Gebeliğe Hazırlık İnofolic kullanan pkolular kaçıncı ayınızda hamile kaldınız???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benimde bu klomende ikinci ayım eğer tutmazsa doktorumdan inofolik istiycem bende. Bu arada bende pcosluyum. 4 ay önce 4 aylık bi düşüğüm olmuştu ona kendiliğimden gebe kalmıştım ama şimdi tekrarı için biraz acele ediyorum o yüzden ilaçlarla falan destekliyorum

Kızlar benimde bu klomende ikinci ayım eğer tutmazsa doktorumdan inofolik istiycem bende. Bu arada bende pcosluyum. 4 ay önce 4 aylık bi düşüğüm olmuştu ona kendiliğimden gebe kalmıştım ama şimdi tekrarı için biraz acele ediyorum o yüzden ilaçlarla falan destekliyorum
Inşallah tutar canım tutmazsa dr a danışmadan da alabilirsin tamamen pko için üretilmiş takviye ben öyle yaptım ikinci kutu bitmeden hamile olduğumu öğrendim çok şükür rabbim sana da nasip etsin :anneadayı:

Inşallah tutar canım tutmazsa dr a danışmadan da alabilirsin tamamen pko için üretilmiş takviye ben öyle yaptım ikinci kutu bitmeden hamile olduğumu öğrendim çok şükür rabbim sana da nasip etsin :anneadayı:
Aminnn inşallah canım benim. Ne zaman başlanıp kaç gün kaç doz kullandın canım? Günde iki saşe diye biliyorum ama kaç gün kullanılıyor bilmiyorum

Aminnn inşallah canım benim. Ne zaman başlanıp kaç gün kaç doz kullandın canım? Günde iki saşe diye biliyorum ama kaç gün kullanılıyor bilmiyorum
Canım ben inofolic combi kapsül olan yani ondan kullandım adetime 1 hafta vardı günde 1 tane aldım adet olduğunda da günde iki tane sabah akşam tok karnına aldım saati saatine çok önemli sabah 9 buçuk akşam 9 buçukta aldım ovulasyon testi de yaptım

Pkosu olmayan
Canım ben inofolic combi kapsül olan yani ondan kullandım adetime 1 hafta vardı günde 1 tane aldım adet olduğunda da günde iki tane sabah akşam tok karnına aldım saati saatine çok önemli sabah 9 buçuk akşam 9 buçukta aldım ovulasyon testi de yaptım
lr kullanabiliyor mu bnde hafif pko gbi demişti çünkü inş iki aya gerek kalmadan rabbim saglıklı evlat verir. Bu ay

Kızlar bende yaklasık 9 aydır cocuk istiyordum kontrole gittiğimde pcos dendi fsh değerim 4,68 lh ise 9.75 tabi öncesinde ultrasonla bakıldıgında hafif pco var denmişti tahlil sonuclarıyla desteklendi banada inofolic combi sabah aksam aç karna verdi doktorum ve 3 ay boyunca kullan lh hormonun düşecek dedi umarım etki eder

Kızlar bende yaklasık 9 aydır cocuk istiyordum kontrole gittiğimde pcos dendi fsh değerim 4,68 lh ise 9.75 tabi öncesinde ultrasonla bakıldıgında hafif pco var denmişti tahlil sonuclarıyla desteklendi banada inofolic combi sabah aksam aç karna verdi doktorum ve 3 ay boyunca kullan lh hormonun düşecek dedi umarım etki eder
Canım hayıt suyunu tavsiye ederim hormonları dengeliyor inofolic combi çok iyi ovulasyon testi de yap ama ve yumurtladigin dönemde hayıt suyu iç ben öyle yaptım ve ilk ayda hamile kaldım sen de inşallah kalırsın

Sana zahmet fiyatını da söyler misin bana. Kapsül kaç tane var içinde kaç tl

Canım 20 kapsül var 38.50 tuttu ben 2. Kutudaydım hamile olduğumu ogrendim

Canım Doktor bana aç karna al dedi sabah aksam benimde 2.kutu bitmek üzre ama bakalım artık gerçi ben adetim bittikten sonra baslamıstım 14.gunde falan artık bu aydan ümitliyim inşallah ama ben saatine cok dikkat etmıyorum acıkcası sonucta antibiyotik del ki bi çeşit vitamin

Canım Doktor bana aç karna al dedi sabah aksam benimde 2.kutu bitmek üzre ama bakalım artık gerçi ben adetim bittikten sonra baslamıstım 14.gunde falan artık bu aydan ümitliyim inşallah ama ben saatine cok dikkat etmıyorum acıkcası sonucta antibiyotik del ki bi çeşit vitamin
Hmm ben dikkat ediyordum canım yinede de hadi bakalım inşallah tutar haberini yaz mutlaka bizim gibi olan herkese umut olalım :anneadayı:

Doktor bana gynositol verdi bende 6 aylık evliyim ve ilk aylarda adet oluyordum sonra birden kesildim 2 ay olmadım dr gittim bana gynositol verdi 2. Ayındayım hala kullanıyorum ama adet dahi olmadım hamilede değilim kullanan var mı aranız da

Kızlar pko var inofolic kullananlardan tecrubelerini anlatmalarini bekliyorum ben de kullanmak istiyorum

Güncel
Ilk ayda hamile kaldım çok şükür :anneadayı::KK200:
Merhaba bende bu Ay başladım 2gün sonra 2.kutuma geçicem sabah akşam içiyorum sabah 11 12 gibi akşam 7 gibi inşallah bende faydasını görürüm

Bende bu ay ilk defa aynılarını kullanacağım sizin sonuç nedir ?
Canım inofolic kullandığım aylar kaliteli yumurtalarım oluştu ama gebelik olmadı
2 Kasım'da başlayıp hazirana kadar kullandım ..
Klomen 5 kutu kullandım
Glifor hala devam ediyorum ama gebelik için değil düzenli adet olabilmek için

Merhaba bende bu Ay başladım 2gün sonra 2.kutuma geçicem sabah akşam içiyorum sabah 11 12 gibi akşam 7 gibi inşallah bende faydasını görürüm
Inşallah görürsün kahve çay ve kafein içeren gıdalar alma suyu bol iç şekerden mümkün olduğunca uzak dur inşallah kalirsin

Back