Gebeliğe Hazırlık INOFOLIC COMBI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yagmur2110

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
423
242
53
Arkadaşlar merhaba bugün kontrole gittim prolaktin 68di benim Allaha şükür 1.17 ye düşmüş dostinex ile.. Doktor folic asit bunu verdi salı günü kanallarima bakılacak bunu kullanıp hamile kalan varmı acebaa

Eklentiler

• 15780745531401107655049102862674.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 173
Ben yaklaşık 2yıl kullandım, pkoluyum. Çok şükür bebeğimiz oldu, şimdi 1yaşında. Bizde başka sıkıntılar da vardı ama. Doktorum 2.ayda hamilelik haberi aldığı hastaları olduğunu söylerdi. Folik asitin yanında kaliteli yumurta üretimini sağlayan inozitol de var içinde. Hiç ihmal etmeyin, günde 2tane için. Darısı başınıza

Arkadaşlar merhaba bugün kontrole gittim prolaktin 68di benim Allaha şükür 1.17 ye düşmüş dostinex ile.. Doktor folic asit bunu verdi salı günü kanallarima bakılacak bunu kullanıp hamile kalan varmı acebaa
Ben varım beraberinde klomen de kullandım doktor kontrolünde

Canım bende kullandım 2. Ayın sonunda gebe olduğumu öğrendim fakat 4 haftalıkken düşük yaptım birde benim insülin direncimde yüksekti onun içinde ayrı bi ilaç kullandım inşallah sende faydasını görürsün ben gördüm Rabbim herkese nasip eylesin tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar

Inşallah çok sağolun yapmam gereken şeyleri soylermisiniz bu donem içerisi de

Hemen etki ediyor demekki çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Inşallah çok sağolun yapmam gereken şeyleri soylermisiniz bu donem içerisi de
Pozitif olun, kendinize iyi bakın, pasif sigara içiciliğinden bile uzak olun, yumurta ve sperm kalitesini çok etkiliyor sigara, bilmiyorum çevrenizde içen var mı ama. Aklıma bunlar geldi ilk ve en önemli olarak.

En yakın zamanda güzel haberler alırsınız inşallah

Bu ilacı doktor kontrolünde mi kullanılması gerekşyor eczaneden kendimiz alsak olur mu bende folik asit kullanmak istiyorumda onun için sordum

Bu ilacı doktor kontrolünde mi kullanılması gerekşyor eczaneden kendimiz alsak olur mu bende folik asit kullanmak istiyorumda onun için sordum
Gebelik düşünüyorsanız önce bi doktor muayenesi olup doktora danışarak bu ilacı almanızı tavsiye ederim. Pahalı da bir ilaç çünkü, ihtiyacınız yoksa normal bir folik asit de içebilirsiniz

Günde 2 tane içiliyor, bir kutu ilaç 10 günde bitiyor. Ayda 3 kutu, kutu başına da 80lira civarı ücreti. Toplam 240lira aylık.

Kesinlikle doktor kontrolünde almalısınız bilinçsizce kullanmak zararlı olabilir doktor birçok testten geçirerek veriyor bunu

Pko bendede var kizlar yeniyim burda acaba kullansam bende inofolik olmazmi simdilii bir doktorum da yok pandemi dolayisiyla banada yardimci olunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…