- 18 Haziran 2024
- 483
- 15
- 25
-
- Konu Sahibi lutfenyardi
Dalga geçmeyin lütfenBence hamilesin imkansız bukadar belirti varken
Kahverengi akıntı neden acaba. Belim de ağrıyor yavaştanHamile olsanız çoktan belli olurdu bu kadar takmayın
Olabilir burada ayni konu çok acilmiş bende gördüm. Daha önce kahverengi akıntı hiç olmadıBu konuyu daha önce de okuduğumu hatırlıyorum. Hamile değilsiniz, takıntı yapmışsınız. Stresten dolayı bile olabilir tarif ettikleriniz.
Bilmem bende hiç olmadı, adet öncesi belirtisi olabilirKahverengi akıntı neden acaba. Belim de ağrıyor yavaştan
Hamile değilsin korkmaReglima daha 4 gün var ancak peceteye gelen kahveni tortulu bi akıntı var. Az değil pencereye baya geliyor. Ortalama 3 ay önce şüpheli ilişkim oldu. Kan testi yaptırdım negatifti. İlişkiden 2 buçuk ay sonra yaptırmıştım kan testini. Ortalama 3 ay sonra tekrar kan ve ultrason baktırdım bisi yok dendi. İdrar enfeksiyonu olmuşum doktor antibiyotik vs vermişti onlari kullandım geçen hafta bitti. Tarlusol kullandım regla 14 varken 3 tane ilaç eksikti geçen ay içmiştim. Oda bitti. Soğan suyu içiyorum akşam sabah iki gündür. Ya bu kahverengi akıntı daha önce bu kadar yoğun gelmezdi.Sadece belim ağrıyor. Normalde adetime 7-8 gün kala göğüs ağrım olurdu ama oda yok. Kan testi yanılmaz herhalde o kadar bilimsel bir şey. Neden böyle oluyor anlamıyorum nolur yardım edin.
Kahverengi akıntı gelmeye başladı ondan korktum aslında. Herkes gebelik belirtisi olarak nitelendirmişHamile değilsin korkma
Kahverengi Akıncı tek başına gebelik belirtisi değildirKahverengi akıntı gelmeye başladı ondan korktum aslında. Herkes gebelik belirtisi olarak nitelendirmiş