- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi TemelinSafinazi
-
Bende de pko var da o ilacı hiç duymadım ne işe yarıyormuşKızlar pko var inofolic kullananlardan tecrubelerini anlatmalarini bekliyorum ben de kullanmak istiyorum
Folik asitmis ama pko için iyi diyorlar yumurtlamaya yardımciymis galibaBende de pko var da o ilacı hiç duymadım ne işe yarıyormuş
Kaç ay kullandınız pko varmiydiBen bikeresinde kullanmıştım ama bısey olmadı
Bence devam et sürekli ben de alıp kullanmayı düşünüyorumSanırım var doktor bana demedi ama tanımda pko yazıyordu sadece bikere kullandım
13 aylık evliyim canım olmadi bugün aldım inofolic kombi ama ne zaman başlasam bilemedimOlabılır belkde adette duzenlıyordur bnm duzelmiştii sen nekdrdr beklıysun
Amin canım Allah isteyen herkese versinAllah en kısa zamnda kucagını doldursun insalllahh
Merhaba inofılic kullandgn ilk ay hamile kaldın galiba canım ?Amin canım Allah isteyen herkese versin
Evet kullandığım ilk ay hamile kaldım 2. Kutu bitmeden çok şükür rabbim herkese nasip etsinMerhaba inofılic kullandgn ilk ay hamile kaldın galiba canım ?
Bence ondan kaynaklanmıyordur canım kaçıncı gundesin adet oldun muBen bugün basladım kasık ağrısı yaptı bende normal mi acaba ?
Canım belki de hamile kalıyorsundur inşallah öyledir devam et ilaca bir sorun olmazBugün 19. Günüm adete 12 gün var bilemedim yumurtlamam da gecti
Ah inşallah canım yoksa doktor klomen baslayack bu ay bende klomen kullanmak istemediğm için basladım inofoliğeCanım belki de hamile kalıyorsundur inşallah öyledir devam et ilaca bir sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?