İnox mu,Gri mi;Yoksa Beyaz mı?

gamziya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2009
653
1
96
39
Sivas
İnox kullananlar sorunlarınız neler?Parmak izi olayı oluyor mu?Temizlemesi nasıl,kolay,zor?
Beyaz eşyalarımızı alıcaz ama ben karar veremedim beyaz mı gri mi inox mu diye!
Bilgisi olanlardan rica ediyorum paylaşsınlar.Çok da bilgim yok açıkçası hangisi daha kullanışlı olur:<

beyaz eşyada beyaz kullanışsız oluyor kapakta el izi çok oluyor hemde modası geçti diye düşünüyorum inox tada el izi çok oluyor en iyisi gri hem şık hem kullanışı istersen anket olarak aç sonuca göre bir karar verirsin şimdiden hayırlı olsun

canım bende nişanlıyım ve de beyaz eşyalarımı aldım.hiç tereddüt etmeden beyaz aldım çünkü annem gri kullanıyor.özellikle ocak ve davlumbaz acaip leke oluyor.cifleyemiyorsun bulaşık detarjanıyla silincede lekeler kalıyor.kuruluyosun yine leke kalıyor.ocak çabuk kirlenen bişi her gün hatta her yemek yapımında siliniyor.özel ilaçları var parlatıcısı falan ama uğraştırıyor.ben beyaz aldım.evimde belli değil henüz her mutfağa gitcek tarzda olur beyaz dedim.buzdolabımı kombi tipi aldım dondurucusu aşağıda gayet kullnışlı olduğu söyleniyor.hatta artık tüm markalar yavaş yavaş o tipe dönüyor.beyazın yeri ayrı hiç bi zmanda modası falan geçmez bence beyaz ama yinede senin kararın:79:

Ben inox istemiştim kullanan arkadaşım çok fazla parmak izi oluyor dedi. Çocukla kullanmak zor olur.
Ocağın temizliği de çok zormuş.
İnoxu paslanmadığı için de istemiştim ama bosch ta çamaşır makinesinde uygun fiyatlı inox yok.
Ee ben ne yapayım mutfakta paslanmama özelliğini.

Beyaz aldık o yüzden.

benim inoks. buzdolabı ve bulaşık makinesi kesinlikle parmak izi yapmıyor. ocak birz sıkıntılı dikkatli kullanmak lazım. gri sakın alma alırsan beyaz ya da inoks al. ama inoks şık duruyor

tüm beyaz eşyam bosch inox çelik leke yapmayan serisi henüz kullanmadım bakalım kullanınca kullanışlımı değilmi anlıcam

erkese merhaba benim de bir sorum olacak
fırın almayı düşünüyoruz
bosch HGV52D120T modeli
nasıl biliyor musunuz kullanan var mı aramızda acaba?
özellikleri şöyle :
* 4 gözü gazlı (2 normal, 1 güçlü, 1 ekonomik)
* Sol ön: Güçlü ocak gözü 3 kW
* Sol arka: normal ocak gözü 1.7 kW
* Sağ arka: Normal ocak gözü 1.7 kW
* Sağ ön: Ekonomik ocak gözü 1 kW
* 2 Pişirme programı: Sıcak hava (turbo), Çözme
* Düğmeden otomatik ateşleme
* Gaz emniyet sistemi
* Çelik ocak ızgarası
* Cam üst kapak
* Fırın içi aydınlatma
* Geniş fırın iç hacmi: 67 l
* Tepsi saklama çekmecesi
* Yüksekliği ayarlanabilir ayaklar
* Fabrika çıkışı LPG'ye ayarlı (28/30 mbar)
fiyatı da gayet uygun 700liraya falan alcaz acaba pasta börek falan güzel pişirir mi satıcı baya övdü ama adı üstünde satıcı

bende bu konuda çok kararsızım, annemler beyaz al diolar ama ben ınox istiom. inoxlar cifleniyo mu? ciflenince renk atıyo mu, kullanan arkadaşlar açıklama lütfen

benim evimde ankastre daha yeni yapıldı

ama beyaz almadığıma şimdiden pişman oldum

merhaba birazdaha üstüne koyup ankastre set alabılırsın bunlar mutfakta cok yer kaplıyo ankastre hem mutfagı zengın gosterıyo hemde cok rahatlatıyor ben ankastre kullanıyorum silverline kampanyadan aldım 1 200 tlye cam ocak davlumbaz fırın fırın 6 pişirme programlı turbolu dıgıtal ekranlı zamanlaması var ıstedıgım saatte calısyo alarmı var parmak ızı bırakmıyor cam ocakta leke gostermıyo ve temızlemesı okadar rahatkı anlatamam süngerle ovmadan cıkıyor davlumbazda ınox kokuyu yok ettı ınanılmaz memnunum herkesede tavsıye edıyorum dogru yonlendırmek adına ınox temızleyıcıler var onlardan kullandınmı hıc zorlanmıyosun parlatıp temızlıyo zaten

inoxların parmak izi yapmayan modellerinden almak gerekiyor. biz siemens'ten aldık bütün elektronik eşyalarımızı. Mutfakta duracak olan buzdolabı, bulaşık makinesi ve fırını parmak izi yapmayan inox (çelik) ama çamaşır makinesi çok büyük ihtimalle banyoda olacağından onun çelik olmasına gerek yok, çamaşır makinesini beyaz aldık, hem aynı modelin beyazı daha uygun fiyatlı oluyor.

Buzdolabını kombi tipi aldık.

önce kirada oturacağız fakat kısmetse ilerde kendi evimizi almak istiyoruz o yüzden ocak ve fırını ankastre çelik aldık, ocağın altına stand konularak fırın ile altlı üstlü kullanıp kendi evimize taşındığımızda monte ettirmeyi düşünüyoruz.

ocak siyah cam ama normal gözleri var. kullanımı hakkında pek bir fikrim yok, umarım sorun çıkarmaz. siyah cam ocak kullanan arkadaşlardan varsa tavsiyelerini bekliyorum :)

eektrik süpürgesini de siemensten aldık. bir de çelik ekmek kızartma makinesi hediye ettiler, en çok onu sevdim, çok güzel :)

benım butun mutfağım ınox çok memmunum hiçbir şekiayetım yok temızlemesı gayet rahat doğru urunu bulduktan sonra sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…