INOFOLIC COMBI

aysnrkrks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
1.253
691
73
30
Bayanlar doktordan geliyorym 2 kez catlatma denedik olmadi bu ay 3.ayimiz ve ilk once letrasan kullandim klomenden biraz daha iyi bir ilac sonra yumurtaları takip etti doktor ama aradan 2 hafta gecmesine ragmen suan 14 frlan ve doktor yumurta tembelligi var yani gec buyuyo ama buyuyo dedi fakat az once gttgmde bana duphaston ve Inofolic combi verdi boyrl olan varmi yada bu ilaclarn faydasinu goren lutfen yardmci olun

inofolic combi guzel bir folik asit. özellikle pkos hastalari icin.ben faydasini gördüm sabah aksam tok kullaniyordum.digerleri hakkinda bilgim yok gecmis olsun arkadasim :)

inofolic combi guzel bir folik asit. özellikle pkos hastalari icin.ben faydasini gördüm sabah aksam tok kullaniyordum.digerleri hakkinda bilgim yok gecmis olsun arkadasim :)
Bende sabah aksam kullanckmsm dediki 10 gun kullan dedi bu arada iliski de duzenli olsun dedi olursa gebelik olur yoksa adet olunca gel ikimci gun dedi sen hemen faydasini gordunmu

ayni sayiliriz bende de pco var 11 aylik evliyim. sogan kürü denedinmi yapmadiysan muhakkak dene

Sogan kuru denedim seker ilaci olan matofin kullanyrm iki kez de klomen arti catlatma ildu ama doktor takip rtmeden igne yapiyordu bu ay doktorumu degstrdm megerse buyumuyormus ilacla belli seviyeye gelip sonra cok yavas buyuyorms ama gel gor ki bunu taa bu zmaana kadar bu doktor sayrsinde anladm ve bu ilaclara basladim bugun zmaanimi caldilar resmen bu 15 gundur takip ediyor beno ve 3 4 mm ancak buyudu inanablyor mushn hangisine yanayim sastm

her biri farkli seyler söylüyor ya biri doçent bana bir iki ay dinlensen korunsan iyi olur ama şart degil diyor başka biri bana muhakkak üç ay korunacaksin diyor.iyi arastirip gitmek gerek cnm.Rabbim yardimcin olsun

yumurta icin bal çörek otu tarçin var sanki bitkisel seylere güvenim daha cok acikcasi. adet düzenin nasil kendiliginden adet olabiliyor musun

Matofin de kullandim adetlerin duzene girecek ve yumurtlamanda yumurtlama da duzene girince insallah hamile kalacaksin canim.

Benim yumurtlama evlendikten 3 ay sonrasina kadar hep günü gunune idi ama evlendikten sonra 10 kilo aldim boyle olru doktor da eski kilona donersen duzelir tekrar dedi orta duzey pco dedi cok da kotu bi tablo drgl dedi iste bklm

Benim yumurtlama evlendikten 3 ay sonrasina kadar hep günü gunune idi ama evlendikten sonra 10 kilo aldim boyle olru doktor da eski kilona donersen duzelir tekrar dedi orta duzey pco dedi cok da kotu bi tablo drgl dedi iste bklm

Benimde hafif pko 4 kilo verdim 4.ayimda hamile.kaldim cnm

Pko nedir kızlar. Evlenince 10 kilo aldım bende. Tedirgin oldum
Pko canm illallah ettiren bisey kisaca yani benim evlenmeden omce bir sorunum yoktu kilo versen toparlarsn dedi doktor doktor bana soyle demisti yumurtaliklarda yumurtalar olusur fakat hepsi birden catlamaya calsr normalde hani bi tanesi catlar adet oluruz ya ama birkac tanesi birden buyumeye kalkinca hic biri catlama yapmiyor olabliyor mesela bende olan sekli yumurtalarim gec buyuyor kilo aldigumdan beri ve gec catliyor mesela ayda 1 adet gormen gerekirken ilacsiz kimisinde 2 3 ayi kimisinde cok daha uzun sureleri buluyor baslica seyleri kilo almaya meilli oluyorsn sivilce cok olblyor tuylenme oluyor cene alti karin bolgesu vs duzensiz adet de basi zaten benim de bi tuylenme bi duzensiz adet var o yuzden acilen kilo vermem gerekiyor

Muhakkak kilo verin bende 8 kilo verince hamile kalabildim kilo tetikliyor pkoyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…