- 1 Ekim 2019
- 423
- 242
- 53
- Konu Sahibi Yagmur2110
-
Ben varım beraberinde klomen de kullandım doktor kontrolündeArkadaşlar merhaba bugün kontrole gittim prolaktin 68di benim Allaha şükür 1.17 ye düşmüş dostinex ile.. Doktor folic asit bunu verdi salı günü kanallarima bakılacak bunu kullanıp hamile kalan varmı acebaa
Canım bende kullandım 2. Ayın sonunda gebe olduğumu öğrendim fakat 4 haftalıkken düşük yaptım birde benim insülin direncimde yüksekti onun içinde ayrı bi ilaç kullandım inşallah sende faydasını görürsün ben gördüm Rabbim herkese nasip eylesin tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarArkadaşlar merhaba bugün kontrole gittim prolaktin 68di benim Allaha şükür 1.17 ye düşmüş dostinex ile.. Doktor folic asit bunu verdi salı günü kanallarima bakılacak bunu kullanıp hamile kalan varmı acebaa
Benim gibimi kullandın canim ilk ay dostinex 2.ay bunumu kullandinBen inofolic tozla ilk ayda kaldım hemde doktinexde kullandım buda hapı sanırım bol şans
Inşallah çok sağolun yapmam gereken şeyleri soylermisiniz bu donem içerisi deBen yaklaşık 2yıl kullandım, pkoluyum. Çok şükür bebeğimiz oldu, şimdi 1yaşında. Bizde başka sıkıntılar da vardı ama. Doktorum 2.ayda hamilelik haberi aldığı hastaları olduğunu söylerdi. Folik asitin yanında kaliteli yumurta üretimini sağlayan inozitol de var içinde. Hiç ihmal etmeyin, günde 2tane için. Darısı başınıza
Nelere dikkat ettiniz kullanırken hemen etki ediyor demekki ben yarın baslicamBen varım beraberinde klomen de kullandım doktor kontrolünde
Hemen etki ediyor demekki çok teşekkür ederim Allah razı olsunCanım bende kullandım 2. Ayın sonunda gebe olduğumu öğrendim fakat 4 haftalıkken düşük yaptım birde benim insülin direncimde yüksekti onun içinde ayrı bi ilaç kullandım inşallah sende faydasını görürsün ben gördüm Rabbim herkese nasip eylesin tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar
Pozitif olun, kendinize iyi bakın, pasif sigara içiciliğinden bile uzak olun, yumurta ve sperm kalitesini çok etkiliyor sigara, bilmiyorum çevrenizde içen var mı ama. Aklıma bunlar geldi ilk ve en önemli olarak.Inşallah çok sağolun yapmam gereken şeyleri soylermisiniz bu donem içerisi de
Doxtinexle yarim yarim haftada 1 devam ettim tekrar çıkmasın diye çıkıyordu çünkü benim inofoligide adet bitiminden yumurtlama günüme kadar ictimBenim gibimi kullandın canim ilk ay dostinex 2.ay bunumu kullandin
Gebelik düşünüyorsanız önce bi doktor muayenesi olup doktora danışarak bu ilacı almanızı tavsiye ederim. Pahalı da bir ilaç çünkü, ihtiyacınız yoksa normal bir folik asit de içebilirsinizBu ilacı doktor kontrolünde mi kullanılması gerekşyor eczaneden kendimiz alsak olur mu bende folik asit kullanmak istiyorumda onun için sordum
Amin cümlemizden Allah razı olsun inşallah sende etkisini görürsünHemen etki ediyor demekki çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Kesinlikle doktor kontrolünde almalısınız bilinçsizce kullanmak zararlı olabilir doktor birçok testten geçirerek veriyor bunuBu ilacı doktor kontrolünde mi kullanılması gerekşyor eczaneden kendimiz alsak olur mu bende folik asit kullanmak istiyorumda onun için sordum
Ovulasyon testi ve doktor takibi yaptırdım canım klomen yumurta geliştirici bir ilac inofolic de destekliyor bunu bu sekilde planı hamile kaldımNelere dikkat ettiniz kullanırken hemen etki ediyor demekki ben yarın baslicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?