• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İnşallah hamileyimdir!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İçimi rahatlattın ya teşekkür ederm :KK200:
Hesaplamama göre 4 haftalık sanırım sence keseyi görmeye haftaya gitsem uygun mu
Uygun canım karından görünür büyük ihtimalle. Ama sen giderken alttan muayeneye de hazır ol. Belki net görünmez alttan bakmaz ister. Gerçi sen kabul etmezsen bakamaz o da ayrı.

Uygun canım karından görünür büyük ihtimalle. Ama sen giderken alttan muayeneye de hazır ol. Belki net görünmez alttan bakmaz ister. Gerçi sen kabul etmezsen bakamaz o da ayrı.
Ay yok ya alttan muayne istemem ne olur olmaz ben beklicem Rabbim inşllah bir sıkıntı vermez

Kızlar hepinize iyigeceler benim bir sıkıntım var gecen ay ayın 20sinde oldum normalde adetten 3gün önce lekelenmem olur gecen ayda normal oldu bu ay hiç bir belirtim olmadı ayın 20 sinde kahverengi lekelenmem oldu ve 3gündür de kahverengi bugün pembemsi lekelenmem oluyor ama ped kullandgm halde leke bile olsa geldigini hissederdim bu sefer çok uzun yürüyünce veya lavboda az az kırmızı leke geliyor sizce ne bu 3 gündür anlam veremedim.

Ay yok ya alttan muayne istemem ne olur olmaz ben beklicem Rabbim inşllah bir sıkıntı vermez

Hayırlısı olsun, :) alttan muayene zararlı olsaydı doktor bakmayı teklif etmez canım bende dört haftalıkken gittiğim de karından gözükmez alttan bakalım dedi, tamam dedim baktık kese orda gözükmüştü, doktorunuza güvenin bence

Hayırlısı olsun, :) alttan muayene zararlı olsaydı doktor bakmayı teklif etmez canım bende dört haftalıkken gittiğim de karından gözükmez alttan bakalım dedi, tamam dedim baktık kese orda gözükmüştü, doktorunuza güvenin bence
Haklıısn canım haftaya gitmeyi düşünüyorum bakalım :)

Back