- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
İki ay bırakmadan kullandımNe kadar kulllandın canım bende bu ay kullanıyorum doktor bitene kadar kullan dedi ama
İnofolicle hamile kaldım ben inşallah sizede nasip olur
Teşekkürler :) Pko var bende oyuzden kullandım iki ay bırakmadan kullandım arada adet oldum.ikinci adeti olmadım hamileydimMerhaba iyi aksamlar. Oncelikle hayirli olsun kolay dogumlar diliyorum. Ben de su an inofolic combi kullaniyorum. Sorununuz neydi ve ne kadar surede hamile kaldiniz?
Bende kullaniyorm canm ama sen ignesiz vs felan kullanmadan mi hamile kaldin 14 aydr benimde olmuyor ve bende kullanyrm inofolic combi basladim doktor gunde iki tsne 10 gun kullan dedi gel dedi bende cok istyrm artk dayanamiyorm istyrm olsun diyeTeşekkürler :) Pko var bende oyuzden kullandım iki ay bırakmadan kullandım arada adet oldum.ikinci adeti olmadım hamileydim
Benimde hafif pko 4 kilo verdim 4.ayimda hamile.kaldim cnm
Merhaba arkadaşlar cevapalrinizi bekliyorum.Muhakkak kilo verin bende 8 kilo verince hamile kalabildim kilo tetikliyor pkoyu
Ben sadece inofolic kullandım iğne filan yoktu Allah sizlerede nasip etsinBende kullaniyorm canm ama sen ignesiz vs felan kullanmadan mi hamile kaldin 14 aydr benimde olmuyor ve bende kullanyrm inofolic combi basladim doktor gunde iki tsne 10 gun kullan dedi gel dedi bende cok istyrm artk dayanamiyorm istyrm olsun diye
Merhaba arkadaşlar cevapalrinizi bekliyorum.kaç kiloydunuz kaça düştünüz. Ben de 10-11 aydır istiyorum. doktorlar da bir sorun yok diyordu. En son gittigim doktor da diğer doktorlar doğru söylemiş sorun yok ama yumurtaliklarin polikistik yapıda görünüyor hormonal birşey olmadığından ilaç da yazamam dedi. İnofolic combi verdi. Bir buçuk aydır kullanıyorum ama kilo meselesi kafamı kurcaladı simdi 161 boyum kilom 56-57 civarı bir kaç kilo vermeli miyim? Hepimiz en kısa zamanda güzel haberler alalım insaallah.
Merhaba arkadaşlar cevapalrinizi bekliyorum.kaç kiloydunuz kaça düştünüz. Ben de 10-11 aydır istiyorum. doktorlar da bir sorun yok diyordu. En son gittigim doktor da diğer doktorlar doğru söylemiş sorun yok ama yumurtaliklarin polikistik yapıda görünüyor hormonal birşey olmadığından ilaç da yazamam dedi. İnofolic combi verdi. Bir buçuk aydır kullanıyorum ama kilo meselesi kafamı kurcaladı simdi 161 boyum kilom 56-57 civarı bir kaç kilo vermeli miyim? Hepimiz en kısa zamanda güzel haberler alalım insaallah.
İnofolic combi mavi kutu olan. Kapsül şeklinde.Kizlar inofolic combi dediginiz toz olanmi mavi kutu hapmi resmini atarmisiniz.. bende yeni ogrendim doktor biraz pko var dedi
Nasıl kullandınız günde kaç kez aldınızBen inofolic combi 2.kutu bitmek uzereyken hamile kaldim.
Nasıl kullandınız günde kaç kez aldınız
merhaba canm bende pko magduruyum femara catlatma kullndım etku olmadı doktor th lh prolaktın baktı yuksek cıktı inofolic combı le mı kaldnız sadeceHer gun oglen 1de 1tane aldim cnm tok
merhaba canm bende pko magduruyum femara catlatma kullndım etku olmadı doktor th lh prolaktın baktı yuksek cıktı inofolic combı le mı kaldnız sadece
hadı bakalım ınsallah benım ıcınde dua edın lutfenSoğan kuru inofolic combi diyet yürüyüş testere dişli aslan pençesi bol dua bol ilişkin :)
Ne işe yarıyor bu ilaç ? Ve recetesiz satılıyor mu ? Ne gibi yararlarını gördünüz ?inofolic combi guzel bir folik asit. özellikle pkos hastalari icin.ben faydasini gördüm sabah aksam tok kullaniyordum.digerleri hakkinda bilgim yok gecmis olsun arkadasim :)
Reçetesiz satılıyor zaten sigorta karşılamıyor vitamin olduğu için..pkoslular için özel bir folik asit yumurta kalitesini artırıyor doktorum yazıyordu bana sabah akşam alıyordum..içeriğinde güzel açıklama yapmışlar zatenNe işe yarıyor bu ilaç ? Ve recetesiz satılıyor mu ? Ne gibi yararlarını gördünüz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?