• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İnofolic hk.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bu pko için glifor da kullanyorlarmış ben aldım yeni hiç duydunuz mu
ben hiç bilmiyorum maalesef 😶
inofolic bu ay bende işe yaramadı sanırım. 26 ya da 27 mayısta adet olmayı bekliyorum. çamur gibi akıntım geliyor sabahtan beri. gebelik testi yaptım, negatif çıktı. bu ay da kısmet olmadı...

Benim de lekelenmelerün oldu bu ay ama sonra adetr çevirdi. Tabii bu herkes için aynı olmaz belki sizin geç döllenmedir. İnofolic kullanmaya da devam ediyorum 2 nisandan beri

Benim de lekelenmelerün oldu bu ay ama sonra adetr çevirdi. Tabii bu herkes için aynı olmaz belki sizin geç döllenmedir. İnofolic kullanmaya da devam ediyorum 2 nisandan beri
yok yok benim de belli adete dönecek. adet bitimiyle inofolic içmeye devam edeceğim. en az 3 ay kullanın diyorlarmış galiba. bakalım. biz elimizden geleni yapalım, takdir Allah'ın.

yok yok benim de belli adete dönecek. adet bitimiyle inofolic içmeye devam edeceğim. en az 3 ay kullanın diyorlarmış galiba. bakalım. biz elimizden geleni yapalım, takdir Allah'ın.
Doktor oyle soyledi bana da evet 3 ay kullan dedi, haziran sonu gidecegim bakalim ne diyecek o zaman, insallah guzel haberler alırız 🙏

ben hiç bilmiyorum maalesef 😶
inofolic bu ay bende işe yaramadı sanırım. 26 ya da 27 mayısta adet olmayı bekliyorum. çamur gibi akıntım geliyor sabahtan beri. gebelik testi yaptım, negatif çıktı. bu ay da kısmet olmadı...
Yerlesme kanamasidir insallah🙏💘

Duydum evet ama doktor tahlillere bakip veriyor diye biliyorum folikasit gibi değil sanki, yanlis mi biliyorum😔
Polikistik de insülün yüküzden yumurtlama bozuluyor ya bu şekeri düzenleyip yumurtlamadaki sıkıntıyı çözüyorlar sanırım glifor gibi haplar da bu insülün olayını düzeltiyormuş yani benim nette araştırdığım ve anladığım kadarı tabii en iyisini doktor bilir gittiğiniz doktırunuz varsa bi sorun danışın gliforu

Polikistik de insülün yüküzden yumurtlama bozuluyor ya bu şekeri düzenleyip yumurtlamadaki sıkıntıyı çözüyorlar sanırım glifor gibi haplar da bu insülün olayını düzeltiyormuş yani benim nette araştırdığım ve anladığım kadarı tabii en iyisini doktor bilir gittiğiniz doktırunuz varsa bi sorun danışın gliforu
E sen doktor demeden mi aldin? Gunde kac tane aliyorsun

Evet ben aldım günde 1 içiyorum . Son iki kan tahlilimde referans dışı çıkmıştı şeker yüksekti.bu gliforu araştırdım pko tedavisinde kullanılıyormuş hatta tüp bebek öncesi ilk bu veriliyormuş . Sen de bir araştır bak kan tahlili falan da gerek tabi senin nasıl bilemem . Benim yüksekti mesela bi de çakşır kökü suyu var onu da bir araştır

inofolic için dedim. gliforda kullandım sonradında ama oda çok çare olmadı çünkü bende kilo problemi yok. dışarıdan polikistik tipimde yok. ana bıraksan 2 yıl adet olmazdım.

Hadi ya . Ama çok şükür kavuşmuşsunuz bebeğinize hayırlı olsun. İnsan şifa için herşeyi araştıryor bakıyor işte Allahnbize de nasip etsin inşallah. Ben de adetlerimi görüyorum her ay hatta pko teşhisi konmadan önce gittiğim doktor ultrasonla baktı ısratla sordum hani bi sıkıntı var mı diye yok dedi hiçbi sorun hiçbişey görünmüyod iu sonraki gittiğim doktor alttan muayane etti ultrason o dedi pko var diye . Anlamadım herhalde diğer ulrtasında mı görünmüyor bilmiyorum. İnofolic combi kullanıyorum 2 nisandan beri şifa olur inşallah geçen temmuzdan beri deniyoruz 😞

Evet ben aldım günde 1 içiyorum . Son iki kan tahlilimde referans dışı çıkmıştı şeker yüksekti.bu gliforu araştırdım pko tedavisinde kullanılıyormuş hatta tüp bebek öncesi ilk bu veriliyormuş . Sen de bir araştır bak kan tahlili falan da gerek tabi senin nasıl bilemem . Benim yüksekti mesela bi de çakşır kökü suyu var onu da bir araştır
Yuksekse doktor neden vermedi sana ki? Hayit caksir glifor klomen vs vs hepsi var evet arastirdim ama kendi kendime yapmak istemiyorum. Kendi basina yapipta sonunda kist cikan cok kisi var ne yazikki. Dikkat etmenizi oneririm🙏

Yuksekse doktor neden vermedi sana ki? Hayit caksir glifor klomen vs vs hepsi var evet arastirdim ama kendi kendime yapmak istemiyorum. Kendi basina yapipta sonunda kist cikan cok kisi var ne yazikki. Dikkat etmenizi oneririm🙏
Aynen doğru söylüyorsun . Gittiğim iki doktor da özel di. Hiçbir ilaç vermediler inofolic combiyi bile kendim araştırırken buldum .teşekkürler dikkat ediyorum🌼

Back