• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnofolic şase kullananlar yardım

Arkadaşlar inofolic şase kullanıp yumurtlamadan tam bir hafta sonra ara kanama tarzı sadece peçeteye gelen bir kanama yaşayanınız var mı? Rengi kırmızıydı açık kahve yada pembe değildi o yüzden kafam karıştı
Ben kullandım olmadı canım.

Kist yapmaz canım aksine ben geçen ay kullandım güzel yumurtlama oldu
Bende on ikinci gün çok rahat bir şekilde hissettim, düne kadar bir sıkıntı yaratmadı ama şimdi böyle olunca kafam karıştı. Adeti öne mi çekecek acaba ama devamı da gelmedi. İnofolic den sonra regl oldunuz mu? Hamilelik gibi bir durum var mı?

Bende on ikinci gün çok rahat bir şekilde hissettim, düne kadar bir sıkıntı yaratmadı ama şimdi böyle olunca kafam karıştı. Adeti öne mi çekecek acaba ama devamı da gelmedi. İnofolic den sonra regl oldunuz mu? Hamilelik gibi bir durum var mı?
Oldum canım. 12 aralıkta mı yumurtlama oldu

Arkadaşlar inofolic şase kullanıp yumurtlamadan tam bir hafta sonra ara kanama tarzı sadece peçeteye gelen bir kanama yaşayanınız var mı? Rengi kırmızıydı açık kahve yada pembe değildi o yüzden kafam karıştı
Ben yaşadım canım sadece peceteye gelicek kadar az ama ben tahmini yumurtlama gününde gördüm lekeyi öğün ilişki oldu ve o ay hamile kaldim

Ben yaşadım canım sadece peceteye gelicek kadar az ama ben tahmini yumurtlama gününde gördüm lekeyi öğün ilişki oldu ve o ay hamile kaldim
Canım çok teşekkür ederim mesajın için, geçen ay yumurtlamadan bir hafta sonra olmuştu. Bu ay da yumurtlama günü ilişkiden 4-5 saat sonra yine oldu, umarım bu sefer hamilelik oluşur.

Gözün aydın allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah :nazar::KK200::anneadayı::KK46:

Back