Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım neye faydası var bende alayım hemenBen bu ay kullandım bugün sabah test yaptım silik bir cizgi gördüm insallah hamileyimdir canm :)
Foilk Asit canm aynı zamanda yumurta gelismini çatlaması destekliyor demişti doktorumCanım neye faydası var bende alayım hemen
Kaö gün kullandınız ? 45 tl ya bi de doktor bana sabah 2 akşam 2 kullan demişti de prospektüsünde ikiden fazla kullanmayın diyordu ben de sabah akşam bir alıyorum. Siz nasıl alıyordunuzBen bu ay kullandım bugün sabah test yaptım silik bir cizgi gördüm insallah hamileyimdir canm :)
Benim adetim gecikmişti de doktor adet düzenlesin diye verdi iki gğn kullandım adet oldum soğan kürü de kullanıyordum 7 gübdür hangisi etkili oldu bilmiyorum da adetliyken kullanmaya devam edeyim mi inofolic kombi yiFoilk Asit canm aynı zamanda yumurta gelismini çatlaması destekliyor demişti doktorum
Gebelik mi istiyordunuz siz deBende kullandim canim yumurta tembelligi vardi. Gunde 1tane onerdi doktorum iyi geldi
Adetmi düzene soksun gerisi Allahtan inşBen 2 ay kullandım adetimi düzene soktu ama onun disinda hamile kalmama yardimci olmadi.
Yanliz benim adet gecikmelerimin sebebi prolaktin yuksekligindenmis. Onu düşürünce bu ilaci da kullaniyodum. Hangisi etki etti bilmiyorum. Ama doktorum bu ilaci hamilelik kolaylastirir diye vermisti. İnşallah faydasi olur sizeAdetmi düzene soksun gerisi Allahtan inş
Tablet mi toz mu canım PekiFoilk Asit canm aynı zamanda yumurta gelismini çatlaması destekliyor demişti doktorum
Evet. Yumurta tembelligi oldugunu ogrendim bunu verdi. Suan gebe degilim amaGebelik mi istiyordunuz siz de
iki kez kullandım kullanırken hamile kaldım düzensizlik varsa tavsiye ederim birde kilo verirsen müthiş olur :)kızlar inofolic kombi kullanıp fayda gördünüz mü? adet düzensizliği için verdi doktor. Siz hiç kullandınız mı sanki iyi geldi ???
Aynen kesinlikleiki kez kullandım kullanırken hamile kaldım düzensizlik varsa tavsiye ederim birde kilo verirsen müthiş olur :)
Evet. Yumurta tembelligi oldugunu ogrendim bunu verdi. Suan gebe degilim ama[/QUOTE
Genelde işe yaramış inş bizde de yarar
Genelde işe yaramış inş bizde de yararEvet. Yumurta tembelligi oldugunu ogrendim bunu verdi. Suan gebe degilim ama
Adet olunca hormon testi yapılacaktı gerci önceden yapılmıştı normaldi de bida bakılacaktı.Adet oldum 3 gün resmi tatil bitti iyi miYanliz benim adet gecikmelerimin sebebi prolaktin yuksekligindenmis. Onu düşürünce bu ilaci da kullaniyodum. Hangisi etki etti bilmiyorum. Ama doktorum bu ilaci hamilelik kolaylastirir diye vermisti. İnşallah faydasi olur size