İnofolic İle Hamile Kalanlar (Pko)

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
13.280
Puanlar
298
Selam kızlar bu ay inofolic başladım siz kullanırken kaldınız mi kaldı iseniz belirtiler oldu mu?
İnofolic ten mi bilmiyorum ama 8 tablet kaldı ve bende sık idrara cikma ve batma basaldı kasikta. Merak ediyorum acaba ise yaramismidır.
Hayırlısı neyse hakkimizda allah onu nasip etsin

Selam bu ay bende ilk defa inofolic kullanıyorum daha önce 3 erken kaybım var. Korkularım çok fazla o yüzden. Ama bu ay bende de aynı idrarara sık çıkma ve hafif kaşık ağrısı var normal şartlarda adetime 6 gün var ama ilaçtan sanırım bir kaç gün geç yumurtladım ve normalde göğüslerim ağrır şu ana kadar hassaslaşma olmadı senin nasıldı canım, ve sen kullandığın ay hamile kalmışsın sanırım ne zaman nasıl öğrendin hamile kaldığını?

Ben bu ay doktora 6 temmuzda gittim vajinal ultrasonla baktı pko var dedi inofolic verdi, iki kutu bitirrdim tam bitirdiğim gun gebe oldugumu ogrendim:) ilgisi var mi bilmiorm ama bi yildir gebe kalamiyordum allahim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu..

Ben bu ay doktora 6 temmuzda gittim vajinal ultrasonla baktı pko var dedi inofolic verdi, iki kutu bitirrdim tam bitirdiğim gun gebe oldugumu ogrendim:) ilgisi var mi bilmiorm ama bi yildir gebe kalamiyordum allahim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu..
yaa ne guzel masallah hayirli olsun

bana da doktor kullanabiirsin dedi tablet olanini gunde bi kere dedi pko yok bende ama folik asit olarak onu tavsiye etti. hatta esin de bi tane alsin dedi! erkekler de kullanabilir mi? bir de adetin baslayinca mi icmeye basladin canim?

Yok canım adetim 23 hazirandaydi 6 temmuzda kullanmaya başladım sende pko yoksa hormonlarin normalse folik asit de kullaniyosun ins tez vakitte gebe kalirsn

Back