• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşallah hamile kalırım

Fethiye32

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2017
86
28
8
Ben bişey sormak istiyorum ben pko hastasıyım ama çok ileri derecede degilmiş hsg çekildi ondada sıkıntı yokmus eşimdede yok doktor klomen yazdı onu atmaya başladm adetin 3 üncü gününden 5 gün kadar her akşam 2 ser tane amcaba klomenle hamile kalanlar varmı

Ben de solpolikistik overim hamile kalmak için engel değil kafan da bitirirsen bebek işini o zaman kalırsın çünkü sitres de engelliyor hormonu atıyor ilişkide bebek için değil zevk için gir başka sağlık problemin yokmuş zaten klomenle bir çok hamile kalan gördüm umarım işe yarar canım ama asıl mesele kafada bitiyor

Ben de solpolikistik overim hamile kalmak için engel değil kafan da bitirirsen bebek işini o zaman kalırsın çünkü sitres de engelliyor hormonu atıyor ilişkide bebek için değil zevk için gir başka sağlık problemin yokmuş zaten klomenle bir çok hamile kalan gördüm umarım işe yarar canım ama asıl mesele kafada bitiyor
Evet haklısın canım ama nasıl kafada bitrcem ister istemez kafaya takıyorum bakalım klomen inşallah işe yarar benim adetler arada düzensiz geliyordu 15 gün 1 ay 4 ay oldugu bile oldu

Aynı bende öyleyim hatta 3 ay olmadığımı bilirim
Sonrada yumurta kistim patlamistı hastaneye yatırıldım gece cikartildim tehlike bişey atlattım
Zor olacak elbet bi şeyle meşgul ol
Allah senin de isteyenlerin de kucağını boş bırakmasın inşallah

A
Aynı bende öyleyim hatta 3 ay olmadığımı bilirim
Sonrada yumurta kistim patlamistı hastaneye yatırıldım gece cikartildim tehlike bişey atlattım
Zor olacak elbet bi şeyle meşgul ol
Allah senin de isteyenlerin de kucağını boş bırakmasın inşallah
Amin canım

Merhaba bende pkoluyum bir yildir cocuk olmayinca sirf bu yuzden isten ayrildim kasim ayinda 160 boyum 85 kilom vardi iki aydir spor diyetle 75 e dustum insilun irencim vardi artik yok yaptirdigim testlerde fh 3 lh 5 e2 60 yani degerlerimnormal ama cocukta olmuyo kendiligindenklomene baslicam haftaya sizce basariliolma sansi nedir bu sekilde hamile kalanvarmi aranizda ins hepimizin olur bi an once cok zor bi durum

Back