• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşallah gebeliktir

Aaaa Ben

İnsan kalıbıyla değil kalbiyle insandır...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2019
1.523
2.226
133
Selam kk kadınları saat 00 itibariyle adetime 4 güb kaldı bugün lavaboda peçeteme kremin azcıkda sıvı hali geldi çok hafif kasıklarımda ağrı var göğüslerim ağrıyo ve uçlarıda ağrıyo sanki göğsümün uçları birazda kalın olmuş hamilelik midir ?

Aynı belirtileri yasadım 3. Gun gecti kan verdim 0.324 cıktı 5. Gunde 1.2 cikti 10. Gunde 0.2 cıktı deger su an 21. Gunum hala adet olmadım doktorum hazirana kadar bekleyelim diyor hala dokunamiyorun goguslerime hic birsey degmesin istiyorum ve hala akıntılar devam ediyor.. daha once 6 gebelik gecirdim 3 farkli testte silik cizgi cikiyor ama kanda negatifti 11 gun once boyle birsey yasamis yada duydugunuz biri varmi

Aynı belirtileri yasadım 3. Gun gecti kan verdim 0.324 cıktı 5. Gunde 1.2 cikti 10. Gunde 0.2 cıktı deger su an 21. Gunum hala adet olmadım doktorum hazirana kadar bekleyelim diyor hala dokunamiyorun goguslerime hic birsey degmesin istiyorum ve hala akıntılar devam ediyor.. daha once 6 gebelik gecirdim 3 farkli testte silik cizgi cikiyor ama kanda negatifti 11 gun once boyle birsey yasamis yada duydugunuz biri varmi
Bir tersini kuzenim yaşadı onun kide testte çıkmamıştı kan testinde çıkmıştı böyle şeyler olabiliyo beklemenizde yarar var

Gecikmeden yapma test bence de değer düşük olduğu için varsa da yok gözükür 🙄🙈
İnşallah vardır bebiş

Gecikmeden yapma test bence de değer düşük olduğu için varsa da yok gözükür 🙄🙈
İnşallah vardır bebiş
Aynen canım geçmeden yapmak istemiyorum bende hayal kırıklığı oluyo bu sfer:)inşallah canım:*

Aynen canım geçmeden yapmak istemiyorum bende hayal kırıklığı oluyo bu sfer:)inşallah canım:*
İnşallah vardır ♥️
Benimde öyle olmuştu ilk test vakamda.. Üzülmüştüm 🤨
Ama ikincide çok şükür oldu.
İnşallah sende de vardır

İnşallah vardır ♥
Benimde öyle olmuştu ilk test vakamda.. Üzülmüştüm 🤨
Ama ikincide çok şükür oldu.
İnşallah sende de vardır
Hadi inşallah canım belirtiler nasıldı:)

Maşşallah:) hayırlı bir evlat olur inşallah peki belirtilerin nasıldı farklı noldu hamilelik için:) erkek demi:)
Yüzde doksan kız :)) canım sarı akıntı çok olmuştu ben de adet zamanıma kadar şimdi de hala var hatta birazdan ara ara. Göğüs uçlarım adete bir hafta kala rengi ve şekli değişmye başlamıştı ve aynı adet olucam gibi kasıklarım ağrıyordu

Back