Acaba onu pencerelerin plastiklerine kullanabilir miyim kahverengi zarar vermez değil miBuyuk marketlerde koctaslarda boya temizleyicileri var degisik markalar oluyor onlar cok guzel.
Canım o malzemeler de çok ucuz değil ve gerçekten zor inşaat temizliği çok emek istiyor biraz zorlayamazmisiniz butceyiAcaba onu pencerelerin plastiklerine kullanabilir miyim kahverengi zarar vermez değil mi
Benim ev sıfır ve içi yeni yapılmıştı gelin geldiğimde eşim ablam ve ben temizledik olduğu gibi bırakmış adamlar.. çok zor olmadı ama yine de korkmaSlm.kızlar yeni ev aldık içini yaptırdık vs. Şimdi temizlik faslı var... camlarda hep kurumus boya artıkları var ve ebin her yerinde boydan cam var aynı şekilde merdivenlerde kurumus boyalar var.. onları nasıl temizleyeceğimi bilmiyorum.. ( şu an 100 TL ye bile deli gibi ihtiyacımız olduğundan temizlik şirketi veya temizlikçi tutma işi askıda eşimle birlikte temizleyecgiz ) yani temizlikte beni en çok onlar tedirgin ediyor nasıl olacak diye. İnternete bir sürü şey okudum çok fazla öneri var hangisi uygulayacağımı şaşırdım. İnşaat temizliği yapan var mı bunun pratık bir çözümü
Cesitleri var ben beyazda kullanmistim okursunuz kullanma talimatlarini.Acaba onu pencerelerin plastiklerine kullanabilir miyim kahverengi zarar vermez değil mi
Nalburda onları çıkaran ince jiletler var inşaat temizliğine gelenlerde onunla yapıyor cam dahilSlm.kızlar yeni ev aldık içini yaptırdık vs. Şimdi temizlik faslı var... camlarda hep kurumus boya artıkları var ve ebin her yerinde boydan cam var aynı şekilde merdivenlerde kurumus boyalar var.. onları nasıl temizleyeceğimi bilmiyorum.. ( şu an 100 TL ye bile deli gibi ihtiyacımız olduğundan temizlik şirketi veya temizlikçi tutma işi askıda eşimle birlikte temizleyecgiz ) yani temizlikte beni en çok onlar tedirgin ediyor nasıl olacak diye. İnternete bir sürü şey okudum çok fazla öneri var hangisi uygulayacağımı şaşırdım. İnşaat temizliği yapan var mı bunun pratık bir çözümü
Yani çok zor olacak farkindaym.. ama gerçekten bütçe 0 baya aşağı çekildik birkaç ay böyle devam edecek gibi bize destek olan ailelerimiz yok malesef... eşim de beni motive etmeye çalışıyor kendi evimiz ne güzel zevk alarak yapacağız falan.. ama ben hiç zevk alacağımı zannetmiyorumCanım o malzemeler de çok ucuz değil ve gerçekten zor inşaat temizliği çok emek istiyor biraz zorlayamazmisiniz butceyi
Teşekkür ederim... aslında tinerle çıkarmayı düşünüyorum seramiklerin üstünü ama sorun şu ki seramikler çok tirtikliBoya kalıntıları tinerle anında çıkıyor haberin olsun.Yeni evinizde güle güle oturun.
Evet onu gördüm internette acaba camların plastiklerini çizer mi o plastik için ayrı mı almak lazım bi de rengi kahve biraz çizilir sırıtırNalburda onları çıkaran ince jiletler var inşaat temizliğine gelenlerde onunla yapıyor cam dahil
Uğraştırır biraz ama en kolayı tiner.Başka şeylerle canın çıkar.Teşekkür ederim... aslında tinerle çıkarmayı düşünüyorum seramiklerin üstünü ama sorun şu ki seramikler çok tirtikli
Demek ki temizleneiliyormus teşekkürlerBenim ev sıfır ve içi yeni yapılmıştı gelin geldiğimde eşim ablam ve ben temizledik olduğu gibi bırakmış adamlar.. çok zor olmadı ama yine de korkma
İçim rahatladıDemek ki temizleneiliyormus teşekkürler
Yani çok zor olacak farkindaym.. ama gerçekten bütçe 0 baya aşağı çekildik birkaç ay böyle devam edecek gibi bize destek olan ailelerimiz yok malesef... eşim de beni motive etmeye çalışıyor kendi evimiz ne güzel zevk alarak yapacağız falan.. ama ben hiç zevk alacağımı zannetmiyorumama kaçınılmaz son biz yapacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?