Ben kullandım olmadı canım.Arkadaşlar inofolic şase kullanıp yumurtlamadan tam bir hafta sonra ara kanama tarzı sadece peçeteye gelen bir kanama yaşayanınız var mı? Rengi kırmızıydı açık kahve yada pembe değildi o yüzden kafam karıştı
Teşekkür ederim, açıkcası kist mi oldu acaba diye düşündüm ama nerede bir aykırılık varsa benim başıma gelir zatenBen kullandım olmadı canım.
Kist yapmaz canım aksine ben geçen ay kullandım güzel yumurtlama olduTeşekkür ederim, açıkcası kist mi oldu acaba diye düşündüm ama nerede bir aykırılık varsa benim başıma gelir zaten
Bende on ikinci gün çok rahat bir şekilde hissettim, düne kadar bir sıkıntı yaratmadı ama şimdi böyle olunca kafam karıştı. Adeti öne mi çekecek acaba ama devamı da gelmedi. İnofolic den sonra regl oldunuz mu? Hamilelik gibi bir durum var mı?Kist yapmaz canım aksine ben geçen ay kullandım güzel yumurtlama oldu
Oldum canım. 12 aralıkta mı yumurtlama olduBende on ikinci gün çok rahat bir şekilde hissettim, düne kadar bir sıkıntı yaratmadı ama şimdi böyle olunca kafam karıştı. Adeti öne mi çekecek acaba ama devamı da gelmedi. İnofolic den sonra regl oldunuz mu? Hamilelik gibi bir durum var mı?
Adetin 12. Günü 2 OcakOldum canım. 12 aralıkta mı yumurtlama oldu
16 Ocakta adet olman lazım. Şimdi sadece azıcık kan mı geldi yoksa adet mi oldunAdetin 12. Günü 2 Ocak
Sadece peçeteye geldi biraz, devamı gelmedi şuan yok16 Ocakta adet olman lazım. Şimdi sadece azıcık kan mı geldi yoksa adet mi oldun
İnşallah yerleşme kanamasıdır.Sadece peçeteye geldi biraz, devamı gelmedi şuan yok
İnşallah öyledir canım ama rengi beni düşündürdü. Renginden dolayı umutlu değilim hiçİnşallah yerleşme kanamasıdır.
Hayırlısı olsun canımİnşallah öyledir canım ama rengi beni düşündürdü. Renginden dolayı umutlu değilim hiç
Amin inşallah hepimiz için, çok teşekkür ederim ilginizeHayırlısı olsun canım
Ben yaşadım canım sadece peceteye gelicek kadar az ama ben tahmini yumurtlama gününde gördüm lekeyi öğün ilişki oldu ve o ay hamile kaldimArkadaşlar inofolic şase kullanıp yumurtlamadan tam bir hafta sonra ara kanama tarzı sadece peçeteye gelen bir kanama yaşayanınız var mı? Rengi kırmızıydı açık kahve yada pembe değildi o yüzden kafam karıştı
Canım çok teşekkür ederim mesajın için, geçen ay yumurtlamadan bir hafta sonra olmuştu. Bu ay da yumurtlama günü ilişkiden 4-5 saat sonra yine oldu, umarım bu sefer hamilelik oluşur.Ben yaşadım canım sadece peceteye gelicek kadar az ama ben tahmini yumurtlama gününde gördüm lekeyi öğün ilişki oldu ve o ay hamile kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?