- 21 Mart 2018
- 31
- 14
- 38
- 34
- Konu Sahibi Miraymelekkk
-
Geç döllenme olabilir mi yumurtlama gününü biliyor muydunmerhaba kızlar,
Her ay düzenli olarak adet oluyorum Bu ayla birlikte 3 ay olucak bebiş denemeleri yapıyoruz ilk 2 ay tutmadı fakat bu ay için regle zamanımı 1 hafta geçti. reglemi 1 gün geçtikten sonra doktora gidip muayene oldum rahim duvarımın 27 cm kalınlaştıgını gebelik hazırlıgı olabileceğini söyledi kan testi istedi kan testi sonucu 0.100 çıktı testin üzerinden bugün itibari ile 1 hafta geçti dün idrar testi yaptım negatif çıktı ve bende hala regle belirtileri yok normalde reglemden 10 gün önce gögüslerimde inanılmaz bir ağrım olurdu regle zamanımı geçtikten sonra Gögüslerimde çok az ağrı ve büyüme mevcut kasıklarımda inanılmaz bir şişkinlik ve batma var sonuclar negatif çıkınca moralim bozuluyor daha önce buna benzer bir durum yaşayanınız varmı yardımcı olursanız çok sevinirim
Yumurtlama günüm 28 şubatla 4 mart arası 28 şubat zaten adette 28 gün döngüsüne geliyo 4 martta 32 gün falan her türlü olmuştur diye düşünüyorum ama yinede bilemedimGeç döllenme olabilir mi yumurtlama gününü biliyor muydun
Canım benim geçen ay 44 gün sonra oldu adetim limonlu su çay iç kanını sulandırsın olur ki bebek varsa onada zarar vermez adet olacaksanda belki kolaylaştırırYumurtlama günüm 28 şubatla 4 mart arası 28 şubat zaten adette 28 gün döngüsüne geliyo 4 martta 32 gün falan her türlü olmuştur diye düşünüyorum ama yinede bilemedim
Geç döllenmedir. Adet zamanı o kadar kalın olmaz rahim. Belirtilerde çok benziyor. Biraz daha sabret ve söktürücü şeyler içme, ilaç kullanma.merhaba kızlar,
Her ay düzenli olarak adet oluyorum Bu ayla birlikte 3 ay olucak bebiş denemeleri yapıyoruz ilk 2 ay tutmadı fakat bu ay için regle zamanımı 1 hafta geçti. reglemi 1 gün geçtikten sonra doktora gidip muayene oldum rahim duvarımın 27 cm kalınlaştıgını gebelik hazırlıgı olabileceğini söyledi kan testi istedi kan testi sonucu 0.100 çıktı testin üzerinden bugün itibari ile 1 hafta geçti dün idrar testi yaptım negatif çıktı ve bende hala regle belirtileri yok normalde reglemden 10 gün önce gögüslerimde inanılmaz bir ağrım olurdu regle zamanımı geçtikten sonra Gögüslerimde çok az ağrı ve büyüme mevcut kasıklarımda inanılmaz bir şişkinlik ve batma var sonuclar negatif çıkınca moralim bozuluyor daha önce buna benzer bir durum yaşayanınız varmı yardımcı olursanız çok sevinirim
Benim hiç o kadar uzun olmadı çay her gün içiyorum ama limonlu suya bugün itibari ile başlıycam hangisi olucak bakalımCanım benim geçen ay 44 gün sonra oldu adetim limonlu su çay iç kanını sulandırsın olur ki bebek varsa onada zarar vermez adet olacaksanda belki kolaylaştırır
inşallah hayırlısıyla bebektirBenim hiç o kadar uzun olmadı çay her gün içiyorum ama limonlu suya bugün itibari ile başlıycam hangisi olucak bakalım
Bi kaç yerde okumuştum adette olabilir diye ama 1 hafta geçti üzerinden hala bişey yok ama akıntım ara ara sıklıkla oluyoGeç döllenmedir. Adet zamanı o kadar kalın olmaz rahim. Belirtilerde çok benziyor. Biraz daha sabret ve söktürücü şeyler içme, ilaç kullanma.
İnşallah vardır çok teşekkür ederim hepimizin haYırlı bebişleri olsuninşallah hayırlısıyla bebektir
İnşallah vardır çok teşekkür ederim hepimizin haYırlı bebişleri olsuninşallah hayırlısıyla bebektir
Doktor söktürücü ilaç vermediğine göre o da gebelik olabilir mi diye bekliyordur bence.Bi kaç yerde okumuştum adette olabilir diye ama 1 hafta geçti üzerinden hala bişey yok ama akıntım ara ara sıklıkla oluyo
Teşekküler canımYarın ver canım.
Kan testinden sonra tekrar gitmedim doktora ama ne zaman gitmem gerekir idrarda negatif hala gecikmeyi 15 güne tamamlayıpmk gitsemDoktor söktürücü ilaç vermediğine göre o da gebelik olabilir mi diye bekliyordur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?