik kadina tam rahat etme yasinda hala nelerle ugrasiyor.

Yok gecen sene bosanacaklardi biz engel olduk simdu o kadar pismanim ki bosanmadiklarina

Annenizin bu durumda olmasinin sebeplerinden biri de sizsiniz..

Bu olaya niye engel oluyorsunuz ..

Ve hala degismedigine sahit oluyorsunuz ve eli kolu bagli oturuyorsunuz..

Alin annenizi yanina..

Benim annem o halde olacak benim gozume uykular girmezdi delirirdim resmen !

Babam birakmaz ki zaten herseye ben yetismekten ruhum yaslandi neden hep ben düşünüyorum birazda kardesim dusunsun birazda o cabalasin
Annenizin bu durumda olmasinin sebeplerinden biri de sizsiniz..

Bu olaya niye engel oluyorsunuz ..

Ve hala degismedigine sahit oluyorsunuz ve eli kolu bagli oturuyorsunuz..

Alin annenizi yanina..

Benim annem o halde olacak benim gozume uykular girmezdi delirirdim resmen !

Kendini dusunecek vakit mi simdi ?
Kardesim baksin abim baksin o baksin su baksin diye beklerken annen her gecen saniye yoruluyor ruhen..
Evetde ne yapabilirim bilmiyorum babam olsede bizim yanima birakmaz valla o kadar doluyum ki cok zor yasadiklarim of keske engel olmasaydim diye daha cok pismanliklar duyarim

Siz boşlukta olan bir insansınız. Vaktinizi alacak çocuğunuz olabilir, çevirmeniz gereken bir eviniz olabilir ama siz boşluktasınız.
Büyük ihtimalle eşinizle iletişiminiz çok çok az ve yakın arkadaşınız da yok.
İlgiye de muhtaç haldesiniz. Bunlar doğru olmayabilir elbette, ama bende yarattığınız intiba bu.
Ayrıca kıskançlık krizlerinden şikayet edebilecek konumda da değilsiniz. Siz de babanıza çekmişsiniz.
Daha önce burada size destek almanızı, tedavi görmenizi önerdiler. Ama boşa demişler sanırım.
Yaparsanız kendinize olacak, bana, bir başkasına ne faydası dokunur ne de zararı. Bir silkelenin, en acilinden.

ölsün ne demek canım tövbe haşa sen kimsin ki bi insan için böyle duşunuyosun çok şikayetçiysen de allahından bulsun de çekil ölsün mölsün ne demek

Samire dost acı söyler tatlım ;

Kk bıktı sanırım senin konulardan. .

İnsan babası ölsün der mi hiç ?

Ayrılık , görüşmemek varken. .

Evet kendimi bildim bileli hep aglarim babam anneme cok cektirdi halada cektiriyor valla biktim bu kiskanclik krizlerinden artik olmesini istiyorum sonra yine babamdir diye cok üzülüyorum artik dayanacak takatim kalmadi herkes bikmis kimse yardimci olmuyor benden baska çabalayan yok her zaman ben konuşurum ben yumusatirim barisirlar artik bende evde degilim kardesim de herseyden vazgecmis hic konuşmaz onun icin sadece kendisi var annem de cok üzülüyor kimsesi yok yaninda gurbette allahim ne zaman gulecek annemin yuzu diyorum hz allah tum annelerimizin yuzunu guldursun benim annemide
Canim benim evde zaten sanada huzur vermiyolardi. Bu durumada sevgili annecigin sessiz kaliyordu bildigim kadariyla. Evde evlat degil hizmetci parcasi gibisin anlattigina gore. Onceki konularini okudugum icin. Anneni takacagina kendin o evden kurtulmaya bak cunku senin onu dusundugun kadar inan o seni dusunmuyordur.

Evet kendimi bildim bileli hep aglarim babam anneme cok cektirdi halada cektiriyor valla biktim bu kiskanclik krizlerinden artik olmesini istiyorum sonra yine babamdir diye cok üzülüyorum artik dayanacak takatim kalmadi herkes bikmis kimse yardimci olmuyor benden baska çabalayan yok her zaman ben konuşurum ben yumusatirim barisirlar artik bende evde degilim kardesim de herseyden vazgecmis hic konuşmaz onun icin sadece kendisi var annem de cok üzülüyor kimsesi yok yaninda gurbette allahim ne zaman gulecek annemin yuzu diyorum hz allah tum annelerimizin yuzunu guldursun benim annemide
ne cok derdiniz var bu kadar konu aciyorsunuz.. iyi ki kk var yoksa icinizi nerde dokecektiniz?

Baba farkli birsey koca farkli
Annenle iyi anlasamiyor olabilirler ama o senin baban
Ve bil ki baban öldügü gun buna en cok uzulenlerden biri sen olacaksin
Boyle dilek boyle dua olmaz aklini basina toplamalisin

Baba farkli birsey koca farkli
Annenle iyi anlasamiyor olabilirler ama o senin baban
Ve bil ki baban öldügü gun buna en cok uzulenlerden biri sen olacaksin
Boyle dilek boyle dua olmaz aklini basina toplamalisin
Bilmiyorum uzulecem hemde cok neyse ya bu konuyu nasil kapatirlar kapatsalar

Ablacım çevrenle,ailenle bu kadar problemlerin var..
biraz da takmamayı dene haa...?

Baba giderse evin isigi gider canin gider sirtini yasladigin dagin gider!bosver yeri gelir o kiskanmalari bile ararsin..dua et Allahim hidayete erdir diye.yaptigi dogru degil belli bi yastan sonra ne kiskancligi annede rabbim sabir versin.ama hayatta ne anasiz nede babasiz olmuyo. tabiki olum allahin emri.allah akil fikir sabir hidayet versin.

Sagolun dun yazdigim seyleri cok uzuldugum.kirgin oldugum icin yazdim yoksa babami cok severim allah basimizdan eksik etmesin
Baba giderse evin isigi gider canin gider sirtini yasladigin dagin gider!bosver yeri gelir o kiskanmalari bile ararsin..dua et Allahim hidayete erdir diye.yaptigi dogru degil belli bi yastan sonra ne kiskancligi annede rabbim sabir versin.ama hayatta ne anasiz nede babasiz olmuyo. tabiki olum allahin emri.allah akil fikir sabir hidayet versin.

Amin amin.benim babam vefat edeli 10 yil oldu.ama hala icim sizlar.kayinpederim var sagolsun allah basimizdan eksik etmesin sever beni bende onu.esimde yeni baba oldu rabbim onuda tum babalarida evlatlarina bagislasin.

X