Inofolic kullanarak hamile kalanlar

bahar1989

lâ tahzen innallâhe meanâ
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
575
132
303
Selam kizlar inofolic adinda bi besin takviyesi duydum baya bi arastirdim eczacima getirttim kullanmaya basladim fayda goren varmi adetlerimde cok duzensiz buay asilama tedavisine baslicaktik ertelemeye karar verdim inofolicle ovulasyon gerceklesecekmi bakalim ovulasyon testi aldim bide yakiyi duymustum bakalim denemeyi dusunuyorum

Bende kullaniyorum inofolic combi.sabah aksam tok iciyorum.polikistik overim bende.adet olamiyorum

Benim kullandigim kombi degil toz olanindan icerigi farklimidir tam olarak bilemiyorum sen doktor tavsiyesiylemi kullaniyosun canim

Bana doktor yazmadı canim ben eczacima danisarak kullanmaya basladim besin takviyesi bi zarari olmaz dedi bende guvenerek basladim ne kadarlik evlisin sendecpco varmis esinde bi problem varmi tedavi goruyomusunbendede pco var adetlerimcok duzensiz esimin sayi dusuktu cok sukur onda bicsikinti kalmadi on senelik evliyim ben bi dış gebelik birde olu dogum gecti basimdan

Yokmu baska kullanan faydasini goren gormeyen katilalim arkadaslar birbirimize yardimci olalim

Ben 2 yıl önce dr tavsiyesiyle kullandım.ovulasyon takibi yaparken 2 ay kullandım yumurtalarım olgunlaştı ama çatlatma iğnesi olmama rağmen hamile kalamadım..daha sonra kendiliğinden hamile kaldım..Allah sizin de gönlünüze göre versin inşallah...

İnsaallah canim en azindan adetim duzene girse cok araliklarla ilac kullanmadan adet olamiyorum kolay kolay

3 Aydr kullanıyorum. Adetlerim düzenli. 3 4 gün aksıyor en fazla.
Pkoyum bende. Sen 10 yıllık mi evlisin dedin

Ewet canim on yıllık evliyim bunun oncesimde adetlerin duzenlimiydi
Hayır canım düzensizdi bazen 3 ayda bir bazen 6 ayda bir adet oluyordum. Yaklaşık 9 Aydr adetlerim düzenli maşallah.
Peki sen bu on yıl icinde tedavi oldun mu neler yaptın

Hayır canım düzensizdi bazen 3 ayda bir bazen 6 ayda bir adet oluyordum. Yaklaşık 9 Aydr adetlerim düzenli maşallah.
Peki sen bu on yıl icinde tedavi oldun mu neler yaptın
Iki hamilelik gecirdim canim bi dis gebelik biri olu dogum.ikiside tedavisiz oldu sonrasinda zatencbu pcoyla tanistim o gun bugundur ugrasiyoruz.bu ay asilama yaptiricaktim erteledim.peki senn sende sorun ne

Ben de 20 gündür filan kullanıyorum toz olanı. Bende pko değil ama yumurtanın çatlamaması veya çok geç çatlaması problemi var. O yüzden 3 gün sonra da klomene başlıyorum. Bakalım hayırlısı

Ben de 20 gündür filan kullanıyorum toz olanı. Bende pko değil ama yumurtanın çatlamaması veya çok geç çatlaması problemi var. O yüzden 3 gün sonra da klomene başlıyorum. Bakalım hayırlısı
İnşallah faydasi olur canim baya bunun sayesinde hamile kalan varmis insallah bizede faydasi dokunur

Back