İnşaat temizliği

-Thanatos-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Mart 2018
13.208
46.518
548
27
Kızlar banlanmak pahasına olsa da yazacağım şimdiden meşgul ettiğim için kusura bakmayın Mune Mune abla konum biraz kalırsa çok sevinirim

Biz olan mutfağımızı söktürüp yerine salonla beraber amerikan mutfak yaptırdık,bunun yanında yerler ve fayanslar komple yenilendi.
Fakat 2 gün oldu hala fayansların üzerindeki beyazlıklar gitmedi ben siliyorum baştan çıkıyor ben siliyorum baştan çıkıyor sizin bir öneriniz var mı adeta yere un dökülmüş gibi duruyor öyle gece gündüz siliyorum siliyorum bir türlü çıkartamadım neyle silmem gerekir derzlere zarar vermeden ne ile silebilirim

Kızlar banlanmak pahasına olsa da yazacağım şimdiden meşgul ettiğim için kusura bakmayın Mune Mune abla konum biraz kalırsa çok sevinirim

Biz olan mutfağımızı söktürüp yerine salonla beraber amerikan mutfak yaptırdık,bunun yanında yerler ve fayanslar komple yenilendi.
Fakat 2 gün oldu hala fayansların üzerindeki beyazlıklar gitmedi ben siliyorum baştan çıkıyor ben siliyorum baştan çıkıyor sizin bir öneriniz var mı adeta yere un dökülmüş gibi duruyor öyle gece gündüz siliyorum siliyorum bir türlü çıkartamadım neyle silmem gerekir derzlere zarar vermeden ne ile silebilirim
Cif ve tel ile fayansları güzelce çitilemen lazım

Cif fayansları çizer dedi ya bilemedim ki
Ay sence temiz olması biraz çizik olmasından daha iyi değil mi kuzum
Hem laminant değil ki fayans, ne kadar çizilir ve ya ne kadar dikkat çeker çizilmesi

Hem biz hep inşaat temizliğini öyle yaparız
Cif+tel veya spatula

Cizmez cıfle guzelce ovalayarak citile sonra temız bezle bı kac defa durula
Ay sence temiz olması biraz çizik olmasından daha iyi değil mi kuzum
Hem laminant değil ki fayans, ne kadar çizilir ve ya ne kadar dikkat çeker çizilmesi

Hem biz hep inşaat temizliğini öyle yaparız
Cif+tel veya spatula
Yumuşak naylon teller var cif dök ona öyle sil.
Ablalarım böyle bembeyaz duruyorlar cif geçirir mi diyorsunuz? Şu pis çalışanlara deliriyorum yahu,adam temizlemeden doğalgazı ocağı makineleri bağlamadan çekti gitti ev leş gibi
IMG_20190427_195217.webp

En ince telle ve yuzey temizleyici dokup ovmayi deneseniz?
Tel cif çamaşır suyu ile ovma derzleri eritirsin dedi bende yapmadım birşey duru suyla sil geçer dedi ama bir türlü geçmedi
E geçmesi lazım temizlemişsinde, yapı marketlerde böyle şeyler için temizleyicileri var bi bak istersen , fayanslar yeni tel falan kullanma çizilir aklında bulunsun ...
Fayanslar ahşap gibi görüntüsünü bozmak istemiyorum o yüzden kimyasal fazla sürmedim ama neyi denediysem olmadı çıkarmadı bir türlü

Eklentiler

• IMG_20190427_195211.webp
    IMG_20190427_195211.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 65
Hakikaten niye böyle pis çalışmışlar yahu
Bak o çizilebilir bir ürüne benziyor
Cif dök, poşetle güzelce ovala
Sonra da pronto ile sil

Ablalarım böyle bembeyaz duruyorlar cif geçirir mi diyorsunuz? Şu pis çalışanlara deliriyorum yahu,adam temizlemeden doğalgazı ocağı makineleri bağlamadan çekti gitti ev leş gibi Eki Görüntüle 2263124
Canım dedıgım gıbı yap ıscılerde o kadar detaylı ugrasmaz hem ama cıfle sılıncede ıkı uc defada ustunden gec kı cif tortusu kalmasın

Eski bir diş fırçası kullanabilirsin ve çamaşır sulu bir karışımla ya da tinerle asıl derzlere zarar vermeden çıkar sanki

bulaşık süngerini hiç ıslatmadan yeşil tarafıyla ovalaya ovalaya silin çıkıyor... birde plastik teller var oda iş görür

kuru kuru sil supur.ıslattikca bulasir.eger fayanstan bi parca numune varsa onda deneyebilirsin toptel ciziyormu diye,yoksa deneme cizilirse yazik olur fayanlara

Back
X