- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi TemelinSafinazi
-
Kullanma canım ben de kalmasaydım aşılamaya geçecektik çok şükür rabbimeAh inşallah canım yoksa doktor klomen baslayack bu ay bende klomen kullanmak istemediğm için basladım inofoliğe
Inşallah tutar canım tutmazsa dr a danışmadan da alabilirsin tamamen pko için üretilmiş takviye ben öyle yaptım ikinci kutu bitmeden hamile olduğumu öğrendim çok şükür rabbim sana da nasip etsinKızlar benimde bu klomende ikinci ayım eğer tutmazsa doktorumdan inofolik istiycem bende. Bu arada bende pcosluyum. 4 ay önce 4 aylık bi düşüğüm olmuştu ona kendiliğimden gebe kalmıştım ama şimdi tekrarı için biraz acele ediyorum o yüzden ilaçlarla falan destekliyorum
Aminnn inşallah canım benim. Ne zaman başlanıp kaç gün kaç doz kullandın canım? Günde iki saşe diye biliyorum ama kaç gün kullanılıyor bilmiyorumInşallah tutar canım tutmazsa dr a danışmadan da alabilirsin tamamen pko için üretilmiş takviye ben öyle yaptım ikinci kutu bitmeden hamile olduğumu öğrendim çok şükür rabbim sana da nasip etsin
Canım ben inofolic combi kapsül olan yani ondan kullandım adetime 1 hafta vardı günde 1 tane aldım adet olduğunda da günde iki tane sabah akşam tok karnına aldım saati saatine çok önemli sabah 9 buçuk akşam 9 buçukta aldım ovulasyon testi de yaptımAminnn inşallah canım benim. Ne zaman başlanıp kaç gün kaç doz kullandın canım? Günde iki saşe diye biliyorum ama kaç gün kullanılıyor bilmiyorum
lr kullanabiliyor mu bnde hafif pko gbi demişti çünkü inş iki aya gerek kalmadan rabbim saglıklı evlat verir. Bu ayCanım ben inofolic combi kapsül olan yani ondan kullandım adetime 1 hafta vardı günde 1 tane aldım adet olduğunda da günde iki tane sabah akşam tok karnına aldım saati saatine çok önemli sabah 9 buçuk akşam 9 buçukta aldım ovulasyon testi de yaptım
Kullanabiliyor canım kullanıp hamile kalan var ilk ayda hemde inşallah kalırsınPkosu olmayan
lr kullanabiliyor mu bnde hafif pko gbi demişti çünkü inş iki aya gerek kalmadan rabbim saglıklı evlat verir. Bu ay
Canım hayıt suyunu tavsiye ederim hormonları dengeliyor inofolic combi çok iyi ovulasyon testi de yap ama ve yumurtladigin dönemde hayıt suyu iç ben öyle yaptım ve ilk ayda hamile kaldım sen de inşallah kalırsınKızlar bende yaklasık 9 aydır cocuk istiyordum kontrole gittiğimde pcos dendi fsh değerim 4,68 lh ise 9.75 tabi öncesinde ultrasonla bakıldıgında hafif pco var denmişti tahlil sonuclarıyla desteklendi banada inofolic combi sabah aksam aç karna verdi doktorum ve 3 ay boyunca kullan lh hormonun düşecek dedi umarım etki eder
Sana zahmet fiyatını da söyler misin bana. Kapsül kaç tane var içinde kaç tlCanım ben inofolic combi kapsül olan yani ondan kullandım adetime 1 hafta vardı günde 1 tane aldım adet olduğunda da günde iki tane sabah akşam tok karnına aldım saati saatine çok önemli sabah 9 buçuk akşam 9 buçukta aldım ovulasyon testi de yaptım
Canım 20 kapsül var 38.50 tuttu ben 2. Kutudaydım hamile olduğumu ogrendimSana zahmet fiyatını da söyler misin bana. Kapsül kaç tane var içinde kaç tl
Canım 20 kapsül var 38.50 tuttu ben 2. Kutudaydım hamile olduğumu ogrendim
Hmm ben dikkat ediyordum canım yinede de hadi bakalım inşallah tutar haberini yaz mutlaka bizim gibi olan herkese umut olalımCanım Doktor bana aç karna al dedi sabah aksam benimde 2.kutu bitmek üzre ama bakalım artık gerçi ben adetim bittikten sonra baslamıstım 14.gunde falan artık bu aydan ümitliyim inşallah ama ben saatine cok dikkat etmıyorum acıkcası sonucta antibiyotik del ki bi çeşit vitamin
Bende bu ay ilk defa aynılarını kullanacağım sizin sonuç nedir ?Bende inofolic kullanıyorum
Klomen inofolic ve glifor
Merhaba bende bu Ay başladım 2gün sonra 2.kutuma geçicem sabah akşam içiyorum sabah 11 12 gibi akşam 7 gibi inşallah bende faydasını görürümKızlar pko var inofolic kullananlardan tecrubelerini anlatmalarini bekliyorum ben de kullanmak istiyorum
Güncel
Ilk ayda hamile kaldım çok şükür
Canım inofolic kullandığım aylar kaliteli yumurtalarım oluştu ama gebelik olmadıBende bu ay ilk defa aynılarını kullanacağım sizin sonuç nedir ?
Inşallah görürsün kahve çay ve kafein içeren gıdalar alma suyu bol iç şekerden mümkün olduğunca uzak dur inşallah kalirsinMerhaba bende bu Ay başladım 2gün sonra 2.kutuma geçicem sabah akşam içiyorum sabah 11 12 gibi akşam 7 gibi inşallah bende faydasını görürüm
Şeker kullanmıyorum zaten taşıyla aram yok ama günde en fazla 2 kahvem var çayda çok içmem öleInşallah görürsün kahve çay ve kafein içeren gıdalar alma suyu bol iç şekerden mümkün olduğunca uzak dur inşallah kalirsin
Kahveyi de çok içme bence en azından bu surecde içme inşallah en kısa zamanda kavuşursun minigineŞeker kullanmıyorum zaten taşıyla aram yok ama günde en fazla 2 kahvem var çayda çok içmem öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?