Gebeliğe Hazırlık İnofolic combi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

elifkbr

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
975
170
23
29
Kızlar inofolic combi sayesin de hamile kalanlar varmış sanırım hem de ilk ay
Folikasit yazıyor kutunun üstünde , zararlı birşey değildir herhalde ve reçeteyle satılmıyor galiba ? Anlamadığım şey inofolic , inofolic combi ve inofolic şase arasındaki fark ne ? Gebe kalmak icin hangisi uygun , ya da kullanıp hamile kalan var mi aranızda

Bende merak ediyorum kullananlar yazsa keşke bi yerlerde okudum adet düzenini bozuyor vs gibi şeyler yazmışlar onu görünce vazgeçtim bende'Dr gittiğimde soracam unutmazsam

Bildigimiz folik asit degilmi? Vitamin.

İnofolic, polikistik over hastası olanlara veriliyor. İçinde folik asit ve inozitol var. Sadece folik asit değil yani.

Ben inofolic combi içiyorum yaklaşık bir yıldır. İlk aydan bile hamile kalanlar oluyormuş ama benim malesef olmadı. Doktorum çok önemli diyor polikistik overde. Bir gün bile unutmadan iç devamlı diyor, saatine bile dikkat ediyorum.

Ben de merak ediyorum kalanlardan bazı arkadaşlar tavsiye etti sağolsunlar daha fazla hamiş bekliyoruz inşallah ümit olmaları için bende de pko var ve çok takıntı haline geldi savaş açtım resmen

Bende bu ay kullandim. Yumurtalıklarimi gelistirecek diye doktorum verdi. Ayrica bitkisel ve faydali bir ilac olduğunu soyledi. Sabah aksam kullandm. Simdi bati bekliyorum. Guzel sonuclar alirsam mutlak yazarim

arkadaslar bnde kullanmistim bi ara ve fazla degil bi kutu kadar snra devam etmemistim simdi yine kullanmak istiyorum bitkilerle beraber kullansam olurmu acaba oyle kullanan varmi zarari olurmu bide sadece adet mi duzenliyo kistlere filan etkisi varmi ki

İlacin içeriğinde pko hastalarina iyi geldigi yaziyor. Onun dışında kistler icin etkilimidir bilmiyorum canim. Ilacin internetten endikasyonuna bak bilgi alabilirsin.Bitkilerle kullanilabilir ben kullanmistim. Bir zararı yoktur sanırım.

cok sagolasin canim baya biliyodum ama umuttum uc dort sene once kullanmistim

Ben 2 ay kullandm faydasini görmedim. Kisiden kisiye göre degisebilir. Adetin ilk gunleri baslaniyor diye biliyorum ben. İçeriği bitkiselmis. Gönül rahatligiyla kullanabilirsin demisti doktorum.

Aldım, bir de bunu deneyeyim . İnşallah Rabbim isteyen herkese en hayırlısı ile nasip etsin.

Ben 3 senedir kullanıyorum.önce tozla başladım ,bi buçuk senedir de combisini kullanıyorum.sayesinde kist olmuyo şükür.Ama ara vermeyin adetleriniz sapıtabilir.ara kanamaya sebep olmuştu ara verip aksatınca kadın doğumcum düzeni bozarsan yapar demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…