İnositol

nihalbera

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
180
47
13
36
Arkadaşlar bugün tahlil sonuçlarını gösterdim normalmis hormonal pko değilmişim ama yumurtalıklarda o görünüm varmış,tüp bebek öncesi amh iyiydi 2.13,2019 da iki tuprede sorun yokmuş bilinen bir sorun çıkmadı o yüzden polinos alfa aldım okuduğum kadarıyla pko da faydaliymis.Sormak istediğim kısımda şu bu inositole ne zaman baslaniyo ne zaman birakiliyo? İnternette aradım ama sonuç bulamadım bana yardımcı olabilecek biri var mı?

Bende bu gün aldım tok günde bir kez kullanılıyor benimki ve bildiğim kadarıyla gün farketmiyor ne zaman istersen kullana bilirsin

Peki ne zaman birakiliyo biliyor musun?adet olurkende kullanmaya devam ediyor muyuz?
Bildiğim kadarıyla düzenli olarak kullanmak lazım adetliyken de kullanılır mı bilmiyorum ama yumurta kalitesini yükselttiği için kullanılması yan etki yapmaz zaten takviye vitaminleri nasıl kullanıyorsak onu da öyle kullanmak lazım

Anladım canım çok teşekkür ederim

İnositol B8 vitaminidir adet olma evresinde de sonrasında da yumurtalıklarda çok faydalı bir takviye 3 ayda 20 gün arayla kullanmaya devam edebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…