- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.457
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne beyazlarıdır bilmiyorum ama çamaşır suyu sarartiyor onu biliyorumBizde tinerle filan temizlemistik. cimonta artiklarini da yerlerden bicakla kazimistik.
Ben de apayri birsey soracağım. Beyaz pimapenleri neyle silmek lazim temizlemek için :))) normal cam sil vs ile beyazlamiyor da :)
aaa söylediğin çok iyi oldu ben de çamaşır suyu denemeyi düşünüyordum..Ne beyazlarıdır bilmiyorum ama çamaşır suyu sarartiyor onu biliyorum
Onların ölçüleri var 01 05 gibi nalbur a danışırsanız verirler temizlikçi tutsanızda bununla yapacaklarEvet onu gördüm internette acaba camların plastiklerini çizer mi o plastik için ayrı mı almak lazım bi de rengi kahve biraz çizilir sırıtır
Müzik açın valla güle oynaya yapın bu da size anı olacak ne güzel
Bu arada hayırlı olsun :)
Fayanslarda kalan derz dolgusu kalıntılarını sirke çıkarıyor diye aklımda kalmış onu da bir denersiniz.
Teşekkür ederim hayırlı olur inşallah...Müzik açın valla güle oynaya yapın bu da size anı olacak ne güzel
Bu arada hayırlı olsun :)
Fayanslarda kalan derz dolgusu kalıntılarını sirke çıkarıyor diye aklımda kalmış onu da bir denersiniz.
Bizde tinerle filan temizlemistik. cimonta artiklarini da yerlerden bicakla kazimistik.
Ben de apayri birsey soracağım. Beyaz pimapenleri neyle silmek lazim temizlemek için :))) normal cam sil vs ile beyazlamiyor da :)
bi arkadaş çamaşır suyu saratiyor demiş ama domestosla öyle birsey olmaz dimi?Domeatos diyorum benbiraz sulandır süngerle yardır sert kısmıyla :)
Domestos sarartma yapmıyor sulandırarak kullanabilirsiniz,5-6 yıldır sararma olmadı,domestos çıkmadan önce kullanılan çamaşır suları olurdu hani onlar rengini değiştirebilir.bi arkadaş çamaşır suyu saratiyor demiş ama domestosla öyle birsey olmaz dimi?
Çalışmayı birakinca eve sardim, şimdi kafayi pimapenlere taktım![]()
![]()
Marketlerde satılıyor o tellerden bulaşık bölümünde çok faydası oluyor gerçekten.biara temizlikci bir bayana denk geldim sordum panceredeki boyalari harclari nasil cikiriyorsunuz diye.. bana soyledigi bulasik teli gibi insaat teli oluyor onlarla hicbiseycik olmuyor camlara cizmeden cikrtiyor demisti .. ben hala bulamadim o telden
ustinde bulasik teli mi yaziyor yoksa insaat teli mi .. bilgi verdigin igun cok tedekkur ederim ^^Marketlerde satılıyor o tellerden bulaşık bölümünde çok faydası oluyor gerçekten.
Bu arada bir temizlik firması geldi 1500 TL fiyat verdiBenim bahsettigim pimapen temizleyicisi 10 15 tl civari farkli markalar 30 tl olsun diyelim neresi pahali.
@lalala01zeysmother
Rica ederim.Bulaşık teli yazar inşaat teli diye satılmaz.Bulaşık deterjanları,sünger vs satılan reyonda oluyorlar kendileri birazcık küçük gibi görünebilir :) belki o yüzden denk gelmemiştir.İnşaat teli varsa bilmiyorum ama bulaşık telide işini görür.ustinde bulasik teli mi yaziyor yoksa insaat teli mi .. bilgi verdigin igun cok tedekkur ederim ^^
5-6 yıl önce biz de ev almıştık adamlar sağolsun bütün evlerin inşaat pisliklerini temizlemişti ama tabi yinede fayanslarda vardı biraz çok değildi temizledikleri için,bulaşık teli,jilet,cif,domestos bunlar işini görür.Bu arada bir temizlik firması geldi 1500 TL fiyat verdi
bulasik telini biliyirum canim kullniyirumda :) bana ozellikle insaar teli diyince ondan sordum esim o cikmayan harc lekelrini boya lekelrini zumparyla temizledi sinuc heryer cizik :)Rica ederim.Bulaşık teli yazar inşaat teli diye satılmaz.Bulaşık deterjanları,sünger vs satılan reyonda oluyorlar kendileri birazcık küçük gibi görünebilir :) belki o yüzden denk gelmemiştir.İnşaat teli varsa bilmiyorum ama bulaşık telide işini görür.
Yok sararmaz bence ben banyomda özellikle fauans aralarına kullanuyorum bembeyaz yapıyor pimapen ne kibi arkadaş çamaşır suyu saratiyor demiş ama domestosla öyle birsey olmaz dimi?
Çalışmayı birakinca eve sardim, şimdi kafayi pimapenlere taktım![]()
![]()
İnşaat teli yazdım ama inşaatlarda kullanılan tellerden çıktı :) zımpara çizer benim bildiğim bulaşık teli çizmezdi hafif hafif yapınca.bulasik telini biliyirum canim kullniyirumda :) bana ozellikle insaar teli diyince ondan sordum esim o cikmayan harc lekelrini boya lekelrini zumparyla temizledi sinuc heryer cizik :)
cizdi zaten hemde cok kotu olduİnşaat teli yazdım ama inşaatlarda kullanılan tellerden çıktı :) zımpara çizer benim bildiğim bulaşık teli çizmezdi hafif hafif yapınca.