INOFOLIC COMBI

Merhaba iyi aksamlar. Oncelikle hayirli olsun kolay dogumlar diliyorum. Ben de su an inofolic combi kullaniyorum. Sorununuz neydi ve ne kadar surede hamile kaldiniz?
Teşekkürler :) Pko var bende oyuzden kullandım iki ay bırakmadan kullandım arada adet oldum.ikinci adeti olmadım hamileydim

Teşekkürler :) Pko var bende oyuzden kullandım iki ay bırakmadan kullandım arada adet oldum.ikinci adeti olmadım hamileydim
Bende kullaniyorm canm ama sen ignesiz vs felan kullanmadan mi hamile kaldin 14 aydr benimde olmuyor ve bende kullanyrm inofolic combi basladim doktor gunde iki tsne 10 gun kullan dedi gel dedi bende cok istyrm artk dayanamiyorm istyrm olsun diye

Merhaba arkadaşlar kaç kiloydunuz kaça düştünüz. Ben de 10-11 aydır istiyorum. doktorlar da bir sorun yok diyordu. En son gittigim doktor da diğer doktorlar doğru söylemiş sorun yok ama yumurtaliklarin polikistik yapıda görünüyor hormonal birşey olmadığından ilaç da yazamam dedi. İnofolic combi verdi. Bir buçuk aydır kullanıyorum ama kilo meselesi kafamı kurcaladı simdi 161 boyum kilom 56-57 civarı bir kaç kilo vermeli miyim? Hepimiz en kısa zamanda güzel haberler alalım insaallah.

Son düzenleme:
Benimde hafif pko 4 kilo verdim 4.ayimda hamile.kaldim cnm

Muhakkak kilo verin bende 8 kilo verince hamile kalabildim kilo tetikliyor pkoyu
Merhaba arkadaşlar cevapalrinizi bekliyorum. kaç kiloydunuz kaça düştünüz. Ben de 10-11 aydır istiyorum. doktorlar da bir sorun yok diyordu. En son gittigim doktor da diğer doktorlar doğru söylemiş sorun yok ama yumurtaliklarin polikistik yapıda görünüyor hormonal birşey olmadığından ilaç da yazamam dedi. İnofolic combi verdi. Bir buçuk aydır kullanıyorum ama kilo meselesi kafamı kurcaladı simdi 161 boyum kilom 56-57 civarı bir kaç kilo vermeli miyim? Hepimiz en kısa zamanda güzel haberler alalım insaallah.

Bende kullaniyorm canm ama sen ignesiz vs felan kullanmadan mi hamile kaldin 14 aydr benimde olmuyor ve bende kullanyrm inofolic combi basladim doktor gunde iki tsne 10 gun kullan dedi gel dedi bende cok istyrm artk dayanamiyorm istyrm olsun diye
Ben sadece inofolic kullandım iğne filan yoktu Allah sizlerede nasip etsin

Canim ben 70 kiloydum 66 ile hamile kaldim adetlerim duzeldi

Allah tez zamanda hayirlisiyla nasip eder insalalhh

O hic belli olmuyor kizlar kimi 80 le hamile kaliyor kimi 50 olsa bile kalmiyor doktor kilo ver diyor ama emin olun kilo verip olan kadar olmayan da var yani herkesin vucudu bunyesi bir olmuyor malesef kimi 50le pco olup kalamazken kimi 70 80 le kaliyor biraz da nasip isi rabbm nr zmaan nasip ederse oluyor o ki allah ol der ve olur gerisi birazda hikaye kizlar

Kizlar inofolic combi dediginiz toz olanmi mavi kutu hapmi resmini atarmisiniz.. bende yeni ogrendim doktor biraz pko var dedi

Allah hamile arkadaşlarımıza sağlıkla bebeklerini kulaklarına almayı nasip etsin bize de en kısa zamanda sağlıkla afiyetle hamile kalıp doğum yapabilmeyi nasip etsin. Beklemek gerçekten zormuş. Bir sorun yok denerek hiç birşey yapamayıp beklemek daha zor. Artık tüplerim mi tıkalı diye düşünmeye başladım kafamda sürekli senaryo üretiyorum. İnsaallah bu ay güzel haberler alalım hepimiz. Birbiririllmize dua edelim arkadaşlar.

merhaba canm bende pko magduruyum femara catlatma kullndım etku olmadı doktor th lh prolaktın baktı yuksek cıktı inofolic combı le mı kaldnız sadece

Soğan kuru inofolic combi diyet yürüyüş testere dişli aslan pençesi bol dua bol ilişkin :)

Ne işe yarıyor bu ilaç ? Ve recetesiz satılıyor mu ? Ne gibi yararlarını gördünüz ?
Reçetesiz satılıyor zaten sigorta karşılamıyor vitamin olduğu için..pkoslular için özel bir folik asit yumurta kalitesini artırıyor doktorum yazıyordu bana sabah akşam alıyordum..içeriğinde güzel açıklama yapmışlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…