Ewet canim on yıllık evliyim bunun oncesimde adetlerin duzenlimiydi3 Aydr kullanıyorum. Adetlerim düzenli. 3 4 gün aksıyor en fazla.
Pkoyum bende. Sen 10 yıllık mi evlisin dedin
Hayır canım düzensizdi bazen 3 ayda bir bazen 6 ayda bir adet oluyordum. Yaklaşık 9 Aydr adetlerim düzenli maşallah.Ewet canim on yıllık evliyim bunun oncesimde adetlerin duzenlimiydi
Iki hamilelik gecirdim canim bi dis gebelik biri olu dogum.ikiside tedavisiz oldu sonrasinda zatencbu pcoyla tanistim o gun bugundur ugrasiyoruz.bu ay asilama yaptiricaktim erteledim.peki senn sende sorun neHayır canım düzensizdi bazen 3 ayda bir bazen 6 ayda bir adet oluyordum. Yaklaşık 9 Aydr adetlerim düzenli maşallah.
Peki sen bu on yıl icinde tedavi oldun mu neler yaptın
İnşallah faydasi olur canim baya bunun sayesinde hamile kalan varmis insallah bizede faydasi dokunurBen de 20 gündür filan kullanıyorum toz olanı. Bende pko değil ama yumurtanın çatlamaması veya çok geç çatlaması problemi var. O yüzden 3 gün sonra da klomene başlıyorum. Bakalım hayırlısı
İnşallah. Sizde problem pko mu? Kist var mı ve lh hormonunuz yüksek mi?İnşallah faydasi olur canim baya bunun sayesinde hamile kalan varmis insallah bizede faydasi dokunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?