• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnofolic kullananlar kanamanız oldumu lütfen acil yardım edin

ezmag30

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
108
Puanlar
23
kızlar 2 gündür sabah akşam 1er tane inofolic toz şase içmeye başladım bugün sabah kalktım iç çamaşırımda biraz kan vardı ve hala ara ara geliyor bu normalmidir kullanmaya devam ediyim mi lütfen cevap verin sizlerdede böylemi oldu

kızlar 2 gündür sabah akşam 1er tane inofolic toz şase içmeye başladım bugün sabah kalktım iç çamaşırımda biraz kan vardı ve hala ara ara geliyor bu normalmidir kullanmaya devam ediyim mi lütfen cevap verin sizlerdede böylemi oldu
Ben kullandım bişey olmadı

İlk defa duydum inofolic in kanama yaptigini. İlactan olduguna emin misiniz? Belkide ovulasyon donemindesinizdir ovulasyon kanamasi yasiyorsunuzdur denk gelmistir

Doktor kontrolündeyim bu ay yumurtam yeterince büyümedi doktorum tarlusal verdi yarın başlıycam. Yani ovulasyon döneminde değilim :KK43:

Kızlar yok mu benim gibi kullanıpta kanaması olan

Canim bu ilacin faydasini gordun mj? B
Kızlar yok mu benim gibi kullanıpta kanaması olan
Canim yazin dikkatimi cekti ben de bu ay basladim basladigimdandir lekelenme soz konusu. Bazen pembe bazen kahve. Sen sebebini ogrendin mi acaba? Bide faydasini gordun mu ezmag30 ezmag30

Back