Aranızda maxijuno kullanan varmı?İnositol çok öneriyorlar pcos için kullanmaya başladım.Çevremden bir kaç kişi de maxijuno öneriyor kararsız kaldım.reglim aşırı düzensiz ve gecikmeli..
Aranızda maxijuno kullanan varmı?İnositol çok öneriyorlar pcos için kullanmaya başladım.Çevremden bir kaç kişi de maxijuno öneriyor kararsız kaldım.reglim aşırı düzensiz ve gecikmeli..
İnositol pcos için çok iyi. Bende pcosluyum inofolic combi kullandım 3 ay ve 5. aya çok şükür hamile kaldım :)
Etkisi muhakkak vardır diye düşünüyorum
Ama burada maxijunoyu da çok okudum kullanan çok var. Karar sizin :)
İnositol pcos için çok iyi. Bende pcosluyum inofolic combi kullandım 3 ay ve 5. aya çok şükür hamile kaldım :)
Etkisi muhakkak vardır diye düşünüyorum
Ama burada maxijunoyu da çok okudum kullanan çok var. Karar sizin :)
Lh 11di Fsh da 6ydı canım. Ama doktorum düzenli adet oluyorsan bunların önemi yok demişti. Bende pcos var ama çok şükür düzenli oluyordum. İnşallah sende de işe yarar canım
Lh 11di Fsh da 6ydı canım. Ama doktorum düzenli adet oluyorsan bunların önemi yok demişti. Bende pcos var ama çok şükür düzenli oluyordum. İnşallah sende de işe yarar canım
İnositolü pkos olanlara da tavsiye etmiştim ama muallakta kaldığım birkaç soru var. Herhangi bir değişiklik olmadığını iletti bana.
Hormon seviyeleri normale mi dönüyor?
Pkos görünümü yok mu oluyor yoksa pkoslu olsan da hamile mi kalabiliyorsun?
Düzensiz adet süresi normale dönüyor mu?
Kaç ay sonra etkisi görülür?