- 30 Nisan 2019
- 1.523
- 2.226
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım testi adet günüm geçerse yapayım dedim geçen ay kendimi zor tuttum test için iyikide yapmadım yine kırmızı karttıİnşallah canım. Test yapsana![]()
Ayy amin amin inşallah canım hayırlı şekilde inşallah hepimizeInşallah hamileliktir. Arkadasimda da ayni belirtiler vardı suan 8 haftalik hamile darisi sana bütün isteyenlere![]()
Aaa pardon canım ya haklısın benı4 gün geçti diye okudum :)Canım testi adet günüm geçerse yapayım dedim geçen ay kendimi zor tuttum test için iyikide yapmadım yine kırmızı karttı![]()
4 gün geçse kimse beni tutamaz bakalım kısmet artık:)Aaa pardon canım ya haklısın benı4 gün geçti diye okudum :)
Evet canım bence de geçince yap ben hep geçmeden yapmıştım sonra geçince yaptım4 gün geçse kimse beni tutamaz bakalım kısmet artık:)
Aaa hamilemisin şuan:)Evet canım bence de geçince yap ben hep geçmeden yapmıştım sonra geçince yaptım❤
Evet canımAaa hamilemisin şuan:)![]()
Amin amin inşallah canım kaç aylık şuan:)Evet canımallahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
![]()
Bir tersini kuzenim yaşadı onun kide testte çıkmamıştı kan testinde çıkmıştı böyle şeyler olabiliyo beklemenizde yarar varAynı belirtileri yasadım 3. Gun gecti kan verdim 0.324 cıktı 5. Gunde 1.2 cikti 10. Gunde 0.2 cıktı deger su an 21. Gunum hala adet olmadım doktorum hazirana kadar bekleyelim diyor hala dokunamiyorun goguslerime hic birsey degmesin istiyorum ve hala akıntılar devam ediyor.. daha once 6 gebelik gecirdim 3 farkli testte silik cizgi cikiyor ama kanda negatifti 11 gun once boyle birsey yasamis yada duydugunuz biri varmi
5 canım 6 ya giricez :)Amin amin inşallah canım kaç aylık şuan:)
Aynen canım geçmeden yapmak istemiyorum bende hayal kırıklığı oluyo bu sfer:)inşallah canım:*Gecikmeden yapma test bence de değer düşük olduğu için varsa da yok gözükür
İnşallah vardır bebiş
Maşşallah:) hayırlı bir evlat olur inşallah peki belirtilerin nasıldı farklı noldu hamilelik için:) erkek demi:)5 canım 6 ya giricez :)
İnşallah vardırAynen canım geçmeden yapmak istemiyorum bende hayal kırıklığı oluyo bu sfer:)inşallah canım:*
Hadi inşallah canım belirtiler nasıldı:)İnşallah vardır ♥
Benimde öyle olmuştu ilk test vakamda.. Üzülmüştüm
Ama ikincide çok şükür oldu.
İnşallah sende de vardır
Yüzde doksan kız :)) canım sarı akıntı çok olmuştu ben de adet zamanıma kadar şimdi de hala var hatta birazdan ara ara. Göğüs uçlarım adete bir hafta kala rengi ve şekli değişmye başlamıştı ve aynı adet olucam gibi kasıklarım ağrıyorduMaşşallah:) hayırlı bir evlat olur inşallah peki belirtilerin nasıldı farklı noldu hamilelik için:) erkek demi:)