Evet sanırım öyle ama folikasit olarak bilinenlerin arasında en iyisi inofolic diye bir yazıyla karşılaştım ne kadar doğru bilemem tabiBildigimiz folik asit degilmi? Vitamin.
İlacin içeriğinde pko hastalarina iyi geldigi yaziyor. Onun dışında kistler icin etkilimidir bilmiyorum canim. Ilacin internetten endikasyonuna bak bilgi alabilirsin.Bitkilerle kullanilabilir ben kullanmistim. Bir zararı yoktur sanırım.arkadaslar bnde kullanmistim bi ara ve fazla degil bi kutu kadar snra devam etmemistim simdi yine kullanmak istiyorum bitkilerle beraber kullansam olurmu acaba oyle kullanan varmi zarari olurmu bide sadece adet mi duzenliyo kistlere filan etkisi varmi ki
cok sagolasin canim baya biliyodum ama umuttum uc dort sene once kullanmistimİlacin içeriğinde pko hastalarina iyi geldigi yaziyor. Onun dışında kistler icin etkilimidir bilmiyorum canim. Ilacin internetten endikasyonuna bak bilgi alabilirsin.Bitkilerle kullanilabilir ben kullanmistim. Bir zararı yoktur sanırım.
hayırlı olsun. İnofolic kulandınızz mı?Ben de merak ediyorum kalanlardan bazı arkadaşlar tavsiye etti sağolsunlar daha fazla hamiş bekliyoruz inşallah ümit olmaları için bende de pko var ve çok takıntı haline geldi savaş açtım resmen
Evet canım kullandım ilk ayda kaldım çok şükürhayırlı olsun. İnofolic kulandınızz mı?
Ben de pko yok. Denesem mi acaba , bilemedim.Evet canım kullandım ilk ayda kaldım çok şükür
Deneyen var ve de olumlu sonuç alan pko olmayipBen de pko yok. Denesem mi acaba , bilemedim.
Bugün eczaneye sorayım tam ovulasyon günlerim. Sanırım bu aya pek etki etmez. Bir başlama günü var mı?Deneyen var ve de olumlu sonuç alan pko olmayip
Aldım, bir de bunu deneyeyim . İnşallah Rabbim isteyen herkese en hayırlısı ile nasip etsin.
canım farketmiyor istediğin zaman başla inşallah faydası olur bismillah de başla pozitif olBugün eczaneye sorayım tam ovulasyon günlerim. Sanırım bu aya pek etki etmez. Bir başlama günü var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?