Gebeliğe Hazırlık İnofolic Combi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç ay kullandınız acaba birde fazla kilonuz var mıydı.?

Kaç ay kullandınız acaba birde fazla kilonuz var mıydı.?
Düzenli kullandığım ilk ay gebe kaldım toplam 50 gün falan kullandım kilom normal zayıfım bile boyuma göre 53 kiloyum ona rağmen pco vardı ama tabiki fazla kiloda çok etkiliyor pco olanları

Düzenli kullandığım ilk ay gebe kaldım toplam 50 gün falan kullandım kilom normal zayıfım bile boyuma göre 53 kiloyum ona rağmen pco vardı ama tabiki fazla kiloda çok etkiliyor pco olanları
Bende ikinci cocuk için uğraşıyorum da tabi fazla kilom da var aynı içerikli gynopol kullanıyorum doktorlarda kilo versen hemen olacak diyorlar bakalım.. ilk çocuktan önce zayıftım

Sizde kasık ağrısı yaptı mı kullanmaya başlayınca

Sizde kasık ağrısı yaptı mı kullanmaya başlayınca
Yumurtaları uyardığı için yaptı ama hiç biri kist olmadı . Şuan gebeyim ve klomen diye bi ilaçla gebe kaldım. Doktor tavsiyesi üzerine . 7 tane yumurtam gelişti ve çok sayıda oldukları için çatlatma iğnesi yapmadı. Tedavinin 2. Ayında hamile kaldım . Kesinlikle doktor öneririz bişeyler yapmayın. Macunlar kürler derken kaybettiğim zamana acıyorum . Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…